| Ivi + M + P | 41651 |
|
|
25.7.2011 19:38:15
Nepruď !
![]() |
| Čekatel na smazání | 19487 |
|
|
25.7.2011 19:36:23
Vzhledem ktomu ze mas +4, bych se na to vyprdl, maximalne tak na nejakyho choppera. Jinak mas 99% jistotu že se sejmeš, nebo budeš sejmuta. Neznám motorkáře na sporotvní mašině, který by nehavaroval ať už vlastní nebo cizím zaviněním.
|
| Ralelo+4 | 12395 |
|
|
25.7.2011 19:24:03
manžel má již několik let motorku a já s ním občas jezdím. A teď jsem si začla pohrávat s myšlenkou že bych i já řídila motorku(teda to by jsme museli koupit nějakou slabší, my máme Varadero, líbila by se mi nějaká 250), jen mi k tomu chybí řidičák... Dodělávaly jste si ho některá? Jak to probíhá? Hrozím se že bych někde v zatáčce stratila učitele
![]() ![]() . Další věc je kdy, jestli ještě teď, nebo to rači nechat na jaro? Manža říkal ať jdu do toho hned, je fakt že teď jsem zatím ještě doma, na jaře už budu nejspíš pracovat.Ale přes zimu se nejezdí a co když to zapomenu No fakt mám dilema... Tak prosím o rady a zkušenosti |
| Bez vypínače | 87663 |
|
|
18.4.2011 19:24:36
Jestli nemá helma kryt alespoň přes oči, tak i brýle
![]() |
| Levný úklid | 103064 |
|
|
18.4.2011 15:40:39
to je pravda, ale co je zajímavé, většina těch drsných chlapů, co vypadají jak vyvrženci pekla, jsou hrozně hodní a féroví chlapi :) přitom se dělaj, že potkat je v noci, dáš jim co máš
![]() |
| Grainne | 67561 |
|
|
18.4.2011 13:49:23
Junie, voni se tváří jako drsný chlapi, tak bych jim to nekazila - pro jistotu mám lebku na krku a lebky na šátku.
![]() No ale já mám parádní křivák s třásněma, na ten jsem velmi pyšná, tak si nesmím kazit styl. Ono je to vpodstatě cosi mezi kovboji, piráty a psanci - nic pro něžné kytičky ![]() |
| Levný úklid | 103064 |
|
|
18.4.2011 13:10:46
Graine,
"odpustila bych si mezi čopráky růžovou a zvířátka" ![]() ![]() ![]() |
| Grainne | 67561 |
|
|
18.4.2011 12:47:13
Pod kožené kalhoty určitě "něco", v nouzi i punčocháče, šátek a rukavice určitě, ostatní podle počasí, ale raději víc, dá se odložit, ale neznám nic horšího, než vytuhnout na mašině, to aby jednoho potom sundavali
![]() Tričko - no odpustila bych si mezi čopráky růžovou a zvířátka ![]() |
| Inka |
| • |
18.4.2011 12:40:04
Pod bundu nosím spodní košilku, triko s krátkým a triko s dlouhým, nejlíp černý. Funkční prádlo nenosím, nemám to ráda a většinou je i hnusný. Pod kožený kalhoty jenom chrániče na kolena, abych ve stáří neměla revma. Pokud jedu v džínách, tak punčocháče. Než botasky, tak radši nějaký kožený polobotky, botasky profouknu, jestli máš steely nebo něco podobného.
A šátek na krk určitě a rukavice, jestli nebudeš mít půjčený, tak normální kožený. |
| cheyenne |
| • |
18.4.2011 12:37:36
Podle počasí a délky výletu
Jinak obvykle i v létě beru koženou bundu a pod ní podle počasí buď jen triko nebo triko s dlouhým rukávem. Dobré je mít pláštěnku sebou.Vážu si šátek. Manžel jezdí furt a já jen příležitostně, on je tedy perfektně vybaven (jezdí i v zimě) tak si občas také připadám nevhodně ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.