| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - ORL, dýchací cesty

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 369  [Dalších 259 >>]
Vítr z hor 100046
28.5.2013 8:38:31
Potvrzuji vyborne zkusenosti s Alfa Medica. ALE - uz neexistuji.
Lekari ovsem ze sveta nezmizeli, ordinuji jinde.
vera
  • 
28.5.2013 6:59:35
Poliklinika Courdeus Na Dlouhém lánu dr. Lipanská
Květulina+3 54769
27.5.2013 23:35:18
MUDr. Lašťovička na Hradčanské, chodíme k němu už dlouho a naprostá spokojenost, složitější případy posílá ke konzultaci k panu docentovi kabelkovi do Motola, ale rozhodně ani jeden z nich neposílá šmahem na mandle.
Jitule
  • 
27.5.2013 23:32:15
Já jsem slyšela o úžasné paní doktorce v poliklinice Mazurská - jméno si nepamatuji (moc jich tam ale asi přes ORL nebude). Kamarádka vyprávěla, že je strašně fajn a hodná, takže když ji jinde odbyli s jiným problémem nespadajícím do ORL, tak jí v zoufalství opět zavolala (a ona znovu pomohla). A do polikliniky Mazurská se taky chodí s dětmi za ortopedem, resp. dojíždí se zdaleka. To jen co jsem slyšela, osobně nevím, ale pro další prozkoumání bych se dívala na znamylekar.cz.
Rekka 99639
27.5.2013 23:28:48
podobnou konverzaci jsem na ORL absolvovala se synem. Nam teda dali jeste sanci a dali nam nejaky sirup na provzdusneni usi, jestli to pomuze. Ale pak taky na vytrzeni. Ja naopak to chci stihnout do zari, kdy jde syn do skoly a bojim se ze nedoslychavost timto zpusobena by mu mohla komplikovat vstup do skoly.
jedna plus dvě 90247
27.5.2013 23:26:48
Myslím že přes pusu rukou. Kdyby řekl - je potřeba důkladnější vyšetření, tak to beru...
jedna plus dvě 90247
27.5.2013 23:25:34
No to byla moje první zkušenost s ORL, moje dětství mepočítaje. Já tak nějak předpokládala, že mi odpoví na to, na co se ptám, že bude citlivý k dítěti a tak. Asi jsem naivní :-)
KoproFka 76193
27.5.2013 23:23:04
chodíme se synkem oba do ALFA MEDICA, Praha 1, Poliklinika Palackého
http://alfamedica.sluzby.cz/kontakt#

Jsou tam všichni úplně úžasní! Jak odborně, tak v přístupu k velkým, ale hlavně k malým pacientům - malému koukali ve 2 letech sondou na hlasivky přes nos a k mému úžasu ten zákrok byl tak šetrně, jemně a rychle provedený, že malý vůbec nezaplakal. Pan doktor mu tak skvěle a lehce odvedl pozornost a vyšetřil, co potřeboval, že jsem byla v tranzu ještě 2 dny!

Pravdou tedy je, že my tam chodíme s krkem - když mi přijde, že na to běžný praktik nestačí (což je u mě skoro pořád a synka jsem tam nechala taky prohlídnout). Ale už jsem se párkrát bavila s ostatníma maminkama v čekárně a říkaly, že ti lékaři tam jsou skvělí - že si klidně počkají i pár hodin, ale nikam jinam nepůjdou. Že jejich dětem v podstatě zachránili uši...

http://www.znamylekar.cz/petr-janousek2/otorinolaryngolog/praha-1
Jordana 64316
27.5.2013 23:04:35
Nepsala jsi,jakým způsobem syna vyšetřil? Někdo vyšetřuje přes dutinu ústní-někdo sondičkou do nosu-to je určitě přesnější...
Pole levandulové 23006
27.5.2013 23:02:59
Opakovane dobra zkusenost zde
http://www.orlcentrum.cz/poskytovana-pece/
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 369  [Dalších 259 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.