| UFOunek **1* | 49580 |
|
|
24.11.2011 19:59:37
Ahojte holky..je zde některá z vás, která mi napíše jak poznám original od Tommy Hilfiger..
Jde mi o to, že jsem manželovi koupila svetr na Vykupto.cz..dnes dorazil a teda nevím jestli je to original..když ho porovnám s tím co má z přímo z obchodu Tommy .. tak to logo je je kratší a v bílém proužku je červená nitka .. tak nevím nevím jestli jsem nenaletěla..díky za jakékoliv rady ![]() ![]() |
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
9.10.2011 0:08:54
Cedulky s velikostí + cedulky s měsícem a rokem kolekce. Jinak od nextu mám zkušenost takovou, že co je levnější - mikčy cca do 300,- a trika v těch 3 nebo 2 pacích jsou tenší, po praní už jim nesedí švy a podobně. Tak jak tady někdo radil, jestli je to z aktuální kolekce koukla bych se na katalog, jinak bych hledala na "mimáči" za kolik to mají ostatní.
Určitě bych to vrátila. Žádná reklamace, prostě jsi koupila nekvalitní zboží, o kterém to nikdo nenapsal do popisu a to je vada... PS: některé věci barví neustále, já na mimáči kdysi koupila triko( ale šunt), tvar drží krásně, je moc příjemné, mám ho už rok, je červené a stále drsně pouští barvičku...(ale bylo za 100, tak jsem s tím nějak počítala) Hodně štěstí |
| LaDa_A (2 deti) | 122643 |
|
|
7.10.2011 15:14:53
Jeste mne teda napadlo - pokud prodejce uvadi ze je to vyrobek z nove kolekce, tak jedine prohlidnout katalog Nextu, jestli se tam neco takoveho vubec vyskytuje. Ale to nepujde pouzit na starsi kolekci.
|
| LaDa_A (2 deti) | 122643 |
|
|
7.10.2011 15:11:52
Zni to sice legracne, ale verim ze je to opravdu mozne, aby nekdo padelaval Next :)))
Zufalek, ktere ucinily ""nextikove deticky"" svym zivotnim poslanim je myslim dost. No a kde je poptavka, tam se vzdycky najde nejaka sikula, co nabidce malinko pomuze. Jak poznat original ale opravdu neporadim, to je dnes bohuzel dost tezke u vsech vyrobku. Snad podle obchodu, kde to clovek koupi; coz je ale dost neprijemnem, protoze by to nutilo nakupovat v kamennych obchodech, co se pomalu ale jiste stava jen jakymsi doplnkem bezneho online spotrebitele. |
| neznámá | 91073 |
|
7.10.2011 11:34:53
![]() ![]() Promiň, ale rozesmála mě představa padělanýho Nextíku, jako by někdo chtěl padělat zboží z Tesca. Ale jsem zvědavá jak pochodíš s reklamací v MMB, proto tam nakupuji nerada, protože můj pocit je, že reklamace tam je skoro nerealná. ![]() Ale zase se jedná o Nextík ta paní to obratem ruky prodá dál. ![]() Já jsem před pár asi dvěma lety, před vstupem na rodinu neměla o Nextu ani potuchy, jak jsem mohla existovat nevím. ![]() |
| Inaaa | 119752 |
|
|
7.10.2011 11:21:01
Já levné Next za 100 kč, které barví, jsou černé, koupila spolu s kamarádkou v Europarku v Nextu a jsou z Číny.
Normální čínskej šunt, vlastně by to klidně mohli prodávat Vietnamci, rozdíl v tom nevidím. Kalhoty jsou jinak střihově dobré, jen černě barví spodní prádlo, tedy musí se pod ně nosit černé. Kamarádce ale nebarví a mají ty samé, jen menší velikost, protože její dcera je o rok mladěí. Tak nevím čím to je. Jedny barví, druhé ne. |
| radka |
| • |
7.10.2011 11:19:05
ja tedy jeste nikdy nevidela rifle, ktere by nebarvily
|
| Vanka | 26819 |
|
|
7.10.2011 11:03:18
podezření na to že existuje nějaká nekvalitní řada nextu mam taky.
tu a tam koupím něco v originál obchodě a jaký by next měl být. jednou jsem objednala asi 3 věci přes mmb a už od prvního pohledu se mi nezdály - kalhoty měli šílený střih (široké a krátké), triko se po jednom vyprání úplně sepralo a barvu ztrácelo i nadále, a když už jsme u toho i cedulky byly jakoby z jiného materiálu (design stejný) nechala jsem to být, ale dodneška mi vrtá hlavu proč z kameňáku jsou věci rovné, kvalitní a drží a proč úplně všechny vřes net byly rozhodně o dost horší. |
| Dalalmánek | 116042 |
|
7.10.2011 10:50:21
Next je v podstate levny shunt, kdo by to napodoboval?
|
| withep | 93862 |
|
|
7.10.2011 10:13:41
To je jasné, málokdo má na to, aby kupoval JEN takové oblečení. Ale třeba tu a tam koupit jedno FT místo 5 šuntových z řetězce, to snad může skoro každý
. České výrobky z biobavlny ale až o tolik dražší nejsou (třeba dětské oblečení od Farmers). |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.