Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| arsiela, | 59672 |
|
|
21.3.2012 10:43:41
te´d jsem se registrovala v Pardubkách u Peršína.K němu enchceš?Dost si ho chválí.
|
| A & D | 120788 |
|
|
21.3.2012 10:39:30
Nevíte někdo o alespoň trochu normálním lékaři, který bere nové pacientky? Před rokem jsem se zaregistrovala k jisté místní ... a prostě to nejde.
![]() Díky. |
| Pawlla | 106336 |
|
20.3.2012 5:55:55
Nemusí mít důkaz,ona si může stěžovat na co chce a je na nemocnici,aby dokázala,jestli je stížnost oprávněná nebo ne.Probíhá to tak,jak popisovala Mab.
|
| vokounek | 83377 |
|
|
19.3.2012 19:11:51
Proč si otec rovnou stěžoval, ale nešel si nejprve promluvit s doktorem a normálně si to nevysvětlili. Asi bych si stěžovala až v případě, že by se mi nedostalo rozumného a slušného vysvětlení.
|
| Mab | 26777 |
|
|
19.3.2012 18:19:11
U nás se v poslední době řešili dvě stížnosti. První: otec si stěžoval na záměnu léků sestrou - a to ještě za hospitalizace. Primář věc vyšetřil, dal rodiči za pravdu, sestra se osobně šla omluvit, k tomu se omluvil rodiči i prmář, vysvětlil co záměna léků mohla způsobit (naštěstí nic - šlo o stejný lék v různé formě, ale chyba to byla) a provedla se nápravná opatření.
Druhá stížnost, otec si stěžoval, že dítě nebylo celý týden koupáno a převlékáno. Opět věc vyšetřena, vyřízena jako nepodložená, neboť tam dítě nechalo i pyžamko, které bylo převlékáno, plus zjištěno, kdo ho osobně koupal. Otci posláno vysvětlení, že jeho stížnost je neoprávněná. A jako nápravné opatření bylo zavedeno razítko, které výslovně dokumentuje, že koupel byla provedena a kým (tj. rodič, sestra žákyně, sestra atd.) Takže stížnost smysl má, někdo se tím vždy zabývat bude a odpoveď se ti musí dostat. |
| vokounek | 83377 |
|
|
19.3.2012 17:25:40
No, jestli tu stížnost napíšeš tak, jako tady na Rodině, tak se tím nejspíš fakt nikdo zabývat nebude. Ono taky už je dost s křížkem po funuse. Tyhle věci se mají řešit bezprostředně. Víš přesně kdy se ta věc stala, která medikace se změnila, jména všech zúčastněných? Budeš muset mít důkaz v ruce - sehnat si tedy chorobopis...Na konci pobytu jsi jistě mohla vyplnit anketu spokojenosti.Měla bys mít taky jasno, na co vlastně si chceš stěžovat. Chování sester? Spolupráce mezi doktory?
|
| Mirulinda+Miška 02/06 | 29586 |
|
|
19.3.2012 13:23:55
Zkusím něco sesmolit
![]() |
| Ananta | 97295 |
|
|
19.3.2012 13:20:04
Jo, napsala bych to tam, Ústecká nemocnice má máslo na hlavě ve víc věcech, nemyslím si, že by si chtěla dělat další prolémy.
|
| Epepe | 89236 |
|
|
19.3.2012 13:19:43
Jestli se máš kam obrátit ...
![]() Do nemocnice jsem nikdy stížnost nepsala. |
| Ananta | 97295 |
|
|
19.3.2012 13:19:07
Zkus to napsat i bodově, elaboráty se tolik nečtou. Já bych to minimálně pak i shrnula a chtěla vyjádření k mému případu. Tady na rodině je plno ženských co tyhle věci umí psát, můžeš to klidně hodit sem a zkonzultovat.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.