Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| .Mandy. | 121019 |
|
|
5.10.2011 14:20:43
Tak už to vím, je to MEDA, nemáte holky někdo zkušenosti s touto klinikou?
|
| .Mandy. | 121019 |
|
|
5.10.2011 13:22:34
Holky, netušíte prosím některá, jak se jmenuje nebo jaký je web soukromé gynekologické kliniky, která je v areálu Bulovky, ale nespadá pod nemocnici? Nějak Medea.. nebo tak nějak ale nemůžu si vzpomenout...
|
| Jitka |
| • |
1.10.2011 13:08:18
Vinohradská nemocnice nemá celkově moc dobrou pověst (viz třeba diskuse o porodnicích), já zase velmi doporučuji MUDr. Jana Karhana z Gyncentra Hostivař - skvělý lékař (možná již primář) i člověk. Myslím, že tam bude na tyto věci dobrý tým. Přečtěte si na www.znamylekar.cz. Není to sice Praha 3, ale není to ani tak daleko...
![]() |
| Jitka |
| • |
1.10.2011 13:01:08
Z Prahy určitě MUDr. Makalová, je odborník právě na antikoncepci, napsala i nějaké publikace - zkus progooglovat, viděla jsem ji i v Sama doma k tomuto tématu. (Sídlí tady u nás na Koněvově ul., Praha 3, je ráznější, ale vyzná se.) Jinak obecně jako gynekologa obzvlášť pro Ty, co mají problémy, doporučuju MUDr. Jana Karhana z Gyncentra (Hostivař?), je tuším už primářem, super odborník a strašně příjemný, najdete o něm asi i na znamylekar.cz. Fakt člověk na svém místě. Snad jsem trochu poradila
. |
| Mája.86 | 121636 |
|
|
1.10.2011 12:52:00
Z Prahy nejsem, žádného gynekologa tam nemám. Ale zkus se podívat na www.znamylekar.cz. Je tam databáze doktorů, a tam si najdeš podle regionu jakou specializaci potřebuješ. U každýho doktora jdou názory jeho pacientů a celkové hodnocení. Třeba si tam vybereš. Jasně, asi bych Ti pomohla víc, kdybych Ti napsala svou konkrétní zkušenost, ale tohle je taky možnost.
|
| Dom+Nikolka | 121410 |
|
|
1.10.2011 12:38:07
Když jsem bydlela v Praze. Chodila jsem do hloubětína k Mudr Mulerovi. Přehlasované u. A celkově přístup se mi hrozně líbil. Měla jsem problémy ze štítnou žlázou a necpali do mě zbytečně antikoncepci.
|
| Petra,Madlenka05 a Michálek06 | 6656 |
|
|
1.10.2011 12:33:22
Prosim poradíte někdo gynekologa, který by mi fundovaně poradil ohledně antikoncepce - mám dost zdr. problémů, některou antikoncepci prostě nesnesu a ráda bych našla něco co by nekolidovalo s léky, které musím brát. Bohužel mi přijde, že lékaři mají tak akorát zkušenosti s perorální antikoncepcí jinak prostě neví nic. Potřebovala bych někoho kdo by se mnou opravu probral možnosti vysvětlil a necpal mi to za co mu zrovna dealer slíbil pěknou odměnu. Moc děkuji za jakýkoliv tip z Prahy, středních nebo severních čech.
|
| HarryAnn | 70874 |
|
|
26.9.2011 21:19:31
Zabudla som vyšetrenie sa má uskutočnovať po menštruácii. Na to by sa mal rad. asistent pytať.
|
| HarryAnn | 70874 |
|
|
26.9.2011 21:17:34
Ahojky, mamograf. pristroj pracuje na principe denzitometrie , teda vyhodnocuje zmenu v hustote tkaniva. Pracuje s makkym ziarenim do 50 KV. Pro zvýšení citlivosti metody se vyšetovane tkanivo stlačuje na vrstvu cca 7–10 cm pomocí speciálních kompresních dosiek. Pri bežnom vyšetreni sa robia dve snimky na prs kraniokaudalna a mediolateralna projekcia. Vyšetrenie robí radiologocký asistent alebo lepšie povedané asistentka. Stlačenie prsníka je niekedy neprijemné, ale nemá bolieť. Vyhodnitenie mamogramu robí lekár- radiolog.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
26.9.2011 21:03:38
Gabco, jak kde - ja jsem samoplatce a zadanku po mne chteli uplne vsude. Navic od 35 mi nechteli objednat na prevenci na sono, ale rovnou mamograf. Ted jsem se vnutila na soukromou kliniku, kam chodi delat sona ta primarka, ke ktere chodim jako samoplatce na ten mamo a s tou jsem se domluvila, ze budu chodit jednou rocne na kontrolu na sono a kdyby neco, tak mne hned vezme i na mamograf. Vyhoda je, kdyz oboji vyhodnocuje stejny clovek, uz ma pak prehled a lepe pozna pripadne zmeny.
A k tomu vysetreni - bolest zavisi hlavne na tom, jak moc mas ta prsa volna. Kdysi mne to bolelo dost /prsa velka a pevna/, ted uz mam po dlouhem kojeni prsa "prehledna" a tak uz to neboli vubec. Neboj, bude to v pohode a budes mit klid ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.