| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Schovánek

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 201  [Dalších 121 >>]
Katkaa1 80274
25.4.2008 22:26:35
ale jop píše a asi stejně jak já~j~:-D
Katkaa1 80274
25.4.2008 22:23:49
tak už nejsem na roztrhání, kač kač hihi nepíše:(
katka ostrava 80891
25.4.2008 22:23:14
já jsem už okoupaná a ležím, jo ja taky vždycky čekám až odepíšeš a pak vždycky něco jdu udělat nebo někam odejdu,ale ted jsem na příjmu furt. jojo manža se těší, malá to neví,že tak v po jdu. kdyby to nevyšlo tak at zas není zklamaná. řeknu ji to až kdyby to bylo ok
Katkaa1 80274
25.4.2008 22:13:36
povede uvidíš. Jsem nějak naroztrhání, píšu si s kámoškou na skypu a u toho čučím do diskuze kdy odepíšeš ty:-D:-D:-D
A manža už je teda taky natěšenej že jo a malá ani nemluvím. moc moc ti přeju at to vyjdeR^R^R^
katka ostrava 80891
25.4.2008 22:06:03
dneska jak jsem byla u toho dr. tak mi měřil uz sliznici tak říkal,že to je ok, tak jsem se ptala jak to pozná tak říkal,že tím uz mu to ukáže jak je ta sliznici hrubá, min má být 8 (nevím jakých jednotek) já jsem měla 8,5 tak říkal,že to je krásné. Doufám,že teď už se to povede R^R^R^
katka ostrava 80891
25.4.2008 22:01:24
mám na ní jen jedno pojmenovaní : kurva jedna.
celkově se divím,že jsem úplně v klidu.
R^R^R^
Katkaa1 80274
25.4.2008 21:50:04
to je hezkýýýýýýýýýýýR^
Vidíš ani jsi ještě nerodila a jaká jsi máma, ta už to asi zkoušet nebude, nebo se bude snažit vám to zkazit
katka ostrava 80891
25.4.2008 21:29:00
jojo nalazená já jsem, ježiš to jsem ti zapoměla napsat. včera zas volala ta manželova bývalá čupka, furt zkouší jestli k ní malá nechce jít, tak jsem malé dala telefon, ať si s mamkou promluví, řekla jsem jí , že to jen na ní jak se rozhodne.
já ji držet nemůžu a ani byt to nedělala. Tak si malá vzala tel, vlastní mamce říká jménem, a řekla ji jestli chce vidět jak vypadá štastná a spokojená rodina tak se k nám zstaví, tak sem zas měla slzy na krajíčku. Tak ji asi po dvou min položila tel a bylo. teď kukám na uvolněte se prosím, ten kraus je fakt machr. je dobrý.
Katkaa1 80274
25.4.2008 18:28:53
To je fakt nářez. Už neví jak by vydělávali. Když chceš jít na potrat tak za to zaplatí pár korun a když dítě chceš a nemůžeš ho mít tak zaplatíš destitisíce:-©:-©:-©:-© s tím sebou souhlasím. Jsem zvědavá co čeká nás až tam půjdem:(
Nebyli jsme doma jeli jsme se dívat na halu co má manža rozebrat.
Vidíš vy máte práce tolik že nevíte kam dřív skočit a já sháním práci, to je dobrý. Jenže já skoro nic neumím ani jyzyky ani ani moc s pc- to znamená že jsem nepoužitelná.
Teď už se musíš naladit na vlnu Ketu a být v klídku;)
katka ostrava 80891
25.4.2008 15:24:41
už si po kávě? Já sem ted probírala s manžou situaci kolem naší práce. máme toho až nad hlavu. od po musím být total v klidu tak musíme sestavit nějaký plán práce. Já ti nevím já jsem z toho placení blbá, nevím co a proč mám platit. za každou návštěvu platím 50kč a ani nemusím vlést k dr do ordinace. nechápu. když se na něco zeptám sestry nebo dr tak řeknou,že to už říkali ikdyž vím na 100% že neříkali.
Jo dnska jsem platila 8100,- 3 za zmažení 5 za transfer a 100 za dvě návštěvy, minulou a dnešní.
myslím si,že chcou co nejvíc využít toho,že ženské které tam chodí by za mimčo daly cokoliv ta cálujou.
nemyslíš? Už jsem četla na netu,že některé centra to dělaj na splátky,normálně uzavřeš něco jak home credit nebo něco takového a vlastně si mimčo splácíš, to je děs.

:-©:-©:-©:-©:-©
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 201  [Dalších 121 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.