| Merylin5 | 68735 |
|
|
31.12.2010 20:17:16
Peťo, holky jsou jak přes kopírák
![]() |
| **Petra** | 54770 |
|
|
23.12.2010 14:51:25
Holky všem přeji krásné vánoce, bohatého ježíška a krásný nový rok!!!
Maminkám hodný dětičky a čekatelkám,aby se brzy dočkaly ![]() ![]() |
| Merylin5 | 68735 |
|
|
16.12.2010 21:37:09
Eliška je kočička, a jaký má tvářičky naducaný
![]() ![]() ![]() |
| Merylin5 | 68735 |
|
|
9.12.2010 18:36:01
Peg, Baruška je krásná holka, a všichni 3 dohromady jsou správná sourozenecká banda
![]() ![]() ![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
9.12.2010 7:15:31
ahoj,
je to statečnej kluk:) Hlavně že už je fit... u nás bylo včera docela obstojně, tak se střechou pohnuli a uvidíme kolikrát ještě přijdou, do vánoc to snad stihnou,aby my jsme stihli ještě uklidit ![]() |
| X E N A | 99811 |
|
|
8.12.2010 12:17:29
Tak hošík je v pohodě, nevím co se to dělo. Však ono mu zatím nikdy nic nebylo, tak jsem z toho byla spíš špatná já. On chudák doblil, já mu utírala pusu ubrouskem a on choudě na mě kouknul a říká: "A je to?"
No a pak si jednu nedej, když to tak dobře snášel... Dnes jsem mu udělala čaj s kapkou medu, ale nic na něm nepozoruju, tak nevím, zda mu na noc dávat vůbec mlíko. Asi mu dám raděj čajik. Tak s tou střechou už by mě vodvezli. Dnes tady děsně taje, kape ze všeho, hrůza, tak snad vám do baráku nepoteče!!! ![]() ![]() |
| Bea111 | 57655 |
|
|
8.12.2010 11:54:55
Pego detičky super
malá krásně pase...Xeno taky slušný a je mu něco?u nás už je to tak tragický, že škoda psát, střecha nic, i když dneska aspoň makaj, nebo doteď teda dělali teď je tam nějaký ticho... malíř včera ok, dnes ovšem nedorazil, musel s otcem do nemocnice,my vystěhovanej děcák, zarovnanou ložnici, takže na noc nepoužitelný, Beák si musel vzít volno a maluje než malíř dorazí, jdou mu plameny z huby ![]() do toho Vilém doma, protože ve školce onemocnělo víc učitelek, tak požádali rodiče kdo může ať si nechá děti doma, já můžu ale jestli to přežiju všechno nevím ![]() |
| **Petra** | 54770 |
|
|
8.12.2010 10:37:32
holky dík...
![]() A Xenuš máš pravdu...ony jsou si fakt podobný ![]() Akorát Adí měla světlejší vlasy,ale jinak tu pusinu a papule naprosto stejný... A FB jsem asi fakt vypla, páč jsem nic nečetla... ![]() 4 děti?? Klobouk dolů![]() ![]() |
| X E N A | 99811 |
|
|
8.12.2010 9:45:54
Jsem musela přijít omrdnout novou babuuu!!! 4. dítě, to je masakr!
Tak hodně štěstí, předpokládám, že se chcete dostat na nějakejch 11 kousků, co? ![]() Petruš, jsem ti psala na FB, ale asi jsi to už vypnula. Jsem koukala na fotky malý Adél a řekla bych, že si jsou holky podobný jako vejce vejceti. Ty tváře mají prostě stejný. Dnes jsem měla zajímavou noc. Hošík se nejdříve převaloval v postýlce o 106, nemohl spát, pak se najednou poblil, tak jsem ho dala k nám, páč jeho postýlka tím byla vyřazena z provozu. Druhou várku už jsem chytla do pytlíku, takže naše postel byla OK a třetí várka skončila u tatínka na polštáři. Tak dnes jen peru a peru a peru...![]() ![]() ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.