| Tatramelka+3 | 66284 |
|
|
3.3.2024 13:44:31
Já si Beat představují trochu jako Dorotheu Wierer tu biatlonistku. A ostrou jsem Tě tedy nezažila?!
|
| Beat | 107867 |
|
|
3.3.2024 13:27:00
Pulko, už ani nevím. Musím lovit vzpomínky.. Ale vizuelně jsem si tě představovala větší a vlasatejsi
.. teda nee, ze bys nebyla vlasatá , ale asi mi fantazie k tobe přiřazovala větší, ve smyslu objemu, hřívu. S tím projevem mas pravdu. Vim, ze na někoho působím ostře, přitom jsem měkota. Ty jsi zas v reálu jemnější, křehčí, než tady, přijde mi. ![]() |
| *Hany | 30864 |
|
|
3.3.2024 13:21:14
"Výhrůžka "já to na tebe řeknu tvému manželovi" mi přijde jen vtipná a autora sebe samotného shazující.
Mnohdy mi zde už přechodně bylo hodně nepříjemně, ale nikdy jsem se necítila ohrožená prozrazením identity" Mně bylo nepříjemné, jak mě tu jeden nick nazýval náckem. Když jsem chtěla citaci, kde jsem měla mít nějaké náckovské názory, odpověď byla dost podivná. Že žádný důkaz nebude a dotyčná prostě ví, že jsem nácek. Pak po čase mi došlo, že si mě plete s jiným nickem, ale bylo to nepříjemné, protože se spoustou lidí odsud se znám i osobně a docela se divili. Pokud by se tohle dostalo do rodiny nebo k zaměstnavateli, asi bych to nedokázala vysvětlit. Jak dokázat něco, co člověk neudělal? Sebeshazující výroky se tu taky objevily: "Tebe si v naší skupině na FB zařadím do skupiny Odpad." To o autorovi výroku prozradilo opravdu hodně. Ale lidi jsou různý a různý koníčky maj... |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
3.3.2024 13:18:32
Já to neznámé pochipitelně závidím. Taky bych chtěla spoustu dětí, akorát mi přijde, že zoufale nezvládám obhospodařit ani ty děti a další závazky, které úž mám, takže nic nebude. Superschopnosti neznámých jim samozřejme (v dobrém) závidím.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
3.3.2024 13:12:04
Vážně? Jak? Přijde mi, že jsem stejneh chaot tady jako v reálu.
Já si tě asi přestavovala dost stejně. V reálu jsi teda asi ostřejší než tady, ale on má každý trochu jiný projev písemně a ústně a není to ani úmysl, ale spíš jiná forma vyjadřování. |
| Jerry G. | 159407 |
|
3.3.2024 13:11:03
nemáme ani jedna strašlivě moc dětí.
Pulko, ![]() Neznama neni uzkoprsa tak se ji to snad nedotkne. Me by teda takovy pocet deti taky strasil. ![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
3.3.2024 13:11:00
Půlko, pochopila jsem to tak, že to nebylo adresováno neznámé, ale nějakému jinému nicku zde.
Rána na jistotu? To by bylo snad v případě prvních českých paterčat - to zná fakt každý. Ale třeba mezi věřícími je spousta rodin s hodně dětmi, mezi takovými by se neznámá lehce ztratila. Navíc - možná že má neznámá děti jen dvě a jenom nás krmí Výhrůžka "já to na tebe řeknu tvému manželovi" mi přijde jen vtipná a autora sebe samotného shazující. Mnohdy mi zde už přechodně bylo hodně nepříjemně, ale nikdy jsem se necítila ohrožená prozrazením identity ![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
3.3.2024 13:05:06
Je to tak! A do te doby jsem v představách viděla Půlku úplně jinak !
![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
3.3.2024 12:53:41
No to jo, musela bys toho člověka osobně znát z reality Koho neznáš, toho nepoznáš, to je jasná věc. My jsme třeba zjistily s Beat a s dalšími, že se známe naprosto nahodile i ve skutečném životě, a to nemáme ani jedna strašlivě moc dětí, podle kterých poznáš každého.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
3.3.2024 12:50:15
To by sem musel chodit někdo z jejího okolí. A to je dost nepravděpodobný. Osobně neznám nikoho, kdo zná Rodinu.cz
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.