| DaVinci | 49945 |
|
|
6.5.2021 19:18:00
Thajská masáž v tom pravém slova smyslu je protahování, kdy ty máš na sobě lehký oděv a masérka ti různé pracuje v částmi těla. Já mám raději ty hladící, aromaterapeuticke s různými oleji. Intenzitu si vždy volis. Já si vždy vybírám střední a cítím to. Ty holky mají 40 kg, ale páru. Chodím na masáže ráda a často a mám zkušenosti se salóny v centru Prahy i na okraji a řekla bych, že všude je to fajn. Pravidelně s kamarádkou chodíme do Thai sun ve Vodičkové, já si občas zajedu do Horních Počernic, pak jsem zkusila studio Lanna na Palmovce nebo ve Francouzské. V době normální, když mě to třeba pracovně zavalo do jiné části Prahy a byl čas, našla jsem si v Googlu studio a vyrazila.
|
| DaVinci | 49945 |
|
|
6.5.2021 19:17:59
Thajská masáž v tom pravém slova smyslu je protahování, kdy ty máš na sobě lehký oděv a masérka ti různé pracuje v částmi těla. Já mám raději ty hladící, aromaterapeuticke s různými oleji. Intenzitu si vždy volis. Já si vždy vybírám střední a cítím to. Ty holky mají 40 kg, ale páru. Chodím na masáže ráda a často a mám zkušenosti se salóny v centru Prahy i na okraji a řekla bych, že všude je to fajn. Pravidelně s kamarádkou chodíme do Thai sun ve Vodičkové, já si občas zajedu do Horních Počernic, pak jsem zkusila studio Lanna na Palmovce nebo ve Francouzské. V době normální, když mě to třeba pracovně zavalo do jiné části Prahy a byl čas, našla jsem si v Googlu studio a vyrazila.
|
| holkamodroočka | 156337 |
|
6.5.2021 18:40:37
Ráda bych vyzkoušela thajské masáže, spíš intenzivnější než hlazení, ale zase abych odešla po svých
. Doporučíte někoho v Praze? A jaký typ masáže je fajn? Díky |
| DasaH | 125059 |
|
24.1.2021 15:20:53
Pokud nevadí Praha 6, tak www.dagmar-masaze.cz. Nebudete zklamaná. Za kvalitumosobně ručím
![]() |
| holkamodroočka | 156337 |
|
23.1.2021 11:52:31
Nemáte někdo osvědčený tip na ruční lymfatické masáže, kde jste byli spokojeni
? Kdysi jsem chodila a výsledky byly velmi uspokojivé. Teď sice budou zavření, ale to nevadí. Děkuji. |
| pingui | 49813 |
|
|
3.8.2019 10:53:36
Má někdo zkušenost s tímto druhem masáže a na jaké obtíže? A jestli to dobře chápu jedná se jen a pouze o masáže chodidel?
|
| Tili + 2 | 157798 |
|
3.6.2019 11:06:38
Nevím, na jaký typ jdeš ty. Já jsem byla nedávno (dárek), také poprvé, na strojové a skoro jsem se tam bála. Paní mě tam zabalila, přístroj spustila a odešla. Vrátila se až na konci.
Tak na strojovou už raději nepůjdu, ale ruční bych chtěla vyzkoušet. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
3.6.2019 0:03:59
Jé, nereagovala jsem na vlákno...tak pardon...myslela jsem, že je to ke koprofce.
![]() |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
3.6.2019 0:03:02
Terez, lymfatické uzliny v tříslech a pod koleny nejsou plosky nohou.
To je reflexní masáž plosek nohou, to je zas o něčem jiném, je to o stimulaci bodů. Dál hodně uzlin, co je dobré nastimulovat u lymfatické masáže, leží v podbřišku, kolem podpaží a prsou, na krku...ale právě je potřeba to všechno dělat hrozně jemně, jakou celou lymfatickou masáž...a moc masérů to fakt neumí, tady je potřeba cit a jemnost, v rukou, ale i celkově. |
| NovákováM | 120401 |
|
2.6.2019 18:51:59
ale lymfatická masáž a masáž chodidel.. jsou dvě různé věci.
Lymfatické uzliny jsou docela jinde než na chodidlech, ačkoliv plosky nohou ovlivňují celý chod našeho organismu, o tom žádná. Také mnoho masáží se od chodidel odvíjí, ale vůbec tam nekončí. Bůh ví, co bys zjstila, kdyby tě promasírovala celou :D |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.