| Adelinkaa 1 dítě. | 75195 | 
| 
 | 
 12.8.2015 11:43:07 
Seděla jsem na lehátku do půl těla, stál za mnou a měl tendence mě pořád zajíždět nas prsa 
 | 
| Mishula | 130062 | 
| 
 | 
 12.8.2015 11:41:27 
Dostala jsem jednu speciální masáž darem a že budu namasírovaná komplet jsem FAKT netušila  
  Trošku šok, ale zvládla jsem to s lehkou křečí a tikem v oku   Masírovala žena. | 
| susu. | 129001 | 
| 
 12.8.2015 11:33:55 
Vlastně nevím, dlouho jsem na masáži nebyla, ale spíš je mi to jedno. Potřebuju mít pocit, že je masírující v pohodě, jedno jestli muž nebo žena. 
 | 
| Puma | 54527 | 
| 
 12.8.2015 11:32:35 
Kam ti zajížděl? 
Nijak si v masážích nelibuju, ale kdybych si měla vybrat nehrálo by roli pohlaví, ale sympatie.  | 
| Adelinkaa 1 dítě. | 75195 | 
| 
 | 
 12.8.2015 11:26:37 
Ahoj Rodinkářky, 
trochu oddechové téma, hodně mě bolí záda a tak ráda chodím na masáže, ale jen k ženám. Jako 20-cítka jsem měla velice španou zkušennost s jedním masérem, který seš neustále snažil při masáži krku zajíždět úplně jinam   A necháváte si masírovat i třeba prsa nebo zadek při masáži celého těla? Já ani od ženské, čím jsem starší tak mě to více vadí, když se mě na těchto partiích dotýká někdo jiný než partner.. | 
| Agatha Ch. | 135518 | 
| 
 | 
 24.7.2015 19:52:18 
Lepší je manuální lymfodrenáž. Je hodně přesná a dost uleví. Musí fakt provádět někdo, kdo to sakra umíé, ale pak jsou krásně vidět výsledky. 
No a masáž proti celulitidě - nemusí být vyloženě spešl anticelulitidová, může to být třeba havajka, aromka či jiná relax, která respektuje tok lymfy a taky to zabere. Záleží na míře postižení, jak moc velké otoky to jsou, jak moc se to pod kůží městná. Kdyby to bylo jen lehká kosmetická vada a chtěla bych mít krásnou prdelku a nožky, volím to druhé, jestli mám nohy jak konve, tak opravdovou lymfodrenáž.  | 
| zz | 
| • | 
 24.7.2015 1:31:01 
Omlouvám se, jsi z Prahy? Nebo někdo jiný? Potřebovala bych někoho doporučit. Otékají mi nohy a toto mi bylo doporučeno, jen bych chtěla někoho "ověřeného". Děkuji 
 | 
| zz | 
| • | 
 24.7.2015 1:31:00 
Omlouvám se, jsi z Prahy? Nebo někdo jiný? Potřebovala bych někoho doporučit. Otékají mi nohy a toto mi bylo doporučeno, jen bych chtěla někoho "ověřeného". Děkuji 
 | 
| magrata1 | 95172 | 
| 
 | 
 23.7.2015 16:18:50 
Mně kdysi dělala kámoška lymfatickou masáž chodidel. Ještě týden jsem cítila, jak se mi čistí organismus, měla jsem pořád žízeň (a to piju dostatečně) a smrděly mi cigarety. V té době jsem kouřila už celkem dost let tak 10 cig. denně. Ségře dělali lymfatickou m. horní končetiny, taky si to moc chválila. 
 | 
| Daem | 134971 | 
| 
 | 
 23.7.2015 14:56:41 
Dekuju moc za reakci,taky jsem slysela hodne pozitivnich komentaru na lymfatickou masaz. Tak do ni asi pujdu. 
Diky za TIP ohledne vody,ale stejne furt piju jen vodu.  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.