| simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
|
|
5.1.2011 8:37:25
Fakt jste mě holky potešily a uklidnily, jsem ráda, a hlavně, že to po nějaké době odezní, před dvěma dny jsem ji musela říkat jedním klučičím jménem, protože má novou lásku, doma neva, ale venku mi bylo divně :)))))) A hlavně jsem ráda, protože než si vzpomenu, jak se vlastně v té chvíli jmenuje, tak to je "Adrianko, Kitty, Tomášku, Baruško!" než si vzpomenu :)) je to jak Vilému, Hynku, Jarmilo! :))
|
| Pawlla | 106336 |
|
5.1.2011 5:49:32
Simiki,to mi dělala dcerka,když byla malá,vymýšlela si peo sebe jiná jména a když jsem ji oslovila jejím,tak se vztekala.Dále jsme sebou vodili imaginárního psa
.Je to úplně normální![]() |
| Teraza Horáková | 54297 |
|
5.1.2011 0:53:08
Jinak bych ti napsala maila.
Nesouhlasím s tím, že diagnóza je možná.. 16-17, je možná dříve a někdy souvisí s dědičností, to opravdu fundovaně dokáže jen odborník. Osobně - kdyby se v rodině podobný průšvih nevyskytl bych asi nezavírala oči, že nám by se nemohlo stát, ale někdy děti mají tak fantazii neuvěřitelnou, že bych se taky nehroutia z prvního dojmu. |
| Teraza Horáková | 54297 |
|
5.1.2011 0:45:48
simiki... nám kdysi kamarádka vysvětlovala, že její dcera opravdu nemá kamarádku Klárinku a jak šílí, když jsou na procházce a dcerka se zasekne, že Klárinka má žížu a že se musí napít...
|
| Petrajda | 56186 |
|
|
5.1.2011 0:37:58
Tak to se hlásím do klubu. My když někam jdem, tak jsme různě střídavě Tomáš, Annie a Clarabel - nezáleží na pohlaví, ale na tom, jak jdem za sebou - Tomáš je samozřejmě ten první. Asi vypadáme jak blázni, ale nebráním se, aspoň musí pohnout, když chtějí být Tomáš. Roli Gordona má stabilně manžel (je přece jen nejrozměrnější).
|
| Nítěnka | 85465 |
|
|
5.1.2011 0:37:34
Tak to mě taky přidělovala mašinky a do teď máme cestou do školky Gordonův kopec
![]() Poslední dobou se většinou tak loudá, že si někdyříkám škoda ,že jí to nezůstalo ten rychlík... ![]() |
| Nítěnka | 85465 |
|
|
5.1.2011 0:35:21
To je v tom věku normální.
Dcera měla kolem 4 let období, že si pořád hrála na nějaká zvířátka a když jsem ji budila do školky, nejdřív jsem musela zjistit, co zrovna je ten den (jinak se začla hned vztekat). Ale když jsem jí řekla třeba králíčku vstávej, tak v pohodě veselá vstala. Někdy to byly kuriozní situace (třeba venku chtěla být kůzle a já prý maminka koza... musela jsem jí vysvětlit, že na mě nemůže volat kozo, krávo.., i když ona to tak nemyslela).Asi po půl roce ji to přešlo. ![]() |
| Balbína | 99798 |
|
|
5.1.2011 0:27:34
dcera si loni intenzivně hrála na Popelku, já si mohla vybrat mezi macechou nebo zlou sestrou (tu jí nakonec "hrál" roční bratr). A chtěla po mně i venku, abych se k ní chovala zle a přikazovala jí něco. To jsem odmítla.
|
| majdaleenka +07+11 | 54439 |
|
|
4.1.2011 23:44:27
při příchodu domů mě dnes syn uvítal slovy "mami muréno!", taky jsem byla máma traktor, kočka a kdeco dalšího tohle je normální
![]() |
| simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
|
|
4.1.2011 23:30:40
Přešlo? Díky!!!!!!!!!!!!!!!!! Já už fakt nevím, ono když tě dítko oslovuje na ulici Tomášku (ona byla jasně Gordon), tak fakt se už cítím takhle malinká. Ptám se proto, že ve školce, kde jsou zlaté paní učitelky, se jedna ptala, proč si malá myslí, že je Bxxx. Já že hraje takovou hru. Jenže už fakt nevím...
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.