| Klára |
| • |
18.5.2011 12:22:31
Vejrostova (http://www.aerobicstudio.cz) Super Zumba v úterý - Lucka a Martin.
|
| Lucka+2 | 29464 |
|
|
18.5.2011 11:51:29
Já znám cvičitelku Lenku Lišku, chodila jsem na ni dříve a je fakt perfektní, můžu moc doporučit. Má ted studio http://www.foxfit.cz/, tam jsem teda ještě nebyla, ale kamarádky si to chválí. Jiné cvičitelky tam neznám, jen Lenku, ale tu mohu opravdu doporučit!
|
| krupice. | 33843 |
|
18.5.2011 11:10:30
Na první hodině jsem chytla nějakého "borce" z Mostu - Davida Juřinu. Bylo narváno, takže jsem měla i potíž vidět, co mám dělat. Další 2 hodiny holčina, co to běžně vede, ale moc mě to nechytlo, takovej aerobik a ještě mě v jakýchkoliv botech šíleně pálily chodidla
![]() Po půlroce jsem zkusila Zumbu jinde -asi 20letá holka, naprosto skvělá, moc se mi to líbilo a chodidla mě tedy nepálily ![]() |
| Alay | 102482 |
|
|
18.5.2011 11:10:19
já jeden čas chodila v židenicích do dynamicu http://tsdynamic.cz/ žádné kurzy tam nejsou, platí se tam za hodinu, musíš se objednat. Vyzkoušela sem pár lektorů a nejlepší je Bunny, je taková jejich hlavní, fakt super, ostatní celkem nuda.
|
| Levný úklid | 103064 |
|
|
18.5.2011 10:59:39
Dobré dopoledne
![]() chtěla bych se poradit s někým, kdo má os. zkušenost se zumbou v Brně. Kam chodíte, kde se vám to líbí a kde jste naopak nebyly spokojené? Zajímají mě i ceny, pokud uvedete, a jestli se tam chodí na kurz od-do určitého data, nebo jestli se na hodiny můžete hlásit, jak chcete, kdy chcete (s placením za hodinu, ne za kurz). Ráda bych někam začala chodit, ale je tady toho celkem dost a nechci zkoušet naslepo.. díky :) |
| Dáňula | 68603 |
|
|
18.5.2011 9:47:14
U nás se cvičí fitness zumba, už tu jsou 3 různí cvičitelé. Jedni teda pro děti, tam jsem nebyla, jen potomek a líbilo se mu to. Ti co cvičí pro dospělé, tak na holčiny chodím dá se říct pravidelně, je to takové taneční trochu, ale s chlapama jsem to zkusila 2x a nebylo to ono, nesedli mi.
![]() |
| Katka + 2 |
| • |
18.5.2011 9:43:14
Já jsem si stáhla z netu Zumbu cardio, kde jsou různé styly Zumby a fakt se u toho docela zapotím, Zumbu expres workout, což je rychlé dvacetiminutové cvičení a Zumbu flat abs, což je posilování břicha... Nemám hlídání pro děti, nikam se nedostanu, tak cvičím aspoň doma a tahle zumba je fakt skvělá - a děti cvičí se mnou
) |
| X E N A | 99811 |
|
|
18.5.2011 9:40:07
![]() |
| Ikonie | 92573 |
|
|
18.5.2011 9:35:46
Byla jsem na více hodinách, všechny se mi líbily, ale jednou se mnou byla holka, která právě aerobic předcvičuje a často jsem se na ni koukala. I když zumbu dělá často, moc jí to nejde, má ty svoje aerobní pohyby, tanec tam není...
ale zumba hodiny zatím byly fajn-byla jsem asi na pěti. Momentálně jsem nemocná, což mne hodně štve, ale snad brzo půjdu. ![]() |
| petadurka | 80929 |
|
18.5.2011 9:17:34
Ja jsem sla poprve k holcine z Kolumbie a super, jenze jeji hodiny jsou dost narvane a pokud se nekdo z predplatitelek neodhlasi, tak neni skoro sance se tam dostat - a ja mam tak nejak "nechut" jit do jineho centra, kde by to treba nestalo za nic jak pisete. Tak nevim no
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.