Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Petr, syn nar. duben 2006 |
| • |
3.2.2013 2:29:44
Ahoj, moje žena byla v r. 2006 jeho pacientka. Je od malička invalidní a těhotenství byl malý zazrak, který by sám osobě nedopadl dobře bez velkého zázraku - MUDr. Koutského.
Samozřejmě po tom všem, co pro naši rodinu (krásný zdravý kluk, 6 let), udělal, mohu pana doktora jen a jedině doporučit. Ale zároveň také poprosit, pokud nemáte na obzoru nějakou komplikaci, abyste výjimečné schopnosti člověka, který představuje vrcholný talent a nejvyšší odbornost v jedné osobě, nechali všem těm mnoha, kteří se o osud svého těhoteonství právem bojí. To, že je pan Koutský pětihvězdičkový gynekolog a porodník, ještě neznamená, že péčí jiného tuzemského odborníka se vystavujete fušerům. Naprostá většina lékařů představuje pro "rutinní" těhozenství a porod rovněž schopnosti více než předimenzované, a je fajn, když atomovou bombu používáme jen na válly intergalakticlé, ne na každou sousedskou šarvátku ![]() |
| kikina1312 | 135228 |
|
2.2.2013 16:55:13
Dobrý den mám jeden menší dotaz,jsem 3 týdny po interupci(byla jsem v 10tt) a neměla jsem vubec žádné problémy a po 2 týdnech jsem se nechtěně opila a vyspala ze svým přítelem to jsem taky neměla žádne problémy až dneska po styku jsem měla šílené křeče v celým podbříku že jsem nemohla ani sedět ani ležet....trvalo to zhruba takasi pul hodiny než jsem si vzala ibalgin pak už to trochu polevilo,ale mam pořád takove divne tlaky a menší bolest břicha k lekaři mam jit za 3 dny mužete mi poradit co to muže být?děkuji mockrát
|
| Michaela |
| • |
22.1.2013 21:19:18
Mě taky někdo poradí???
|
| Hanka a Adina |
| • |
22.12.2012 22:39:46
myslím, že je jedno jestli probíhá rekonstrukce nebo ne, byla jsem se svou tříletou dcerou tento týden na vyšetření kvůli výtoku a trauma máme z této ordinace obě dvě, jsem opravdu šokovaná přístupem k dětem zdravotních sester na dětském oddělení, laksním přístupem dětské doktorky a také prostředím v kterém se dětská gynekologie nachází, rozhodně pokud máte svoje děti rády, nedoporučuji tuto ordinaci!!!!!!!!!!!!! určitě ne u takto malých holčiček
hanka |
| mika | 134166 |
|
8.12.2012 15:38:03
Dobrý den,u dr.Kulovaného jsem byla před 7 lety, z testů se ukázalo,že má dítě roštěp..ultrazvuk u něj to nepotvrdil,byla jsem ráda.Pohlaví určil chlapeček a tak to i bylo.Nedávno sem tam byla jako potřetí těhotná,pan dokktor opravdu moc nemluvi,ruku podá,mluví spoře.Optala jsem se na pohlaví..optal se zda to chci vědět,tak sem řekla ano.Řekl,že holčička...tak sem po těch všech diskuzích zvědavá zda to trefil,mám totiž už 2 kluky.I když na pohlaví nezáleží,důležité je zdraví.
