| hnusák lepák | 131806 |
|
|
24.6.2016 23:29:56
čím dál větší fofr tady.se ale musím pochlubit. spustili mi právě klimu a užívám si...
|
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
2.5.2016 7:49:17
Baffinkyyyyyy!!!!
Jé já mám radost, že sem ještě občas někdo něco napíše ![]() ![]() Hlásím se jako těžce ( ) pracující osoba. Již druhý měsíc s láskou vážím vaše vysočiny, debrecínky, daláty, masa a chlebíčky.A to celé s maximálním nasazením pro Agrofert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musím říct, že Babišč by se měl stydět za to, co u něj dostávaj prodavačky. ![]() |
| vlksvajglem | 128496 |
|
|
30.4.2016 20:50:10
jéééé čau všichni
![]() |
|
|
10.4.2016 21:56:48
ty brďo, odpověď po 6ti minutách, se dnes dostanem do "kde to dnes žije..."
|
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
10.4.2016 21:40:21
Twe, tady to ještě žije...
![]() ![]() ![]() Jsem koukala na svůj příspěvek, si ani nepamatuju, že jsem něco takového tady vyplodila, nejdřív jsem teda myslela, že to je Yanky práce... No asi delirium, no... TO je z toho střízlivění... |
|
|
10.4.2016 21:34:43
je fakt, že nic zlatého zadarmo nedostaneš.
stejně je to paráda, bavit se s odstupem měsíce nebo dvou, zabere to o dost míň času než dřív... |
|
|
16.3.2016 16:55:54
BAF!!!!!
![]() Nsstraš s ramadánem, stačí, že máme problémy uzž tak dost s vysvětlováním pohanských a křesťanských tradic ![]() ![]() ![]() ![]() Tak...zlatá potvora se neprokázala, nicméně se vyskytla jiná potvora s názvem "zaměstnání" ![]() ![]() Takže jsem fofrem nahlásila děti do družiny a krájím salámy v Potštejně. Měla jsem sice nastupovat na jakousi vedoucí funkci, ale z toho zřewjmě sejde, nijak se do toho nehrnu, jen když to bude nutné..Vstávám v pět, ale domů jezdím ve dvě ![]() Co vy tady, ještě někdo se sem občas podívá?? |
|
|
31.1.2016 18:32:26
ser na vánoce, příště už bude ramadán.
s kým to souložíš, že máš v sobě jakousi zlatou potvoru?až to porodíš, to ti snad ani do školky nevezmou! |
|
|
26.1.2016 14:53:45
taak a teˇto prasklo, vždycky si kopíruju text, abych věděla na co odpovídám a dneska jsem zapoměla
![]() ![]() |
|
|
26.1.2016 14:48:45
Kde jste zase všichni, to ještě střízlivíte po Silvestru, bando???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nebo chrápete??? ![]() ![]() Vstávat a cvičit ![]() pardon drbat, určitě spousta novinek - tak se přiznejte - kdo se vdal, kdo rozvedl, kdo co vzdal, kdo abstinuje (třeba já), kdo se s kým spustil, kdo porodil, kdo má naštěkáno v boudě... Jo ustřihla jsem kus života, teda pardon vlasů, takže opět tahám všude občanku nebo občana, co dosvědčí, že 18 mi už bylo. Čááááues! Já sem ještě občas mrknu. Lepák sice sliboval, ale zapoměl se zmínit, KTERÝ vánoce, že se tu sejdem ![]() ![]() ![]() ![]() Já se dobrovolně hlásím ke sdílení novinek, u nás není nového vůbec nic ![]() Jo, máme nové auto. Teda staré, nové auto. Jo a teď trochu marodím. Od začátku prosince jsem si lupla troje ATB na zánět obou středouší, následně na hnisavou angínu a když mi týden už skoro nic nebylo, najednou jsem se vzbudila předminulý týden s oteklýma očima a šňůrů hnisání v mém těle zakončil bravurní zánět sppojivek ![]() s podezřením na zlatého stafylokoka Jsem štěstím bez sebe ![]() Jo a co se vzhledu týče, nechala jsem odrůst blond (od srpna jsem nebyla u kadeřnice a po patnácti letecj jdu zpátky do melírů. Tři měsíce jsem sice bypadala jak Eržika Deméterová, ale už se mi to clekem slilo, už se občas ani nestydím ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.