| katyn | 100343 |
|
|
4.6.2011 14:26:48
Ráda bych dostala tip na nějakou zumbu v Liberci, ale aby to byla taková ta vyloženě taneční zumba. To se mi líbí. Díky.
|
| Lucije | 118749 |
|
19.5.2011 11:59:25
Ahojky,
já chodím na zumbu do aerobikového studia Muša na Skřivanově, zastávka Pionýrská (www.studiomusa.cz - nelekněte se, stránky vypadají dost amatérsky:)) a nemůžu si to vynachválit! Zumba se cvičí 4x týdně: úterý a středa Janča (ta vám dá do těla úplně nejvíc!) a pátek, neděle Monča (ta je odpočinkovější, ale zapotíte se i tak) Chceme nalákat nové zumba ženy, protože nevím co ty ženské dělají, ale čím víc se blíží plavková sezóna, tím míň ženských chodí, nechápu... Cena je úplně SUPROVÁ! 80 Kč za vstup, ale když si pořídítě permici na 10 vstupů, tak jenom 75,- a pro studenty dokonce jen 55,-!! Objednávat se nijak nemusíte, prostě jen přijďte, ať nám to přes léto nezruší..:) |
| Jajka | 117446 |
|
19.5.2011 7:53:51
Ahoj, já jsem spokojená s Mimia, je to nové studio, fungují asi od ledna. Už jsem tam párkrát byla a skvělý, dokonce mají možnost hlídání dětí. A taky jsem našla slevu na jejich zumbu na www.mimisleva.cz - za půlku :)
|
| Jajka | 117446 |
|
19.5.2011 7:50:19
Ahoj, super zumba s hlídáním v Brně je v Mimia centru. Zrovna mají slevu 50% tady:
http://www.mimisleva.cz/sleva/vytvarujte-si-svudne-krivky-pomoci-nejucinnejsiho-cviceni-zumba-nyni-s-50-slevou-moznost-hlidani-deti-behem-zumby-v-detskem-koutku-safari-79/ |
| hokkaid | 108275 |
|
18.5.2011 22:30:19
No u Kynychové jsem byla na zumbě dvakrát (ale přímo ona ji nepředvičuje, ne?) jen se tam celkem sympaticky culila.
Ovšem první lektorka byla naprosto příšerná - že to byla starší plnoštíhlá neupravená dáma, by nevadilo tolik, ale v podstatě pořád jen květnatě popisovala, jak by se to mělo provádět vypadalo to, že ona sama se zumbu naučila z rádia...a druhá byla zase nezkušená dívčina s hranatými pohyby, která se zumbu pravděpodobně naučila od té první....Taky tu hodina zumby stojí polovinu co ta kvalitní... ![]() |
| Ala |
| • |
18.5.2011 18:31:43
Jinak obecná informace - Zumbu ensmí předcvičovat nikdo, kdo nevlastní oficiální certifikát. Certifikované instruktory je možné vyhledat zde :
http://www.zumba.com/en-US/instructors/search |
| Ala |
| • |
18.5.2011 18:28:23
Nchodíš náhodou do Centra Tance v Praze? jedna z mých 3 oblíbených instruktorek se jmenuje taky Nikol :D
|
| Ala |
| • |
18.5.2011 18:26:46
Je to pořád stejná zumba :D Akorát jsou ta dvd tématicky zaměřená - na posilování, na kardio trénink, atd. Na běžných hodinách se většinou kombinuje obojí.......Jinak ta dvd jsou super, akorát se donutit na to cvičit sama doma. Nějak potřebuju tu tělocvičnu a super energickou instruktorku (která ani nemusí nadšeně řvát zumbáááá ale stačí, když se usmívá a tryská z ní energie :) )
|
| Ala |
| • |
18.5.2011 18:24:25
Blbá cvičitelka. Já tedy na všech hodinách, na kterých jsem byla, tak první písnička je sice rychlejší, ale s nenáročnými pohyby, aby se svaly pozvolna rozehřály. Pak je ono střídání rychlejších/ponmalejších písniček a na konci vždy protažení. Taky se mi nikdy nestalo, že by mě po cvičení bolel nějaký sval.....
|
| Ala |
| • |
18.5.2011 18:22:17
No, bodl by odkaz, ale aerobní a současně aerobní by měla být každá zumba:D
Oficiální dělení zumby je: Zumba - "klasická" taneční zumba, poměrně rychlá zumba gold - v pomalejším tempu, neskáče se, vhodná pro starší lidi, obézní a lidi bez kondice zumba atomic - zumba pro děti :) je to koncipované tak, že se neprovádějí pohyby, které by dětem mohli ve vývinu ublížit aqua zumba - prostě ve vodě;) zumba tonning - důraz je kladen na posilování O žádném jiném rozdělení zumby nevím. každá zumba by měla být taneční a zároveň aerobní, cvičit by se mělo přerušovaným kardiotréninkem - měly by se střídat rychlejší a pomalejší písně. fakt by mě zajímal odkaz na ten článek...... Jinak samozřejmně že instruktor dává do hodin zumby svůj osobitý styl - sama vidím, jaký je rozdíl mezi stylem instruktorky, co dělá závodně latinu, a druhé, která se věnuje orientu a bolywoodu. Ale základem je stále stejná zumba :D |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.