| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - gynekologie

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1607  [Dalších 1377 >>]
Pole levandulové 23006
17.2.2016 19:32:39
Dr Maresova, Nestatni zdravotnicke zarizeni MEDA - nic z toho, co popisujes neni problem. Jako bonus - nemusis se nikde v porodnici registrovat a rodis za pritomnosti sve lekarky. Chodim tam uz 11 let a spokojenost.Dokocne mi ve chvili ,kdy ja chtela amniocentezu, tento ukon vicemene rozmlouvali s tim, ze vek 37 neni na to nutny.
Ještěrka+3 34014
17.2.2016 19:31:40
Můžu doporučit MUDr. Líbalovou - Levret - Praha 6. Je výborná, ale platit se tam bohužel musí. Už si nepamatuju, kolik to bylo za péči v těhotenství, ale vyplatí se. Péče až do konce, nemusíš chodit vůbec do porodnice. Pečlivá, milá, empatická. Je i porodník, měla jsem jí u dvou porodů.. zkus si tam zavolat. Čekárna není sice žádnej luxus, ale holý zadky nehrozí, do ordinace jde vždy jen jedna a kabinka je až tam.
Půlka psa 24064
17.2.2016 19:31:40
Já vím, že není. Má původní doktorka byla taková. Dnes jsem náhodně obvolala pár doktorů s dobrou referencí, ale neberou. ~n~ Mám jít na vyšetření za dva týdny, ale po tom dnešku vím, že tam prostě nepůjdu. Byla jsem tam třikrát a je to pokaždé horší a horší. Potřebuju to akutně řešit a netuším, kam se obrátit.
Kafe 134466
17.2.2016 19:29:49
A do ordinace se chodí na minutu přesně na objednání.
Zd a tři 91080
17.2.2016 19:28:12
http://www.gynprag.cz/home
Ale nejedou na pojišťovnu...
Kafe 134466
17.2.2016 19:27:38
Poslední těhotenství jsem absolvovala s gynekoložkou z Medicover. Platí se za to, ale nahý zadek spolupacientky určitě neuvidíš.
Kukurice29+3. 116346
17.2.2016 19:27:28
Nevím kde je praha východ, ale já jsem chodila do Hloubětínského zámečku a bylo to tam fajn a pak jsem chodila před dvěma lety k paní doktorce na Žižkov a byla jsem spokojená.
Půlka psa 24064
17.2.2016 19:22:56
Jsem neskutečně náročná.

1. Nechci čekat dvě a půl hodiny na vyšetření

2. Nechci sestru, která si bere do svého předsálí ordinace pacientky po třech

3. Nechci slyšet ostatní pacientky mluvit se sestrou o poševních výtocích

4. Nechci vidět jejich holé zadky, když jdou k doktorce do ordinace

5. Nechci při čekání s holým zadkem slyšet, co se děje v ordinaci

5. Nechci sestru, která bez klepání otevírá dveře vedoucí z toho předsálí se třemi pacientkami do ordinace zrovna ve chvíli, kdy mě doktorka vyšetřuje a pokládá doktorce debilní dotazy týkající se jiné pacientky

6. Nechci doktorku, která mě nutí odběr plodové vody

7. Nechci doktorku, která při asi desetivteřinovém UTZ neměří miminko a vlastně ho ani nezkoumá, jestli má vše, co má mít

8. Nechci doktorku, která mi zapomene říct, že je možnost jít na některá vyšetření, která ona sama nedělá

9. Nechci doktorku, která mi nedá doporučení k dalšímu lékaři na genetický ultrazvuk, i když je tam indikace a navíc jsem ochotná si za vyšetření platit

Shrnuto - chci soukromí; ultrazvuky, ze kterých se dozvím, zda je všechno v pořádku; chci člověka, co mu nebude nutit to, co si nepřeju a umožní mi to, co si přeju.

Jo a taky chci doktora/ doktorku, která bere nové pacientky. Neznáte někoho takového v Praze a východním okolí, prosím? Mívala jsem fajn doktorku, ale už neordinuje, tak jsem přešla sem a jsem jak v Jiříkově vidění. Už to nikdy nehodlám zažít.

Nemám problém si za péči platit. Zvlášť teď v těhotenství s tím předem počítám. Může to klidně být drahá ordinace, jen když mi dají přesně to, co chci (péči a vyšetření) a nedají k tomu nic navíc (ty zadky ostatních ženských).

Poradíte někdo, prosím? Díky moc předem za záchranu. ~s~
Vitalina 149669
1.2.2016 14:10:01
Diky MOC!!! ~x~
kacatko.41 139321
1.2.2016 12:54:32
Ano, paní doktorka je mladší, přišla teď po mateřské. A trpělivá je taky, myslím, že nemusíte mít obavy:-)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1607  [Dalších 1377 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.