| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jsem podváděná partnerka

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 2908  [Dalších 2668 >>]
Kláraka 128197
23.9.2022 22:34:54
Já toto všechno chápu a nedělám si iluze, že mně se to stát nemůže. Ale to mám tady opravdu několik měsíců sedět a čekat?????? Toto nevím .-(
Kláraka 128197
23.9.2022 22:33:21
To je jediná optimistická věc na celé situaci. Mluvila jsem s ní a nechce ho :D
I když on tvrdí něco jiného...
Pam-pela 97353
23.9.2022 22:32:56
Pis mu ty smsky, ale neodesilej. Nebo mu pis na papir a zahod ho. On o nic z toho zatim nestoji… a leckdy je receno neco, co nejde vzit nikd zpet. Clovek potrebuje ty veci dostat ze sebe, ale ten druhy je nemusi obdrzet 😉.
Martina Bergerová 70170
23.9.2022 22:32:12
"Miluje ji, to mi i rekl a videla jsem to i pri konfrontaci. Ona odchazela, ja tam stala a on na ni koukal jak na svaty obrazek, cely nestastny, ze jde pryc"

Sakra to musí bolet~n~ Navíc s kamarádkou. Jaké to ta kolegyně má s manželem?

Napadají mě tyto pozitivnější aspekty té situace: zamiloval se, nemusel to nijak plánovat a aktivně někoho hledat, to se třeba prostě stalo - je to pořád lidsky pochopitelnější situace, než kdybys zjistila, že prohání mladé holky kvůli nevázanému sexu. Zřejmě to není hajzl - spousta ženských se probere po pár letech vztahu a zjistí, že manžel hajzl je.~7~ Ty jeho emoce budou nejspíš jen dočasné, pomalu to začne vyprchávat, ona bude po večerech doma se svými třemi dětmi, on bude po večerech sám.~d~
Kláraka 128197
23.9.2022 22:31:30
Poněvadž nevím, co přesně, tak asi všechno :-)
Pam-pela 97353
23.9.2022 22:30:19
… a milovat ( mit od srdce rad) a byt zamilovany ( chemie) je rozdil. Zamilovanost ma konec, neni dlouhodoba
Kláraka 128197
23.9.2022 22:30:07
Díky moc všem, já jsem hodně silná osobnost, řekla bych, že si umím se vším poradit, najít, vyřešit a tohle je právě strašně velká facka zčistajasna. Jako by při nebi bez jediného mráčku přišlo tornádo a mě to rozcupovalo na kousky a každý ten kousek letí někam jinam. Přes den mu vypisuju smsky, jestli má co jíst a není mu zima, jako dělám 19 let a večer ho posílám do pekla. Všechno úplně špatně. Jenže já jsem člověk Co na srdci to jazyku, jinak to neumím.
A vůbec nevím, kdyby mi to řekl, tak se podle toho zařídím. Ale on mlčí.
Pam-pela 97353
23.9.2022 22:27:29
Klarako, je to tezky tohle zazivat, ale zamilovanost je svina…clovek nevidi, neslysi, mozek vypnuty a jedou hormony… az se vzpamatuje, vetsinou je to najednou jinak. Jenze se to neda moc uspechat, je to proces. Rika se, ze pokud to probiha intenzivne, trva to pul roku, skryte treba i tri… kdyz se odstehoval, muze si to prozivat naplno…coz je na jednu stranu fajn, protoze to “ jede”. Ale je to tezky. Je to zrada pro tebe i dcerky… budou mozna fakt hledat vinika i v sobe, bude to pro ne nepochopitelny. Jen ze sebe nedelej vinika, ale ani obet…stava se to a asi do toho muze spadnout kazdy. To neni omluva. Nic jsi neudelala,,muze se to stat kazdemu. Vlastne jsou i horsi veci. Pokud mas kmenovou rodinu, kamarady, fajn praci, je dobre se ted oprit o to…
K_at 121378
23.9.2022 22:26:16
A PROČ ZNÍ TÉMA TAK, JAK ZNÍ???!!!! CO VŠECHNO? ~e~
K_at 121378
23.9.2022 22:24:33
Klárko, to může být zamilovanost typu "zblbnul jsem a nevím, čí jsem". Je dost možné, že špatně nebylo vůbec nic zásadního. Prostě se mu přihodila milenka a zmagořil. Dcerám bych vůbec nepodsouvala nějaké pohledy a úmysly. Ty mají asi dost svých emocí. A klidně to může být namířené na tebe - ty jsi po ruce. Otec ne. Dětem se líp kope tam, kde mají víc otevřené "dveře".
První věc - máš právo být smutná, naštvaná, zoufalá, všechno dohromady. A asi jako první věc bych mu napsala, že mlčet 20 let a stěžovat si sestře, je jaksi k prdu.
Dej čas jemu, dej čas sobě. Dost si myslím, že milenka nebude chtít odcházet od rodiny a on spadne z větvičky.
Vyžeň si z hlavy to, že příčina jsi ty. A hodně rychle. To je cesta do pekla.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 2908  [Dalších 2668 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.