Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Siddhártha | 52792 |
|
|
24.5.2010 12:56:52
Xan, potup asi dobrý.
Já mu teda posílám mejl, zkopírovala jsem tam tři hlavní Tvé příspěvky. Bravad, tak asi jo, zase budu chytřejší :-D |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
24.5.2010 12:55:51
Xantipo já to řešila s Lukem...měla jsem problém Luka kamkoliv obejdnat..takže jsem nakonec volala ze zoufaltství kamarádce z koj. plavča oční DR co mám dělat(ona,ale ordinuje v Hlinsku což je pro mě hodně z ruky)....zjistilo se to na konci dubna a já dostávala termíny i na srpen....strašný....
Ta mi poradila pokud ho nikde neudám v rozumný vzdálenosti,abych se objednala v optice...nechal mu změřit oči....a papírek a Luka jí o víkendu přivedla...... A pak chodíme co 1/2roku na kontrolu normálně na oční.....bohužel se to zhoršuje...a už byl i ve fakultce na očním....něco se jim tam nezdálo ,ale to dopadlo OK. Myslím, že nejhorší bude dostat ho na první vyšetření!moc na Tebe myslím,aby sji dopadla líp jak já ![]() |
| bravad | 78611 |
|
24.5.2010 12:53:19
Tak zkus zajít do tý optiky, ať se ještě na stará kolena poučíš.
![]() |
| Xantipa. | 34439 |
|
|
24.5.2010 12:52:22
Sidd - dcera chodí k optikovi, který ji měří tím přístrojem. Ale on jí řekl, že určí jen dioptrie, nějaké oční onemocnění on neodhalí.
Tak mě napadá, že bych mohla jít se synem k tomu optikovi na měření a pak ale ještě zajít přímo k nějakému mudrovi. Já fakt nevím ![]() |
| Siddhártha | 52792 |
|
|
24.5.2010 12:51:07
TAk jo, já mu to zkopíruju, ale neslibuju, kdy odpoví.
|
| Janoow | 18081 |
|
|
24.5.2010 12:50:57
z které části severních čech jsi? Jezdíem do Rumburka a co vím je tam více očních (mám pocit že tam bývala oční klinika, nevím jestli je ještě dnes).
U nás je to taky krize, V Č. Lípě neberou, v N. Boru je oční naprosto neschopná. Jinak existuje přístroj, a pak taky se rozkapávají oči, když to nejde moc přes ten přístroj. Máme živou zkušenost, protože jsme byli minulý týden. No a pak ještě něčím kouká do oka.... Není to jen na tom co řekne dítě. Rozhodně ale určitě zajít k očnímu. V dobrém případě řekne že to nic není, v horším případě něco najde..... |
| Xantipa. | 34439 |
|
|
24.5.2010 12:50:16
Sidd - to bys byla hodná.
Já se totiž docela bojím, aby se třeba ještě něco nezkazilo. Kamarádka byla tady u nás na vyšetření s malým dítětem, snad 2-3 roky, ale to dítě se prý hrozně bálo, nechtělo tzv. spolupracovat, takže mudra seřvala tu mou kamarádku, ale nicméně jí naordinovala nějaké brýle - docela silné. Jenže při nástupu do školy se zjistilo, že to dítě s těmi brýlemi vidí nějak úplně blbě, ona odjela k jinému lékaři a tam jí řekli, že ty brýle jsou naprosto nevhodné a že asi to vyšetření bylo provedeno chybně a že oko si vlastně samo vytvořilo vadu. Tak já nevím. Syn by doktorovi odsouhlasil úplně všechno, jen aby měl klid, protože se doktorů bojí. A to rozkapání? No to si neumím představit, kápnout do oka by byl horor. A pak ještě aby spolupracoval. Tak bych ráda věděla, co všechno chtít, co ne, na co ho připravit a jak minimalizovat to, že on by raději řekl, že nevidí, než aby podstupoval cokoli. |
| Siddhártha | 52792 |
|
|
24.5.2010 12:48:43
TAk to jsem v životě neviděla. Ani v optice
![]() TAkže je klidně možný, že i něco skrytého mít můžu, ale nemám důvod po tom pátrat, že když nemám problémy. Aspon vím, jak "kvalitně" jsem byla vyšetřena. ![]() |
| bravad | 78611 |
|
24.5.2010 12:46:46
Podobně jako u optika - koukáš do toho jedním okem, pak druhým okem a ta věc něco měří. Jsem laik, víc ze mě nedostaneš. Z mašinky vyjela čísla. Pak to ještě doktorka dolaďovala těma sklíčkama. Nicméně za rok - jak už jsem psala - mě musela oči rozkapávat a znova měřit.
|
| Siddhártha | 52792 |
|
|
24.5.2010 12:44:14
Bravad, jestli Ti toto už dělali tenkrát, tak já snad byla u totálního neznalce, bo mě posvítil světýlkem do oka a podíval se mi tam z blízka a pak teda ty sklíčka a čtení na tabuli.
Jak vlastně takový měřící přístroj vypadá? ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.