| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - gynekologie

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 1607  [Dalších 1257 >>]
Eva 139232
22.4.2014 18:14:39
Nevím jestli jde o stejného doktora a nerada bych pomlouvala někoho jen pro shodu jmen, ale chodila jsem k doktoru Sládkovi v Brně- Slatině, choval se opravdu hodně úchylně a nebyla jsem zdaleka jediná znechucená pacientka. Jak léčí z vlastní zkušenosti vlastně ani nevím protože jsem se hned přeregistrovala jinam, ale vím že pacientky si stěžovaly i na průběh léčby.
Liki + dcera 8/11 132398
22.4.2014 17:11:34
Třeba http://www.centrumdvorak.cz/ na Orlí. Tam je doktorů dost, jsou tam dlouho a dá se i počkat bez objednání, když netrváš na svém gynekologovi.
Jutta+L08/08+K04/10 59122
22.4.2014 16:16:36
Doporučuji dr. Sládka, je to na Zámečnické, Gynekologické centrum Maxima. Nemusí se objednávat dopředu na určitou dobu, stačí přijít a počkat si ten den, kdy se to hodí ~;)
Jyra 23851
22.4.2014 16:11:50
Prosím poradte tip na dobrou gynekologii někde v centru. CHodila jsem na Masarykovu, což bylo super až do chvíle, kdy mám problém a potřebovala jsem tam zajít co nejdříve. No a zjistila jsem, že sice mají na stránkách 8-18h nebo kolik, ale ve skutečnosti tam v poledne prý "už nikdo není" a jsem objednána na příští úterý. Představovala bych si gynekologii, kde jsou fajn, stejně chodím jen na prohlídky a pro antiko, ale kde jsou schopni mě vzít i mimo objednání v případě akutních potíží ( počítám tam jednou za dva, tři roky...). Tu Masarykovu jsem si vybrala právě proto, že jsem si myslela, že tam prostě vždycky někdo je kdyby něco.... Koukala jsem třeba, že něco podobného je na Orlí..? Děti už mám takže porody řešit nebudu~p~
desticka 141438
21.2.2014 20:27:34
Ahoj Prosím také sháním nějakého "altenativního" gynekologa v Praze. Prosím o kontakt.
ChemicalJane + 4 86738
20.2.2014 14:37:36
holky, chodíte k němu některá? jakou má otevírací dobu, prosíííím, nejlépe dnes, zítra vím ~:-D

dík
Lenka
  • 
20.2.2014 12:03:52
Dobrý den chtěla by jsem se zeptat mám víc jak týden zavedené tělísko a po tydnu po zavedení jsem zacala mít měsícky. Tak nevím jestli je to běžné nebo jestli to mám resit hned se svým lékarem?
Jitka
  • 
20.2.2014 11:58:59
U MUDr. Kulovaného jsem byla dnes - závěr: příště tam již nepůjdu. Ne snad že by mi něco udělal (dceru naštěstí měla babička, jinak bych ji brala sebou - a jak tady čtu, asi by to byl problém). MUDr. je vcelku protivný, evidentně sebevědomý, ano - podal mi ruku, na ultrazvuku mi říkal, co vidí, ale v zásadě mu chybí laskavost, úsměv, cokoliv milého. Hodnoty z UZV o velikosti dítěte mu vyšly o pár dní jinak, když jsem se na to zeptala, jen mi odsekl. Zkrátka a dobře, nesedí mi (můj manžel lékař se chová podstatně lépe). HOdnocení do Gennetu mu v tomto smyslu samozřejmě napíšu, už jsem si tam vzala příslušný formulář.
Hlavně prosím nezapomeňte, že si můžete říct, když k tomu lékaři nechcete. Já si rozhodně příště řeknu o fajn MUDr. Hynka (dnes tam nebyl, netušila jsem, kdo Kulovaný je). Je pravděpodobné, že mě tam budou chtít ve 20. týdnu zase nacpat k dr. Kulovanému, ale osobně nemám problém rovnou recepční říci, kdo je tam dál - k němu nejdu, byl protivný. Velmi rádi nabídnou někoho jiného, mám zkušenost, jsem tam už s 3. dítětem - mají za nás peníze od pojišťoven a jsou soukr. zařízením (v Praze je velkých ultrazvuků konkurentů dost), opravdu jste tam pánem vy.
Radka Vilímková
  • 
13.2.2014 14:46:45
Dobrý den,

měla jsem jít 11.2. na zákrok zda nemám srůsty a moje menstruace se nedostavila. Tak mě v nemocnici vzali krev a řekli mě, že hormon HCG je 16ml a že test je pozitivní. Včera večer jsem začala krvácet a tak se chci zeptat zda je to normální či ne dostat měsíčky? Nemohli se v nemocnici splést a já přeci jenom nebudu těhotná. Děkuji za odpověd?
Hana K.
  • 
12.2.2014 19:22:02
U pana doktora Kulovaného jsem absolvovala provotrimestrální screeningový ultrazvuk. Pan doktor byl velice příjemný. S jeho chováním a poskytováním informací jsem byla nadmíru spokojená. Vše důležité mi vysvětlil, ukázal na snímku, v lékařské zprávě atd. Takže za mě mohu jen doporučit!!
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 1607  [Dalších 1257 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.