| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Schovánek

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 201  [Dalších 21 >>]
Katkaa1 80274
13.4.2008 21:35:43
Nazdárek ,tak už jsem zde
Samozřejmě že ti budu držet pěstičky, našla sem myslím docela zpřízněnou duši tak ji budu podporovat.;)
Tak to jsi dobrá s tím co děláš, docela náročná práce na ženskou ne? to se musíš docela orientovat.
Mi stačí když mi manža vykládá jak obědnal málo panelů a samý nýty (mimochodem nýt je můj kamarád v domácnosti) a šrouby atd tak jsem z toho kolikrát úplnej jantar
katka ostrava 80891
13.4.2008 20:31:45
Ty Kači , prosím tě a jak ti je? Už jsi v pořádku?
katka ostrava 80891
13.4.2008 20:30:35
ahojky Kači, včera jsem přišla až o půl 11 večer tak už jsem nepsala. Jasan ,že se můžeš zeptat co dělám, jako nejhlavnější práci máme agenturu na zprostředkování zaměstnání, dodáváme různým stavebním a jiným firmám dělníky různých profesí. tak jsem ted ráda,že jsem včera a dneska byla celý den v kanceláři, aspon jsem měla zase jiné myšlenky. Projednávali jsme co jsem zameškala,jak jsem ležela po transferu. Máme kancl ve FM a nově ted i v Elektře.Jinak manža má s kamarádem ve FM hernu. Takže makáme a makáme. Co ty, jak se máš?
Jsem ted tak strašně nabuzená na ten druhý pokus, říkám si, že není možné aby to nevyšlo.
Opravdu se na ten další pokus těším. Kači drž mi palce, ju? V pátek jsem objednaná k Jarošovi tak jsem už ted zvědavá co mi řeknou. Jinak se zítra bobjednám na tu imunologii.

Katkaa1 80274
12.4.2008 19:16:35
Kači nebudu nějakou dobu mít přístup k pc, manža ho veze na instalaci nového windousu a nevím jak dlouho to bude trvat. Zatím se drž a buď v klidu, drž mi pěstičky ať mi to zas neprdne.
Jak to půjde tak se ozvu, pozdravuj všechny:-D:-D:-D
Páček shledáček
Jo a doufám že na mně nezapomeneš už se těším na to tvoje hihihihi~j~
Katkaa1 80274
12.4.2008 9:48:49
Hlavně to moc s prací nepřeháněj. A co vlastně děláš? jestli se mohu ptáti~j~
katka ostrava 80891
12.4.2008 9:47:42
ahoj,vyspala jsem se úplně kreténsky, celou noc děsivé sny, vzbudila jsem se celá propocená... ted čekám až se manža vrátí a dá mi klíče od auta at už můžu konečně vyjet.
Katkaa1 80274
12.4.2008 9:36:34
Dobré ráno.
Jak jsi se vyhajala, já dobře, ale hodně mě bolí to břicho tak jestli se to bude zhoršovat tak pojedu odpoledne do nemocnice ať na mně juknou a kdyžtak mi něco dají. Je mi fakt hodně divně;((:(
katka ostrava 80891
11.4.2008 23:52:49
jo a určo mě nezlobíš, beru dvojčata , trojčata je mi to fuk,hlavně že to bude mít hlavu,ruky, nohy, bude to vidět, slyšet a bude celkově normální, jinak počet je mi jedno jaký bude,hlavně že bude.
Vidíš,ještě ,že jsem to neříkala ani mamce ani segře, byly by zase smutné, tak neví,že se něco děje nebo děje a mají klid. mamka ho po té operaci potřebuje 100 %. Ví to jen ta moje kamarádka a manža s malou.
Malé jsem to řekla,že se to nepovedlo, byla trochu zklamaná,ale je chytrá tak to pochopila.
Dneska jak jsem byla v tom gyncentru tak tam panovala úplně depresivní nálada. všude nalepené páry, sestry dnes úplně nějaké divné, každá baba na tebe čuměla jako kdyby si ji chtěla předběhnout, přitom já jsem šla na krev, ted tam furt poletovala ta namyšlená baba z pokladny, fakt den hrůza. sestra na mě zapoměla,že mi má brát krev tak jsem tam jen tak seděla, ale v tu chvíli mi to ani nevadilo
:-):-):-):-), ted už fakt valím pod sprchu a hurá na kutě a zítra si vynahradím to co jsem zameškala. čau a pa
katka ostrava 80891
11.4.2008 23:40:38
ahoj kači, nevím jak to budu zítra stíhat, jedu zítra na hřbitov a ještě mám nějakou schůzku se zaměstnankyní (když už se tak nemusím hlídat tak to co jsem zameškala tak ted budu muset dohnat :-D:-):-))
jinak předtím jsem se dvojčat děsila a věř mi , že ted si je přeju, fakt že jo.
Jo máš pravdu budem si radši psát tady, holky by byly zase nasupené. Dneska byl celkově nějak divný den, od rána od dvou hodin jsem nespala, věděla jsem,že to není dobré, to jak mi řekla,že to je negativní tak mě to ani nijak nepoložilo, věděla jsem to. ale škoda, fakt škoda. |A to si představ jak jsem psala,že ta kamarádka se mi ozvala po x letech a že měla sen,že čekám dvojčata tak mi z itálie poslala balík s těhotenským oblečením, dnes mě o tom informovala,že prý tam mají 100% hezčí jak tady, tak doufám,že mi to nepřivolala. radši to oblečení nechám u segry. Půjdu pod sprchu a chrnět. když tak zítra jak budu mít čas tak se hned ozvu,ju? dobrou a pa zítra
Katkaa1 80274
11.4.2008 22:23:10
Kačí písnem si ráno, malá se vzbudila a lítá po bytě jak ďas, musím ji nějak zklidnit a uspat.
Jo a jinak ivf děti jsou super a až budeš pak po ketu a budeš mít pak ty dvojčátka to bude úžasný uvidíš;)
Sorry nechci tě nijak zlobit kdyzž ti to nevyšlo, jen ti taky chci dát naději
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 201  [Dalších 21 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.