| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - gynekologie

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 1607  [Dalších 1097 >>]
arsiela, 59672
21.3.2012 10:43:41
te´d jsem se registrovala v Pardubkách u Peršína.K němu enchceš?Dost si ho chválí.
A & D 120788
21.3.2012 10:39:30
Nevíte někdo o alespoň trochu normálním lékaři, který bere nové pacientky? Před rokem jsem se zaregistrovala k jisté místní ... a prostě to nejde. ~:-D
Díky.
Pawlla 106336
20.3.2012 5:55:55
Nemusí mít důkaz,ona si může stěžovat na co chce a je na nemocnici,aby dokázala,jestli je stížnost oprávněná nebo ne.Probíhá to tak,jak popisovala Mab.
vokounek 83377
19.3.2012 19:11:51
Proč si otec rovnou stěžoval, ale nešel si nejprve promluvit s doktorem a normálně si to nevysvětlili. Asi bych si stěžovala až v případě, že by se mi nedostalo rozumného a slušného vysvětlení.
Mab 26777
19.3.2012 18:19:11
U nás se v poslední době řešili dvě stížnosti. První: otec si stěžoval na záměnu léků sestrou - a to ještě za hospitalizace. Primář věc vyšetřil, dal rodiči za pravdu, sestra se osobně šla omluvit, k tomu se omluvil rodiči i prmář, vysvětlil co záměna léků mohla způsobit (naštěstí nic - šlo o stejný lék v různé formě, ale chyba to byla) a provedla se nápravná opatření.
Druhá stížnost, otec si stěžoval, že dítě nebylo celý týden koupáno a převlékáno. Opět věc vyšetřena, vyřízena jako nepodložená, neboť tam dítě nechalo i pyžamko, které bylo převlékáno, plus zjištěno, kdo ho osobně koupal. Otci posláno vysvětlení, že jeho stížnost je neoprávněná. A jako nápravné opatření bylo zavedeno razítko, které výslovně dokumentuje, že koupel byla provedena a kým (tj. rodič, sestra žákyně, sestra atd.)
Takže stížnost smysl má, někdo se tím vždy zabývat bude a odpoveď se ti musí dostat.
vokounek 83377
19.3.2012 17:25:40
No, jestli tu stížnost napíšeš tak, jako tady na Rodině, tak se tím nejspíš fakt nikdo zabývat nebude. Ono taky už je dost s křížkem po funuse. Tyhle věci se mají řešit bezprostředně. Víš přesně kdy se ta věc stala, která medikace se změnila, jména všech zúčastněných? Budeš muset mít důkaz v ruce - sehnat si tedy chorobopis...Na konci pobytu jsi jistě mohla vyplnit anketu spokojenosti.Měla bys mít taky jasno, na co vlastně si chceš stěžovat. Chování sester? Spolupráce mezi doktory?
Ananta 97295
19.3.2012 13:20:04
Jo, napsala bych to tam, Ústecká nemocnice má máslo na hlavě ve víc věcech, nemyslím si, že by si chtěla dělat další prolémy.
Epepe 89236
19.3.2012 13:19:43
Jestli se máš kam obrátit ... ~d~
Do nemocnice jsem nikdy stížnost nepsala.
Ananta 97295
19.3.2012 13:19:07
Zkus to napsat i bodově, elaboráty se tolik nečtou. Já bych to minimálně pak i shrnula a chtěla vyjádření k mému případu. Tady na rodině je plno ženských co tyhle věci umí psát, můžeš to klidně hodit sem a zkonzultovat.
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 1607  [Dalších 1097 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.