| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Motosporty

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 391  [Dalších 241 >>]
Margot+1 39983
19.9.2014 20:02:14
Babsi,
rozumím. Je zvláštní, jak se teprve před tou čtyřicítkou dostáváme k tomu, že samy sobě konečně něco dovolíme... Kdo nás tak sešněroval?!
Pam-pela 97353
19.9.2014 19:56:55
To já chápu...vždyť píšu, že jsme měli motorku doma, dokonce dvakrát..."zamlada" a pak při té druhé míze asi :-), manžel si ji strašně přál a jako motorkáře jsem si ho brala.
Pochopil, oč se jedná, až u toho mladého chlapa na silnici, byl při vědomí (o to to bylo horší) a taky jsme čekali na vrtulník.
Nevím, ten strach a respekt je ve mně v podvědomí, lidi na motorce se mi zdají strašlivě zranitelní. Přece jen tam chybí ty plechy a airbagy kolem, prostě havárie v autě může být těžká, ta samá na motorce ale bude fatální.
Ale fakt to chápu tu touhu, tojo.
Margot+1 39983
19.9.2014 19:56:07
Šuplíku,
ale ty peníze patří dítěti jenom proto, že v době zakládání stavebka byl tento způsob spoření výhodný a BEZ těchto administrativních překážek.
Ty peníze jsem vydělala já, a to část z nich ještě před narozením dítěte. Jsou to rodinné peníze.
Stavební spoření na nás dospělé jsme dávno použili na rekonstrukci domu, který dítě jednou zdědí (úvěry stále splácíme).
Taky si myslím, že je to sviňárna.
Babsi+2 63297
19.9.2014 19:53:49
Jooo taky mě to zasáhlo, motorku mám vybranou, kytaru už mám ve skříni a kožené kalhoty červené barvy jsem si už taky zkoušela. ALE: mám pořád stabilního chlapa i práci. Uvažuju pořád stejně,jen nejsem tak upjatá, no a že si občas dovolím udělat nějakou výstřednost?! No co, život je krátký.
Margot+1 39983
19.9.2014 19:51:30
Pam-pelo,

rozumím, ale jsem teď ve stádiu, kdy na podobné argumenty neslyším. Taky už jsem sbírala ze silnice 17ti letého kluka na motorce (bezvědomí, necitlivé nohy, takže vrtulník...)

Teď v neděli jsem běžela půlmaraton, na kterém umřel 28 letý kluk. Taky nepřestanu běhat. Tyhle věci se prostě stávají.
olgaadam 133028
19.9.2014 19:48:04
Tak to je teda síla...no hlavně že teda soudy o takovýhle věcech budou rozhodovat, ale že fotrové neplatí aloše tak to nikdo neřeší. A samozřejmě spousta dalšího...

Kupovala jsem z toho stavebka auto, které potřebuji hlavně kvůli tomu dítěti, tak ještě že jsem to neřešila až teď asi bych skončila ve vězení, protože bych se s takovou s´viňárnou nesmířila..
Pam-pela 97353
19.9.2014 19:45:43
Margot...je to bohužel sranda, která se může stát pravdou.
Na motorce se zabil můj otec a jeho kamarád...doma měli oba stejně staré holky.

Za mě - krásná zábava, adrenalin - ale neuvěřitelně nebezpečná.

Můj manžel prodal motorku (v podobném věku jako ty si ji pořídil) skoro hned po tom, co jsme jako první a potom jediní zachraňující přijeli k rozbitému klukovi, ležel uprostřed dálnice...bylo to dost hrozný. Bylo to na podzim, muž pak uklidil tu svou motorku do garáže a na jaře ji prodal :-).
Margot+1 39983
19.9.2014 19:45:38
Jiřko,
jsem kopyto, neumím sem vkládat obrázky.

Ale mám dva favority:

Ducati Monster 969 nebo Yamaha Virago 535.

Spříznění motorkáři se teď přou do krve, co je pro mě vhodnější a který z těch dvou modelů je bláznovství, na kterém se okamžitě zabiju. Zatím je to 50 na 50.
Margot+1 39983
19.9.2014 19:42:58
Nějak to zmáknu.
Anebo bych mohla soudci barvitě vylíčit, jak velmi šťastné bude děcko, až ho ráno vysadím z motorky před církevní školou, kam bude docházet. Okamžitě z ní bude respektovaný člen komunity, což je jasný prospěch dítěte! ~k~
Margot+1 39983
19.9.2014 19:39:51
Krásná! A dodává se i s tím zajícem uvnitř? ~k~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 391  [Dalších 241 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.