| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
26.1.2022 10:18:19
K čemu je dobrý to někomu říkat ?
|
| libik | 142094 |
|
|
26.1.2022 10:14:17
Konzervo, pokud bude tvé díťátko blbé jako taška a příležitostně si přivydělávat drobnými krádežemi, chceš abych ti obden vyprávěla, jakého máš spratka?
To snad budeš vědět sama, ne? Pořád to bude tvé děcko a já nemám právo se vyjadřovat k jeho charakteru, respektuji váš vztah. |
| Konzerva | 153011 |
|
|
26.1.2022 10:07:47
"Pane Bože, snažím se říct, že oba mají na výběr a oba něco chtějí, je blbé dělat něco proti tomu, co chci."
Problém je, jestli oba vědí, co chtějí... |
| Konzerva | 153011 |
|
|
26.1.2022 10:05:21
Libik,
Takže přístup "je sice kurevník a vochlasta, ale já ho miluju a to je důvod, abych nedovolila, aby o něm kdokoliv jiný řekl pravdu, tedy že je kurevník a vochlasta." |
| K_at | 121378 |
|
26.1.2022 5:31:37
Do pr...., i kdyby si zakladatelka chtěla JEN postěžovat, není jediný důvod, aby to nedělala. Pokud jí to pomůže. Partner není svatý, aby byl nedotknutelný.
X měsíců se koukala na to, jak chlap evidentně blbne chová se jako jelito. Na záchranu musí být 2. On tomu zrovna teď nepomáhá. Chce on manželku???? Nebo chce jenom vyjeté koleje a klid? On se taky musí rozhodnout a něco pro to udělat. Což zatím teda asi úplně nepochopil. Není to jenom o Karin. Musí oba dva. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
26.1.2022 0:34:34
Kulicko, ty to beres z jineho uhlu. Chlap odesel “za lepsim”, proste se zblaznil a jeste se jako blazen chova. Pokud je to poprve v zivote po takrka 40 letech a za situace, kdy byl doma nwviditelny, tak nastavaji dve moznosti. Rozchid a skoro v 60 sulene strkamice, ublizovani a par ket trapeni se, anebo moznost prozreni od toho odesleho. Ta neprijde v plne sile za den, dva, ani za tyden. Chce to cas a to, co jsem psala- a je to taky tezky. Obe vychodiska jsou tezky- a bez toho uvedomeni chlapa zpet nebrat…ale taky ho uplne nezavrhovat a nehnat ho do naruce nekoho jineho. Proste blba situace a jen zakladatelka musi vedet nebo se postupne dobrat k tomu, co chce. Ona ani samota neni terno, nemusi byt terno casem ani potencialni novy chlap. A toto je vratny proces, pokud se to dobre uchopi
|
| libik | 142094 |
|
|
25.1.2022 23:22:31
Tak jestli si zakladatelka chtěla popovídat o hnusném chování svého manžela a slyšet "to víš, Maruš, je to kretén" , tak jsem ji skutečně na rozdíl od vás nepodpořila.
Já jsem se domnívala, že hledá řešení toho, že se dozvěděla něco, co nebylo určeno pro její přijímač, protože pro ni má její vztah smysl. Mimochodem, mrkněte, jestli si váš drahouš nepovídá s nějakou kuřačkou ![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
25.1.2022 22:37:32
libiku mně přijdou debilní tvoje návody, jak si má žena nechat líbit hnusné chování. Nepíšeš to tu poprvé a nedrhne to jen mně. Jak psala kulička není to zdravé a jsi v tom ojedinělá.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
25.1.2022 22:27:43
Ty jsi psycholožka ?
|
| libik | 142094 |
|
|
25.1.2022 22:24:57
Mariko, nebudu se domýšlet, že svou debilní poznámkou snad myslíš něco konkrétního.
Mluvte si o svých chlapcích nepěkně, co hrdlo ráčí, o něčem to vypovídá. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.