| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Bezplenková komunikační metoda

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1471  [Dalších 1321 >>]
zlobivá holka 118130
19.4.2012 13:35:12
Zdravím po delší době. Jdu si jen tak postesknout, stěžovat si nebudu, protože to zas tak hrozné není :-). Náš mrňavec, jak začal sám hlásit a i se svlíkat na nočník, tak je zase o krok zpátky. Byli jsme na dlouhodobé návštěvě u mojí ségry a změna prostředí a menší miminko (možná i žárlivost) nás zase zhouply, takže hlásí sice už konečně slovy, ale až když dělá potřebu nebo když má mokro. Tak zase čekám, kdy se mu to rozleží v hlavičce a změní se to. Pamatuju si, že kamarádky holčička, která byla normálně plínkovaná, tak měla tohle období taky, že hlásila, když právě čůrala. Jak dlouho takové období může trvat?
zlobivá holka 118130
26.3.2012 21:18:12
Archcibo, ~g~ k úspěchům.

Já jsem teď u ségry, která má nedonošenečka (narodil se o 10 týdnů dřív) a už se taky párkrát vyčůral do nočníčku a jednou vykakal. Co mě ale naprosto šokuje je, že to dvoukilové miminko vyčůrá tolik, co náš 14měšíční kluk. Ale on byl taky průtokáč od miminka. Když začal být trochu vzhůru, tak taky čůral po pěti minutách... Soucítím s Tebou ~x~
Archciba 61187
26.3.2012 17:39:55
Zlobivá, Šešule ~t~~t~~t~

Dnes musím Toma pochválit. Má na kontu dvě suché pleny ~R^ Jednu po 2 hodinách a druhou po hodině a půl. Vzorně počkal až ho rozbalím a pak se vyčůral - na podložku, ale i tak je to u něj úspěch ~g~ Většinou je jak průtokáč.
Super by bylo, kdyby se mu to takle vedlo častějc. No uvidíme.
zlobivá holka 118130
24.3.2012 16:32:33
kakej! ~:-D

No kdyby zůstal u těch ponožek, tak by to možná bylo jednodušší ~:-D. On je schopen tady většinu dne běhat nahý ~p~
Šešule 94264
24.3.2012 9:14:40
Ve 14ti měsících se sám svlíkne?~R^ To dcera si v tý době byla schopná sundat maximálně ponožky.
Taky mám vtipnou historku, i když jsem u toho zrova nebyla:-) Muž hlídal dcerku a u toho si přerovnával nějaký knihy. Dal dceru na nočník, ona učinila, co potřebovala, tak ji chvíli nechal po bytě běhat s holým zadkem. A ona si vzala knihu, sedla si na ni a zavelela si "Kakej!" Muž říkal, že prej reagoval opravdu bleskově~t~
zlobivá holka 118130
24.3.2012 1:35:54
Zdravím, nedávno tu byla chlubící vlna, tak se jdu pochlubit taky. Vypadá to, že nám skončilo období bojkotu a zase bude na chvíli líp. Náš skoro 14měsíční začal říkal na obojí "ee" a hlásí téměř všechno. Ale úžasné je, že si i stáhne kalhoty (pokud má návleky tak taky ~:-D ), ukáže znakovkou "hotovo", vstane, natáhne si kalhoty a jde :-). Tak teď jen doufám, že jsem to totálně nezakřikla, mám s tím na diskuzích špatnou zkušenost ~l~

Jinak pro pobavení. Včera jsem mu dala čistý nočník, ať si ho odnese do obýváku a ještě v pokoji trochu uklízela. Pak on začal "ee", tak jsem se rychle začala shánět po nočníku, ale za nic nasvětě jsem ho nemohla najít. Prohledala jsem všechny pokoje, záchod, koupelnu i kumbál, ale nikde nebyl. Už jsem se začala podezírat, že jsem buď slepá nebo blbá a v tom mě to napadlo. Odkryla jsem víko záchodu a co myslíte, měl ho tam ~t~. V nočníku byla mimo jiné i rulička toaleťáku a jeho bota ~8~. Prostě plný záchod, smála jsem pak ještě několik minut...~:-D
Archciba 61187
19.3.2012 6:44:13
Holky, díky za uklidnění ~x~
Zlobivá bezzvukový signál asi ještě neprojde. Je mu teprv 10 týdnů.

Teď ještě zkouším, že ho doma dám jen do plenky (bez kalhotek) a jak se počůrá, tak jde do suchého. Myslím, že snad začal chápat o co jde ~R^
zlobivá holka 118130
16.3.2012 23:03:35
Archcibo, já se takhle ptám sama sebe každou chvíli... Náš malý taky čůral snad pořád, po kojení byl schopen čůrat každých 5 minut...to byly časy...Teď mi ta každých čtvrt až půlhodiny taky přijde často, ale proti tomu co to bylo...

Z toho, jak to popisuješ, mi přijde, že děláš, co můžeš, nevím, co bys mohla dělat líp nebo navíc... Ale nesmíme si namlouvat, že je to jen naše snaha, co vede k suchému zadečku. Prcek taky musí chtít spolupracovat ~d~. Jinak mě napadlo, jestli mu nevadí ten signál, když při něm přestává čůrat. Nechceš zkusit jiný? Nebo třeba nějaký bezzvukový znak?...
withep 93862
14.3.2012 8:38:59
Taky myslím, jsou dobrá a špatná období, ono se to za chvíli (na chvíli ~k~) zase srovná ~x~
Marci
  • 
14.3.2012 7:26:38
Archcibo, určitě neděláš nic špatně. Myslím,že to chce čas, každé dítko je jiné. Jsi skvělá, že jsi trpělivá a to je důležité. Však víš, že jsou dobrá a špatná období. Moc Ti přeji , ať máte brzičko to dobré :-)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1471  [Dalších 1321 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.