| Kafe | 134466 |
|
|
3.2.2015 17:08:46
http://www.galwaydailynews.com/2015/01/15/scientists-confirm-link-bmw-ownership-asshole/
"Scientists at the Dutch Institute of Science have discovered the key. The s02 gene, located deep in the anus, is responsible. After studying the genetic blueprints of over 400 BMW drivers the scientists discovered they shared this remarkable little gene. ‘We have long theorised that BMW drivers are complete and utter assholes, but now at least we have the scientific data to back it up’, stated researcher Smorg Van Baarg, who drives a Saab." Mají prostě takový gen. Tak pozor - nekupujte si BMW! ![]() ![]() |
| Margot+1 | 39983 |
|
|
24.9.2014 12:17:38
radko,
reagovala jsem na Babsi, která psala "občas si dovolím udělat nějakou výstřednost". Takže mluvím o sešněrování výchovou a neustálých ohledech na to, co na naše jednání řeknou ostatní. Proto si některé věci, které by nám přinášely radost "nedovolíme". Přičem okolí to v naprosté většině případů vůbec nezaznamená. A teprve ve středním věku to začínáme chápat. Žij si samozřejmě jak chceš, tvůj způsob života nikdo nezpochybnuje. Nicméně proklamaci o každodenním životě naplno a bez tužeb jsem ti neuvěřila. Možná proto, že tohle je diskuse o životních touhách... |
| radka |
| • |
23.9.2014 13:44:03
nerozumím - o jakém šněrování mluvíš? tobě to někdo zakázal si ji koupit nebo co? nebo jsi ztratila své touhy a teď jsi je objevila?
nemám sen, nemám touhu pořídit si cokoliv, znamená to snad, že jsem na odpis? prostě prožívám každý den mám si najít nějaký cíl? jaký? proč? nestačí, že žiju? jinak nikomu jeho touhy neberu, je to asi pěkné, jen mi to nic neříká... |
| Grainne | 67561 |
|
|
22.9.2014 11:26:46
Takze spis vyvoj, nez krize....si dovolim podotknout.
|
| Grainne | 67561 |
|
|
22.9.2014 11:24:48
Uprimne...jaka krize? Cloveku proste odlehne z povinnosti, vetsinou ma z nejhorsiho odchovano, tak si chce zase zacit uzivat.
Pokud to nedela vyslovene blbe a bezohledne vuci ostatnim, ani bych to nenazyvala krizi. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
22.9.2014 11:20:35
A krize stredniho veku je pred 40? Jsem myslela pozdeji...
![]() Jsem adrenalinak, po motorce netouzim, staci mi rychlost v aute, na kole a na lyzich. Mam rychlost a vzruseni tohoto typu (i jineho ) rada, z tohoto pohledu chapu, ze ti motorka prijde jako reseni.Kup ji ![]() |
| Grainne | 67561 |
|
|
22.9.2014 11:15:37
Taky znam....sice to otravi, zvlast, kdyz babi a deda namisto papuci a peceni buchet vnoucatum sedaji na masinu, misto do houpaciho kresla, ale 40 je moc velke mladi na to, aby clovek rezignoval na sve sny.
Houpaci kreslo si nechavam na pozdeji. |
| Persepolis | 107413 |
|
|
22.9.2014 10:56:49
Na tom není nic pošetilého. Znám mraky lidí, co si pořídili motorku ve věku 40+, když jim odrostly děti.
|
| Grainne | 67561 |
|
|
22.9.2014 10:50:52
Vidis, ja se radeji vozim.....
My ovsem mame choppera, takze se kocham a uzivam si. Obcas se mi zasteskne, jen tak se potoulat sama krajem a to se pak zase dvojim mezi touhou po pekne masine a zivem koni. Navic s mymi casovymi moznostmi v lete bych se mozna svezla jen obcas a oboji je prilis velka investice na to, aby to clovek nevyuzival naplno a zivy tvor je jeste narocnejsi na cas i finance |
| Filip Tesař | 134358 |
|
22.9.2014 10:44:03
Rumunsko tolik neznám, ale Bosna je dost krotká (to by možná Kerouacovi až tak nevadilo, ale ona je i malá). Jestli chceš dobrodružství, Kavkaz bude lepší.
![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.