Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KoproFka | 76193 |
|
|
16.5.2013 11:03:49
Já můžu doporučit MUDr. Holce z Polikliniky Čumpelíkova, tedy Pha 8, ale na Phu 9 je to co by kamenem dohodil...
Zrovinka jsem minule vyposlechla v čekárně rozhovor dvou starších dam - jedna z nich odcházela a povídá té druhé - no on je, prostě, prostě úžasnej, co říkáte??! Tak jsem mu to hned za tepla vyslepičila - byl rád .Já jsem z něj nadšená, páč on mluví! a je strašně hodnej, milej, empatickej! ![]() |
| withep | 93862 |
|
|
16.5.2013 10:42:09
I já můžu doporučit MUDr. Rozsypalovou. Což mi připomíná, že bych se měla pomalu objednat na kontrolu po šestinedělí... Neplatí se nic.
Je to sice Praha 8, což ale neznamená, že to musíš mít daleko (já to teda daleko mám - tam a zpět 35 km :). Ještě můžu dopouručit MUDr. Březinovou (P10), jestli je stále v Gynfemu, platilo se tam jednorázově 500. |
| Elena_ | 135264 |
|
|
16.5.2013 9:22:53
Ke Klimešovi chodím já, sice se tam platí ale za tu péči a vstříctnost mi to stojí. I když jsem se odstěhovala, dál za ním dojíždím, dokáže dobře poradit a pomoci, nedám na něj dopustit
![]() |
| Jarmilka. | 136465 |
|
|
16.5.2013 9:15:07
jo a neplatí se nic, nevím jak teď, ale před rokem ani NT screening
|
| Jarmilka. | 136465 |
|
|
16.5.2013 9:14:21
Velice moc doporučuju Dr. Rozsypalovou v Chabrech, je to můj poklad...
|
| Tante Ema | 107184 |
|
|
16.5.2013 8:44:49
MUDr. Barešová je pořád stejně dobrá a platí se u ní pětikilo ročně, pokud nechcš jiné extrabuřty, ale teď je na mateřské.
|
| Lupka+Linda 11/09+Ema 10/13 | 31722 |
|
|
16.5.2013 7:47:51
Dr. Barešová je úžasná a skvělá, můžu jen doporučit. Jen teď teda šla na mateřskou, takže moc moc chybí. Sice má zástup, ale to není ono (alespoň pro mě ne). Miminko jí moc přeju, ale už aby se vrátila.
|
| AZAZ | 39666 |
|
|
15.5.2013 23:10:30
Ahoj,
zvažuju změnu gynekologa, chtěla bych ideálně Prahu 9, nemáte nějaký tip? V předchozích tématech byly reference na MUDr Barešovou a MUDr Klimeše, jsou pořád tak dobří? Berou nové pacientky? A kolik a co se u nich platí? Díky! |
| Jana Kubátová |
| • |
3.5.2013 13:38:21
Dobrý den, prosím o radu. Po preventivní roční prohlídce mě moje lékařka řekla, že výsledky nejsou úplně vpořádku /nalezena krev/ a že je potřeba opakovat vyšetření. Nabídla mě klasické vyšetření -stěr na sklíčko, kde se vše vyhodnocuje pod mikroskopem a nebo vyšetření, které spočívá v tom, že stěry se uloží do skumavky s tekutinou. Má být velice přesné a vyhodnocuje to počítač a výsledky jsou už do 14 dnů. Tato služba je nadstandart a platí se 500Kč. Jelikož jsem chtěla mít jistotu, že je vše vpořádku, tak jsem souhlasila. Ale výsledky byly až po 6 týdnech s tím, že je vše naprosto vpořádku. Na dotaz, proč to tak dlouho trvalo, mě sestřička odpověděla, že to je běžná čekací doba a jina neexistuje. Žádný účet jsem nedostala.I když jsem krátce u této lekařky /stěhování/,už ted´se mě nelíbí dost věcí. CHtěla bych se vás zeptat, jestli toto vyšetření existuje i s tímto poplatkem. Děkuji
|
| hana |
| • |
13.4.2013 15:20:46
chtela jsem se zeptat prosím vás při selhani antikoncepce kondomem jsem uživala postinor byl braný do 72 a postinor vyvolá menstruaci ted chci uživat katyu a katya a nikdy jsem ji predtim neuzivala ted zacinam uzivat antikoncepci tuto a postinor mi ma udajně vyvolat menstruaci a ale nevim jestli to je menstruace jako tokova je ovlivněna postinorem HA antikocepce se bere od de dne menstruace jestli ji mam uzivat mi jde o to kdy mi naskytne krvaceni od postinoru a nebo od dalšiho cyklu dekuji moc za odpoved hana
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.