| **Petra** | 54770 |
|
|
22.9.2011 13:07:40
Markytko všimla jsem si až ted, že jsi sem psala
![]() Moc gratuluji ke zdravému miminku Já na utz taky ležela půl hodiny dr to všechno důkladně kontroloval a nakonec se zeptal sestry, jestli je někdo v čekárně, prý není, tak me dr sjel ještě jenou ![]() ![]() ![]() ![]() Taky jsem koukala, za jak krátký čas, se to miminko vyvine v opravdového človíčka. Je to nádhera, užívej toho ![]() Co se týče pohybů, tak to asi byly střeva, páč na prvorodičku je to brzy. Já poprvé Adu cítila v 18tt a Elišku v 15tt ![]() Proč hned myslíš na slepák? ![]() |
| Merylin5 | 68735 |
|
|
20.9.2011 20:42:33
Tak to bude spíš ňáký kručení v břiše
![]() Já jsem 4.3., tak budeme mít narozeniny po sobě. Jsem ráda, že je takhle na jaro, po šestinedělí bude začátek května a už bude teplo. Ale on je fakt každej měsíc hezkej, když se narodí dítě ![]() |
| Danka+2 |
| • |
20.9.2011 17:01:47
Markytko, gratuluju. Vždy jsem si přála březňátko, ale nám se asi daří děti jenom na zimu
.Na pohyby se mi to zdá strašně brzy (u prvorodičky), ale třeba jsi extrémně vnímavá. Však uvidíš, jestli budou častější a budou zesilovat |
| Merylin5 | 68735 |
|
|
20.9.2011 13:55:11
A ještě něco-od včerejška mám takový divný pocity v břiše, tak nevím, jestli mě bere slepák, nebo to už jsou pohyby. Těžko říct
![]() |
| Merylin5 | 68735 |
|
|
20.9.2011 13:30:40
Ahoj, mám za sebou první třetinu, tak jdu podat zprávu
Zatím je vše ok (klepu na dřevo), NT screening taky dopadl dobře. I když to bylo docela vyčerpávající, dr. mi ho dělal asi půl hodiny, miminko se nechtělo vůbec hnout, natož se otočit, jak bylo potřeba. Dr. z toho byl už úplně hotovej, a já jsem si připadala jak na rodičovskym sdružení, když si učitel stěžuje, jak je to dítě nevychovaný Říkala jsem si, sakra ještě se nenarodil, a já už tady dostávám vypeskováno Ale to je spíš taková sranda, hlavní je, že je vše v pořádku Jinak mě fascinuje, že v 7. týdnu to byla jen taková tečka, a v 13. týdnu už má všechno jako člověk Dr. mi ukazoval všechny kosti, močový měchýř..jsou to věci![]() ![]() Mám i fotky, tak se s tím svým mimozemšťánkem mazlim![]() Jinak mi bylo blbě jen týden, je mi dobře, a kdybych neměla trochu bříško, tak ani nevim, že jsem těhotná. V 9.týdnu jsme byli na kolech, spali pod stanem a denně ujeli i 50 km a fakt pohoda. Termín mám 19.3., na Pepíka ![]() |
| Merylin5 | 68735 |
|
|
11.8.2011 7:54:55
Děkuju
![]() ![]() |
| pega | 103835 |
|
|
11.8.2011 1:45:50
Markytko, moc blahopreji! Preju at je vsechno v poradku a tehotenstvi si co nejvic uzij.
|
| Merylin5 | 68735 |
|
|
7.8.2011 19:47:29
To věřim, on je super
![]() ![]() |
| **Petra** | 54770 |
|
|
7.8.2011 19:45:41
Pana dr si ted užiješ alespon jednou za 4týdny a později každý týden, uvidíš, že až porodíš bude Ti po něm ještě smutno, jako mně
![]() ![]() |
| Merylin5 | 68735 |
|
|
7.8.2011 19:44:04
Jo, byla jsem ve středu a srdíčko krásně tlouklo. Byla jsem u novýho pana doktora, a jsem z něj tak nadšená, že bych tam nejradši chodila každej den
![]() Svatbu nechystáme, na tyhle trachtace mě neužije ![]() |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.