Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka. | 13699 |
|
|
17.10.2015 18:09:40
Aleno, moc děkuji
![]() |
| Alena | 129302 |
|
17.10.2015 18:08:27
Byla jsem v Motole na kyretazi nedavno, vetsinou chteji jedno prespani, ale nakonec me pustili ten samy den odpoledne, takze se vsim vsudy sestihodinovy pobyt. Profesionalni, prijemne, vlidne na vsech pozicich, neni treba se obavat.
|
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
17.10.2015 17:48:18
Já moc neporadím- mám bezva gynekologa, který zároven operuje a podobné menší zákroky(kyretáž, konizace) se odbyly v rámci jednodenní hospitalizace, dopoledne jsem přišla, večer jsem mazala domů... což mi maximálně vyhovovalo, neb špitál nenávidím.Zkusila bych prozkoumat, jestli není možnost to absolvovat někde tímto způsobem... |
| Katka. | 13699 |
|
|
17.10.2015 17:18:35
Dobrý den,
k dnešnímu dni mám již 22. den menstruaci. Nepomohl Ascorutin, Pamba ani Provera a v pondělí ráno se mám hlásit v Motole na gynekologii a domluvit se na kyretáž. Nesnáším nemocnice, pokaždé si připadám jako obtížný hmyz (kéž by mě to udělali ambulantně ). Máte zkušenosti s gynekologií v Motole? Jsou tam alespoň trochu milí? Děkuji všem za uklidnění ![]() |
| Petra M. |
| • |
2.9.2015 14:57:50
Také přidávám názor na MUDr. Kulovaného. Dnes jsem u něj byla na ultrazvuku srdíčka a kontrolu ledvin miminka a nemůžu si na něj stěžovat. Faktem je, že úsměv moc nezná, ale byl příjemný, přišel pro mě sám, podal ruku, vysvětlil co je zrovna vidět a pečlivě vše změřil a zkontroloval. Za mě můžu doporučit.
|
| Ivana Balážová |
| • |
17.8.2015 12:30:54
Pán doktor Čermák na první dojem trochu bych řekla,že právě vztanul,ale zkušenosti máme dobré.Hodně nám pomohl a máme krásnou zdravou dcerušku a za to mu moc děkujeme nejen panu doktorovi Čermákovi,ale i pane doktorovi Lachřinovi a sestřičkám byli na nás hodní jsou skvělí děkujeme....
|
| Renata |
| • |
15.6.2015 13:03:50
Musím se přidat k zástupu nespokojených pacientek "pana" doktora. Pokud se slušně zeptáte, co znamená která hodnota a on na vás vyjede, že to celou dobu vysvětluje (lékařskou mluvou) a pak vám řekne, že když jste inženýrka, tak snad víte, jak vypadá Gaussova křivka a vy nejste uprostřed, tak tento pán u mě skončil. Neosobní přístup a dělá z vás blbce. Po recenzích, co jsem tu četla, mohu jen souhlasit. Říkala jsem si, že to snad nebude tak hrozné. Ne, nebylo, ale vlídnost a pochopení od tohoto člověka nečekejte. Zaplatila jsem 1.100,- ale nevím nic, jen co si přečtu z papíru. A že by se zeptal, zda třeba nechcete fotografii z ultrazvuku? Proč by to dělal, že? Mengele!
|
| Renata |
| • |
15.6.2015 12:59:55
Musím se přidat k zástupu nespokojených pacientek "pana" doktora. Pokud se slušně zeptáte, co znamená která hodnota a on na vás vyjede, že to celou dobu vysvětluje (lékařskou mluvou) a pak vám řekne, že když jste inženýrka, tak snad víte, jak vypadá Gaussova křivka a vy nejste uprostřed, tak tento pán u mě skončil. Neosobní přístup a dělá z vás blbce. Po recenzích, co jsem tu četla, mohu jen souhlasit. Říkala jsem si, že to snad nebude tak hrozné. Ne, nebylo, ale vlídnost a pochopení od tohoto člověka nečekejte. Zaplatila jsem 1.100,- ale nevím nic, jen co si přečtu z papíru. A že by se zeptal, zda třeba nechcete fotografii z ultrazvuku? Proč by to dělal, že? Mengele!
|
| : - ) | 128942 |
|
14.4.2015 14:16:26
No dobře, čili kdyby si obě doktorky žádaly poplatek, staly by se tak lepšími? Prostě stojí za pytel tak jako tak. U nás se nikde žádné poplatky nevedou, ale to holt není Praha.
|
| Epepe | 89236 |
|
|
14.4.2015 14:00:23
Mně řekl tehdy Šimek, že má plno. Přesto mně vezme, ale za tvrdý.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.