| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - ORL, dýchací cesty

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 369  [Dalších 229 >>]
Aja
  • 
30.1.2013 12:58:54
V poho:-)
Tak ti menší bych řekla, že spíš zapomenou. A dopředu nevíš, jak to bude snášet. Například moje dcera po požití oblbováku mlela naprosté nesmysly, syn měl úplné halucinace a ječel, že na něj padá strop. Ale jiné děti na to téměř nereagovaly, nebo jen třeba ospalostí a takovým zvadnutím. Též probuzení z narkózy, vetšinu přinesly spící, pak si třeba chvilku poplakaly, pak znova usnuly. Některé děti ale se ani neprobudily a spaly třeba tři hodiny, takže prospaly tu dobu, kdy je to nejvíc bolí.
Nám to pomohlo hodně. Syn od té doby, co měl gromety, neměl už žádný zánět a lépe slyší. Dcera taktéž. Ona je ale menší, takže ještě uvidíme. Jinak my tam byli hlavně kvůli uším.
Sysss 57900
30.1.2013 11:58:31
Já jsem se samo zeptala,ale přes dcery pláč jsem toho moc neslyšela a navíc,zajímají mě osobní zkušenosti...A nevypozorovala jsi,jestli to lépe zvládají mladší nebo starší děti?Dcera je hodně malá,tak se bojím,aby neměla nějaký trauma...~n~A vám osobně,pomohl ten zákrok?
Aja
  • 
30.1.2013 11:54:36
Tak mohla jsi se tam zeptat, ne?:-)
Jinak jsem tam byla dvakrat, den pred zakrokem je prijem, to je papirovani, na zakrok se nastupuje rano tusim na sedmou nalacno. Muzes si zazadat o nadstandart, jinak jsou tam vsechny deti v postylkach v jedne mistnosti. Prevleknou se do pyzamek a cekaji, postupne dostavaj takovy oblbovak na vypiti a odvezou je na sal. Po zakroku je privezou, kazdy to snasi jinak, nektere rvou strasne, nektere to jeste prospi, coz je ta lepsi varianta. Po nejake dobe se muzou napit a posleze odpoledne maji uz i jidlo, tusim jsme dostali ovocnou presnidavku? Pak i veceri, mlete maso s br kasi. To uz se vetsinou detem ulevi a je to lepsi. Mohou si pak hrat v hernicce nebo si muzou pustit v te herne DVD, pokud teda uz je jim lepe, hned po zakroku samozrejme ne. V podvecer lekarka vsechny prohledne a pokud je vse ok, jde se domu.
Sysss 57900
30.1.2013 11:48:12
Ahoj,jsme objednaní na Karlák na grometky a skouknutí,popř.odstranění nosní mandle..Jak to tam probíhá,na co se mám připravit,co si vzít s sebou atd.A hlavně,byli jste spokojení????Díky za odpovědi!!!~x~
ChemicalJane + 4 86738
10.8.2012 21:25:38
počkej, ještě vím o jednom.. dělá na P-P klinice... máma u něj byla taky na operaci.. sakra jak on se jmenoval... ~f~
ChemicalJane + 4 86738
10.8.2012 21:25:02
tak to je v pohodě, to bych s klidem šla na Kladno~R^
Martina, 3 synové 101865
10.8.2012 20:49:11
Dr. Čuba je nejlepší odborník, kterého můžeš mít, byli jsme jeho pacienti a dokonalá spokojenost se vším. Výborný přístup k dětem. ~x~
Kkatka, 6letý syn 99454
10.8.2012 19:58:11
Já vím, pan doktor Čuba právě doporučil mému synovi(5let) vytržení krčních mandlí. Chtěla jsem jít ještě k nějakému dobrému doktorovi, aby potvrdil fakt, že je to nezbytné...~d~
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
10.8.2012 19:45:52
K tomu asi neni co dodat.
Jeste k me zkusenosti: s dedou to nebylo jednoduche, pan doktor nam osobne vyjednal konzultaci a oseterni na homolce u primare, proste zvedl telefon a zavolal, vyridil, domluvil osobne. Sam se pak jeste vyptala tamnich lekaru, zajimal se, jak na tom deda je. Za me jeden z nejelspi doktoru, ktere znam - bohuzel moc jich neni. Vzdy kdyz k nemu jdu, jsem u vytrzeni ze je to vubec mozne, a pritom by to mel byt standard.
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
10.8.2012 19:43:26
http://www.znamylekar.cz/vladimir-cuba2/ostatni-chirurg/kladno
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 369  [Dalších 229 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.