|
| Kaku |
| • |
6.12.2012 19:56:44
K MuDr. Kulovanému chodím od svých osmnácti let. Mám tři zdravé děti a v současné době jsem po čtvrté těhotná. První dvě děti mi pan doktor ještě jako primář v nemocnici Motol odrodil. Za celou dobu, co k němu chodím, nemám jednu jedinou špatnou zkušenost. Vždy se choval velice profesionálně. Když jsem u prvních dvou dětí nechtěla vědět pohlaví, respektoval to u třetího a teď i u čtvrtého mi pohlaví bez jakýchkoliv výčitek či arogance sdělil. Na ultrazvuku mi vždy všechno popsal a vysvětlil. Vzhledem k tomu, že mi je již 36 let, měla bych podstoupit odběr plodové vody. Ani zde mě do ničeho nenutil a rozhodnutí nechal plně na mně a doporučení genetičky. Vzhledem k tomu, že riziko potratu je u odběru plodové vody cca. 1:100, plně chápu jeho nechuť k těhotným, které podstoupí amniocentézu, riskují vysokou pravděpodobnost potratu a při špatných výsledcích si miminko přesto nechají. Před rokem jsem prodělala mimoděložní těhotenství a před dvěmi lety zamlklé těhotenství. I v této situaci se o mě profesionálně postaral a domluvil mi okamžitý zákrok v nemocnici. Myslím si, že převážná většina z nás má rodiče, sourozence, či kamarádky, kteří jsou snad schopni staršího sourozence na několik hodin pohlídat. K zubaři si děti ssebou také neberete, nebo snad ano? Docela mi cukají koutky při představě, jak je zubař nadšený z toho, že vám při ošetření sedí prcek na klíně a řve, protože se mu nelíbí zvuk vrtačky
![]() |
| HJ |
| • |
6.12.2012 13:50:50
Ráda bych pana doktora pochválila - byla jsem u něj minulý týden a byla jsem MAXIMÁLNĚ spokojená. Nechápu negativní reakce, je to velký profesionál a měl i velmi lidský přístup. Není třeba se ničeho obávat.
|
| pídro |
| • |
26.11.2012 10:58:40
Ahoj, dlouho jsem hledala dobrou doktorku a musím říc, že už jí mám a vřele doporučuji.
|
| Nikola |
| • |
26.11.2012 10:05:40
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na otázku ohledně braní antikoncepce. 27. září jsem dobrala poslední tabletku Vreyy. 1.-5. října jsem měla normálně menstruaci. Poté jsem antikoncepci nebrala a znovu se menstruace dostavila 22. října do 26. října. Dnes je 26. listopadu a další menstruace nikde. Teď mám začít brát s menstruací Sunyu tak pořád čekám a nic. Nemám jí začít brát bez menstruace a ta se pak po dobrání platíčka sama dostaví? Navíc mi přijde, že mám nějaké nafouknuté břicho. Takovou divnou chuť k jídlu. Pobolívá mě břicho. Prostě si nepřijdu ve své kůži. Předem děkuji za odpověď.
|
| Daela | 110685 |
|
|
21.11.2012 12:12:11
K MUDr. Jatelové chodím déle než deset let a nedám na ni dopustit. Ví, jak se bojím lékařů a vždycky mě dokáže uklidnit. Navíc zachovává soukromí a nestrávím dvě hodiny v čekárně. Ty negativní reakce mě překvapují, je fakt, že po rozvodu nemá nejlepší období, ale neprofesiálně se nechová nikdy. Dokonce, když jsem měla prekarcinom děložního čípku, se mnou hodinu seděla a detailně mi vysvětlila, o co jde. Nesnažila se mě za každou cenu dotlačit k operaci, z čehož jsem měla panickou hrůzu. Chodily jsme na stejný gympl a rodiče se znají, tak ke mně asi přistupuje trochu jinak, ale nevěřím, že je taková bestie. Takovou hysterku jako jsem já by už za těch deset let musela zabít
Nesrovnatelné třeba s imunologií v Motole. Tam jsem přišla s MRSOU a odmítli mi vzít krev, protože pan doktor neměl ten ochranný atombordel a mohl by to prý ode mě chytit (přitom jasně věděl, s čím jsem objednaná) Zajímavé, že chirurg, který mi třikrát týdně čistil abscesy, problém neměl. Stačily mu rukavice... A právě Dr. Jatelová mi říkala, ať do Motola s ničím nechodím, že to tam stojí za prd kromě dětského oddělení. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.