| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - gynekologie

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 1607  [Dalších 1287 >>]
chabíbí 69212
3.5.2014 11:33:07
Její ordinační hodiny najdeš na webu, zpaměti to neznám, ale bývá tam, tuším, skoro denně, akorát někdy je ještě v porodnici na Polní. Každopádně jsem se nesetkala s dlouhou čekací lhůtou, dá Ti vybrat i čas. Pokud tam není, můžeš si vybrat jiného lékaře od nich a objednají Tě k němu, nebo Tě vezme i akutně.

Třeba na krev se chodí úplně zvlášť do jiné ordinace jen k sestřičkám.

Co je trochu nepříjemné, je to, že na recepci (a tedy na objednání) je těžké se dovolat, musí se to většinou zkoušet na několikrát, zabere to čas. Ale to ostatní to vykompenzuje.
chabíbí 69212
3.5.2014 11:29:44
Spokojená s přístupem jsem, je strašně milá. V čekárně čekám asi půl hodiny. Sama jsem tam ale pak strašně dlouho, na každého si udělá čas, takže to není takové honem honem pryč, takže mně ta půlhodina nevadí. S antikoncepcí nemám žádnou zkušenost, nikdy jsem nic nebrala/neměla apod., takže s tím neporadím, jaká je v tomto směru. Po lidské stránce si nedovedu představit nikoho lepšího, po zdravotní nevím - fakt nemám zkušenost, ale působí na mě tak, že je pečlivá.
tofu 139559
3.5.2014 11:24:58
Ne, těhotná nejsem, děti již mám, ale třeba časem ještě jedno bude. Ale nyní to aktuální není. Moje současná dr. ordinuje pouze jeden den v týdnu a to je problém, když se k ní potřebuji dostat v termínu mezi dvěma MS. Má plno a i když objedná, čekám v čekárně dlouho. Je schopná se vybavovat v ordinaci s kamarádkou:-( Pochopím pacientku s problémem, který je třeba řešit, pochopím akutní případy, ale na pokec může jít po pracovní době. Co mi dala Mirenu, mám problémy a ty bych ráda vyřešila. Kdyby nastal akutní problém, nemám vlastně pořádně kam jít, protože ona je tu jen ten jeden den. Jednorázová zrcadla u ní platím taky. A to je pro mě to nejmenší, zaplatit si je.
Čekáš u ní dlouho v čekárně? Jsi spokojená s přístupem?
chabíbí 69212
3.5.2014 11:15:50
Aha, teď čtu, že těhotenskou péči už nevyužiješ.
chabíbí 69212
3.5.2014 11:14:59
K paní doktorce Krouželové chodím já - asi před dvěma měsíci jsem tu zakládala téma "Poprvé ke gynekologovi ve třiceti" a paní doktorku jsem si právě našla na netu. Měla jsem velký problém jít kamkoli, ale u ní mě to uklidnilo natolik, že se už nebojím vůbec. Ultrazvuk má. Platila jsem tam akorát za jednorázová zrcátka, tuším, 40 Kč - předem dostaneš dotazník, kde jednou z otázek je to, zda chceš jednorázová zrcátka. Jinak sestřičku má mladou, velmi milou. Jo a platí se 50 Kč za fotku na ultrazvuku a docela mě mrzelo, že jsem si to přečetla až venku na plakátku, musí se o tu fotku říct před ultrazvukem nebo při něm, jinak fotku nenabízí a mně to hned nedocvaklo. Ale nevím, zda jsi těhotná.

Kdyžtak se ptej, mě takhle nic nenapadá...
tofu 139559
3.5.2014 10:58:20
Potřebuji změnit gynekoložku. Hledám nějakou, u níž nestrávím i přes objednání 2 hodiny v čekárně, má ordinaci vybavenou utz, je příjemná, neordinuje pouze jeden den v týdnu jako moje současná dr. apod. Však to znáte. Upřednostňuji ženu. I přes dojíždění se mi zamlouvá Dr. Jitka Krouželová z Centra ambulantní gynekologie na Orlí a nebo Dr. Ladislava Haraštová z Vídeňské. Nemáte, prosím, některá zkušenost s těmito lékařkami?
Platí se na Orlí nějaké poplatky za vyšetření?
Nebo můžete doporučit nějakou dr. v oblasti Brno a jižně od Brna, klidně až po Mikulov, Břeclav? Těhotenství už mám za sebou takže těhu péči již potřebovat nebudu.
Hannka 118212
3.5.2014 7:58:58
Mně nabízeli gyn. V Plzni v nemocnici Lochotín. Onkolog říkal, ze tam jde zařídit právě i ta běžná ""docházka"" a u jednoho stálého dr.Když mi řekl tu ambulanci, je tam myslím na webu psany dr.Kališ, dr.Presl. ?
withep 93862
3.5.2014 7:33:17
Hulvát ~6~

Poptej se po kamarádkách, mrkni třeba na referene na znamylekar.cz, vytipuj si nového lékaře nebo lékařku, zjisti, jestli bere nové pacienty, a objednej se k němu/ní. Pokud máš problémy, tak hned, jinak nevím, jaký je ten limit - třeba kdybys zase narazila na vola, tak jestli další změna může být po čtvrt roce nebo po roce. Já jsem zlomila hůl nad svým gynekologem po šestinedělí, nemusíš mu nic hlásit, prostě se zaregistruješ jinde.

I tady na rodině, pokud upřesníš lokalitu, ti poradí(me) konkrétního lékaře s lidským přístupem ~x~
arsiela, 59672
3.5.2014 7:18:11
Klidně ho změň není na co čekat.Já teď měním gynekologa taky,není pro mě už únosné dojíždět.Normálně sem si tam cinkla,že chci aby mě doktorka převzala do péče.Nechce ani kartu,jen se bude vyptávat na anamnézu ,prodělané nemoci,prostě klasika.Vůbec se změny neboj,hlavně ať ti vyšetření dobře dopadne
Hannka 118212
2.5.2014 23:09:36
Tak díky :-) někde najdu ten kontakt, už mi ho dávali před časem, ale pořad jsem sechkácholila,že jednou za čas-rok ho skousnu.ale po čerstvé Zkušenosti už si to nemyslím. Možná bude lepší větší pracoviště. Jen podle fotek je ten doporučený dr. Asi tak o 20 let mladší než současný~f~
A co má obnášet ta vstupní návštěva nebo prevence?správně tedy..
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 1607  [Dalších 1287 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.