| Žžena | 83005 |
|
31.1.2015 12:58:42
Hroudo,
ono to s tím potratem tak není. I těhotenství jsou různá, i potraty jsou různé. Já jsem potratila samovolně v 8tt a nemusela na kyretáž, tělo s pomohlo samo a gynekoložka mi řekla, že v takovém případě není potřeba čekat VŮBEC. Že nic nebrání otěhotnění klidně hned v dalším cyklu, když děloha nebyla poškozena kyretáží. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
31.1.2015 12:58:29
Veroniko, mně to taky napadlo - že vlastně ti "mladí" přijali, že dítě mít nemohou.
Pokud by to nebylo intimní, zeptala bych se na diagnózu...proč a jestli je to opravdu definitivní. Protože netolerance vůči plodu JE změnitelná...a tak podobně. Většina věcí snad není úplně definitivní a jsou i jiné možnosti. |
| olgaadam | 133028 |
|
|
31.1.2015 12:56:49
jitys, nehráblo by ti. Prostě mi bylo řečeno, že děti v mém případě nebudou možné, bylo mi 23 a nějak v tu dobu jsem to nebrala. Asi mi ty bio hodiny toli netikali, tak jsme to prostě neřešili, pak přišlo 1 těhu a hned samovolný potrat a pak 2 a to samé. Tak nějak jsme to vzali, že budeme bezdětný pár.
Po 10 letech opět těhotenství a opět náznak potratu ale tentokrát to vydrželo. Gyndař mi v 7 měsících řekl, že nevěřil, že to donosím... Když bylo malému půl roku, tak jsme se s jeho otcem rozešli ![]() |
| Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
|
|
31.1.2015 12:56:18
Myslím si že matka se ládovat hormony bude určitě.
Přece když se dělá u IVF pouze transfer bez odběrů, tak se hormony berou. Běžná praxe je, že jí naordinují i duphaston, prednison aby tělo embryo přijalo. Ale NEJSEM JEJÍ GYNEKOLOG, píši pouze co je obvyklé a s čím jsem se při své pouti po nemocnicích a centrech potkala. |
| veronika |
| • |
31.1.2015 12:55:48
Předně máš můj obrovský obdiv za tu sílu, kterou v sobě máš po tom všem. Moc fandím a držím palečky. Zkoušela jsi se zaměřit na to proč dítě k vám nechce zrovna ted? Nemyslím přes medicinu. Duchovně tam příčina bude totiž úplně jiná a vůbec není náhoda, že k vám nechce .
Každopádně ještě jednou přeji hodně štěstí! |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
31.1.2015 12:55:32
Za me osobne, na tvym miste by mi bylo sympatictejsi, kdyby dite odnosil nekdo uplne jinej... Jsou zeme, kde je nahradni materstvi legalni a existuji agentury, ktere ho zprostredkuji, v tom pripade je vsechno podlozene i smlouvou. Tohle pytlikovani v rodine by se vam mohlo sakra vymstit... Prvni scenar, co me napadl- matka (tvoje) bude dite povazovat podvedome castecne i za svoje, bude ti kecat do vychovy a do vseho, ty si budes pripadat jako nesvepravna, atd atd...
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
31.1.2015 12:55:29
...a už je to tu zase!
![]() Se někomu divím, že sem vůbec strká hlavu do oprátky nějakými intimnějšími dotazy. A i ty, které píší k věci, by si měly dát pozor na "tón", kterým píší, když už píší věci, které jsou na zvážení důležité. |
| boží žena | 67104 |
|
|
31.1.2015 12:52:19
Jak s tím souvisí okolí?
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
31.1.2015 12:51:04
Olgaam, ty jsi empatická jak vrata od chlíva.
Je opravdu NUTNÉ se pořád do někoho navážet a zpochybňovat to, co píše? Na to, jestli to má nebo nemá udělat, se snad neptá, dohodli se , lékaři jsou zřejmě ochotní to udělat, tak co tu soudíš? |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
31.1.2015 12:50:48
Jeji matka se snad hormony ladovat nebude- pokud to dobre chapu, zavedou ji uz oplodnene embryo, nemusi produkovat nadbytek vajicek jako pri IVF. Ciste teoreticky nemusi produkovat vubec zadny vajicka, takze by dite mohla odnosit i v prechodu (si myslim).
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.