| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lékaři - gynekologie

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 1607  [Dalších 817 >>]
Eva + Klárka2/07 93216
17.3.2011 14:00:10
A co Gynet ve Výškovicích? Mají teda pobočky i jinde, mrkni na net.
Platí se zrcadla a 50 kč měsíční poplatek.
Kurečci 108482
17.3.2011 13:55:12
Ahojky ženy,
jsem z Ostravy a už jsem prošla pod rukama čtyř gynekologů. Od jednoho jsem odešla hned v 17letech,neboť jsem měla často výtoky a on mě nazval lehkou holkou (ukázalo se, že jsou z bazénu, protože jsem závodně plavala, další gynekolog mě léčil na neplodnost skoro dva roky (bez ovulace a syndrom polycystických vaječníků), pak když jsem otěhotněla, podotýkám PŘIROZENĚ, jsem začala platit jako mourovatá, ultrazvuk 200kč, fotka miminka 200, pořád 200 za vše a že bych od něj dostala doklad se nikdy nestalo. Teď když jsem znovu otěhotněla, ale bohužel potratila, doktor mě ani neprohlídne, chodím jen na krev na HCG, žádný výškrab nic...
Mám jít k docentu Sobkovi do Polanky, ale 90procent žen co prošly ordinací říkají že jde jen o peníze a každému tlačí hned IVF.
Prosím můžete mi někdo doporučit dobrého gynekologa? Mám pocit, že všude jde jen o prachy a na zdraví pacientů se s...
děkuji moc a přeji hezký zbytek dne ~x~
anna pfeiferova
  • 
16.3.2011 17:39:17
potrebovala bych radu 5.3. jsem mela posledni ms dnes jsem byla na pravidelne prohlidce u gynekologa a na ultrazvuku jsem se dozvedela ze mam zvetsenou delohu vice mi nerekl poradite nekdo cim to muze byt? dekuji
Michaela
  • 
14.3.2011 23:19:05
Zdravím a taky přidávám spíše negativní hodnocení na tohoto doktora. Sice celkem dobře popisoval, co je zrovna vidět, ale po lidské stránce docela hrůza. Odcházela jsem s přesvědčením, že na další ultrazvuk budu chtít k někomu jinému, fakt jsem se tam necítila dobře. A např. když se dozvěděl, že jsem nebyla na velkém UZ ve 12. týdnu (sama jsem se rozhodla, že nepůjdu), tak to komentoval dost nevybíravě a připadalo mi, že kdyby teď našel nějakou vadu, docela s radostí by mi to vpálil... Naštěstí bylo vše OK.
Adéla syn 7 měsíců,dcera 6 let
  • 
1.3.2011 9:18:47
VDobrý den,
jsem 7 měsíců po porodu a pod kůží,kde jsem byla šita se mi udělala malá do 1 cm velká bulka,nebolí,jakoby se hýbala.Asi se ani nezvětšuje.Byla jsem s tim u svého gynekologa a ten mi řekl,že je to uzlíkm od šití,že se to občas udělá..Jenže já mám pořád takový zvláštní pocit,aby to něco nebylo.Myslíte,že má můj gynekolog pravdu nebo o co by se mohlo jednat jiného ? ? ?Moc Vám děkuji za odpověď
Irča +3 101839
28.2.2011 10:24:46
Já tam byla na odběru plodové vody - naprostá spokojenost - nedá se to s fakultkou v HK srovnat. Úplně jiný přístup - odběr na sterilním sále, potom hodina v klidu na lůžku, milé sestřičky, které nabízely časopisy ke čtení, čaj - ve fakultce jsme po odběru ležely na chodbě na lavičkách :-o
TAkže za mě ~R^
holka anonymka 93519
28.2.2011 9:33:41
má neteř tam často pobývala po IVF - silné problémy v těhotenství, tudíž častá hospitalizace. Byla spokojená.
margotka78 alias shit-roller 108560
28.2.2011 7:00:14
Dělali nám tam ultrazvuk 3 D ( v roce 2007) a naprostá spokojenost. Hlavně ten přístup. ~R^
Kalamity YANKA 95278
28.2.2011 0:28:01
Mam velice kladne. Byla jsem v r. 2009 na operaci cysty.

MOje matka tam byla driv na kompletni operaci spodku, brali ji myom v deloze a celou deloho. Nedame dopustit na DR. Stepana~R^
Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 105930
28.2.2011 0:12:19
můžu zprostředkovat jen přes tetu, brzy bude rodit, pomohli jí k těhotenství a pak i hlídal snad primáře syn, mám ten pocit. každopádně - velká spokojenost jak s profesionalitou, tak osobním přístupem.
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 1607  [Dalších 817 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.