| Fren | 117315 |
|
17.2.2016 23:35:08
no to fakt valím bulvy, to je jak za krále klacka
![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
17.2.2016 22:54:05
To mě taky neva. Já nejsem nijak stydlivá, mě vadí ty ostatní pacientky a jejich zadky a jejich problémy a to, že by byly raději, kdybych tam nebyla a neposlouchala je. Jestli se svlíkám za dvířkama nebo za závěsem, to je mi úplně jedno.
|
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
17.2.2016 22:30:16
jo hele ale teda nemá kabinku, jenom zástěnu. ale nekouká na tebe. mě to teda neva....
|
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
17.2.2016 22:12:07
ty woe...
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
17.2.2016 22:08:30
Jsou tam takový kabinky z bílých tyček a plenty. Styl tipuju na padesátky, ale možná je to ještě starší.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
17.2.2016 22:01:56
Ona to nebyla Praha, bylo to Zápraží, ale stejně. I v Ulambátaru to mají civilizovanější.
|
| Muriel |
| • |
17.2.2016 21:59:16
Tohle fakt ještě někde existuje ?? A dokonce v Praze ??
To si fakt ženský ještě nechají líbit? U nás na maloměstě nic z toho neznám, jako netěhotná, ani jako těhotná. Ani nic neplatím, jen nějaký drobný za zrcátko, žádný holý zadky tam nevídám. Jako těhotná jsem chodila do rizikové poradny ve velké krajské nemocnici, taky žádný zadky. Fakt teda čumím. Snad teda jen bod 1., to čekání je snad jediný nešvar, který občas nastavne, ale zas se obvykle dá domluvit se sestrou, řekne kolik mají skluz a jdu si mezitím alespoň něco vyřídit do města. P.S. a "velký" utz mám za to že není potřeba doporučení, já jsem se tuším jen objednala a nic jsem, tedy jako papír, neměla. |
| Citronove koliesko | 7937 |
|
|
17.2.2016 21:55:56
Fren tak moja skúsenosť zatiaľ - čím väčšie mesto tým horšie.
Mám gyn. vedľa v dedine a to čo popisuje Pol psa sa mi nikdy nestalo. Absolutne sukromie, objednanie presne, vysetrenia ponuka s upozornenim co je platene a co nie, vybavenie ordinacie lepšie ako v hociktorom meste... Naproti tomu v krajskom meste to bol des. Na UZV do inej ambulancie, na CTGcko na opacny koniec mesta, na krv do nemocnice, na vysetrenia velkym UZV cakanie v rade stylom jedna sa vyzlieka, jedna lezi a jedna sa oblieka, v jednej miestnosti, tj. 3ks+dr+sestricka na 5m2...Jo a sestricka vzdy zavolala 6 zien, na kazdu ukazala prstom a "Tehotna?"...po odpovedi to triedila na krv a k dr. Fakt lahodka stat tam so susedkami zo sidliska a zverovat sa sestricke, v ktorom som tyzdni ked o tom okrem muza este ani rodina nevedela. |
| Ještěrka+3 | 34014 |
|
|
17.2.2016 21:53:02
To je děs.. u tý mojí vejdeš, sedneš si (oblečená) k dr., chvilka konverzace.. pak do kabinky, ta je hned vedle křesla.. po vyšetření zpátky oblíct, až pak opět posadit
![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
17.2.2016 21:50:58
Sestře tak třicet a doktorce kus nad šedestát. Já si ji vybrala náhodně. Mám to kus od baráku, těhotenství neplánuju a jednou ročně na cytologii nepotřebuju nic speciálního. To jsem se ale spletla. Jednak se těhotenství jaksi zadařilo a jednak by tohohle bylo příliš i jednou za deset let, natožpak za rok.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.