Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ocicko | 32104 |
|
28.5.2010 17:42:25
to je divny me malyho ( ani ne 3 roky) vysetrili bez problemu... sice jsme se rvali, ale zvladli
|
| VERI + V6/08 + bříško | 70964 |
|
|
28.5.2010 16:42:40
DĚS!!
![]() ![]() Evko, já byla shodou okolnosti ve středu taky se synem (2roky) na očním. měl ho taky zarudlé a mírně napuchlé. Měli jsem ale štěstí na hodnou mladou paní doktorku, která zřejmě sama má malé děti, protože jak na syna mluvila, chovala se, usmívala.. atd. jednak se nechal vyšetřit bez problémů, bez odporu položil bradičku kam měl (přišla sestřička mi pomoct držet mu hlavičku, ale nebylo to vůbec třeba) a ona mu svítila do očiček přes to vyšetřovadlo (netuším, jek se to jmenuje) a zjistila, že má nějakou slabou alergickou reakci.. dostal kapičky.. co chci, ale říct, tak nechápu, jestli by s takouvou jistotou troufla mu dát kapky na alergii, kdyby to třeba bylo nějaké to cizí těleso atd. - nechápu, že vás nevyšetřili pořádně!!! Jinak my taky čekali dlouho přes hodinu - což je s dvouletým lumpíkem náročné, ale počítala jsem s tím, protože jsem přišli bez objednání, jen jsem tam ráno volala, jestli můžeme přijít. |
| Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 | 45961 |
|
|
28.5.2010 15:56:09
Bulovku můžu jen doporučit. Šili tam celé spodní víčko jednomu z dvojčat v 10 měsících. Stěžovat si fakt nemůžu. Dr. ho hned vzala, koukla na to, já jsem ho držela i se sestřičkou, aby nemusel pod narkozu a doktorka šila. Byla velice jemná. Pak ho mu ještě kontrolovala rohovku a oční pozadí. Opravdu v pohodě přístup. Já byla ještě streslá, že na mě pošlou sociálku a ona mi povídala abych si z toho nic nedělala, že tam měli paní co tam s dítkem byla za měsíc 8x
|
| mája |
| • |
28.5.2010 14:20:19
Ach jo. Tělísko musí umět vyndat každý očař, to že "dělá" jen oční vady je nesmysl.
|
| štěpánka |
| • |
28.5.2010 14:09:28
Evko, chápu. Ale po zkušenostech jinde už bych jinam na oční pohotovost nejela, i když už jsou děti velké. Držím palce, ať máte lepší zkušenosti. Taky si lidi chválili i tu Krč (dětské oční), tak snad tam byste pochodili dobře.
![]() |
| Evka13 | 29458 |
|
|
28.5.2010 13:57:54
Děkuji Štěpánko, ale Bulovku máme dost z ruky. Ta Praha 4 je pro nás lepší. ( I proto, že cestu absolvujeme MHD)...
|
| štěpánka |
| • |
28.5.2010 13:52:30
Evko, z vlastní zkušenosti doporučuji nemocnici Na Bulovce - oční kliniku. Přes den je tam VŽDY přítomen aspoň jeden dětský oční, péče vždy dobrá, sestřičky milé i na vzpouzející se dítě, natož na takového hodňáka jako máš ty. chodili jsme tam jen v době kdy náš "normální"dr.měl dovolenou, ale teď tam přesídlil, takže chodíme jen tam. Objednají tě, s akutním problémem kdykoliv bez objednání - je tam i pohotovostní služba, 2x jsme museli jít i o víkendu - vždy příšerný zánět, jednou dokonce rohovky.
|
| Belatrix+A(10/09)+J(09/11) | 70978 |
|
|
28.5.2010 13:31:13
Záleží na pojišťovně. Já si zašla na pobočku VZP a výpis mi rovou udělali.
|
| Evka13 | 29458 |
|
|
28.5.2010 12:54:19
Nevím, snad... tak mě napadlo, že když dělá jen oční vady (tupozrakost, jestli si pamatuji), tak si to na ten internet má napsat, aby tam nějaká maminka nejela taky zbytečně... A to jsem se chtěla vyhnout čekání v Krči (bála jsem se narvané ordinace)....
|
| Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 | 25314 |
|
|
28.5.2010 12:50:59
Evi, stačí zajít na pojišťovnu a oni ti dají takový kód, který když si pak zadáš na jejich stránkách, tak můžeš myslím rok zpětně sledovat, co si kdo za tvé dítko účtuje.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.