| Lassiesevrací | 134328 |
|
31.1.2015 11:24:55
Klapne to. Držím palce!
![]() Sama bych to pro dcery udělala taky, ale jsem stará matka a až jim starší 20, já už budu za zenitem. |
| Oliverka | 70017 |
|
|
31.1.2015 11:21:28
Rizika tam jsou, to bez pochyby. Ale nedivej se na to pouze z pohledu fyzickeho zdravi. Ty zensky (a casto I jejich partneri) jsou na tom kolikrat jeste hur psychicky. A kazda dalsi prodleva je nici a jediny lek je tehotenstvi a zdrave dite.
|
| *Owls* | 35567 |
|
|
31.1.2015 11:20:52
Kamarádka má 2 adoptované děti. Jedno mají snad od 2 měsíců, druhé od třech měsíců a... jsou to sourozenci!!!
|
| Donošení dítěte | 145332 |
|
|
31.1.2015 11:16:58
Holky, všem moc děkuju za podporu. Určite vas budu informovat, o pruběhu a snad ,,štastnemu konci,, v ponděli zavolam do te notarske kanelaře, dohodu uz nachystanou máme. nekdy si fakt připadam jako blazen, dítě chci fakt hodně, a budu bojovat. Ale je to děs. Už to totiž nejsou měsíce snažení, ale roky. Začli jsme v mých cca 20, a dneska už mi je 25 a stale nevim co bude
![]() ![]() ![]() ![]() holky ještě takový ,,blbý dotaz,, jen ze zvedavosti. Myslite si, že kdybychom se časem rozhodli pro adopci, je reálné adoptovat novorozeně, či max. 4 týdenní miminko? Neví někdo? ptam se jen ze zvedavosti, doufam, ze tohle nas nikdy nečeká. :-( ![]() na to mi manžel řekl, že to radši bude bez dětí, než adopci... ale časem se mu to rozleželo, a zvládnul by to.... |
| *Owls* | 35567 |
|
|
31.1.2015 11:11:19
![]() ![]() ![]() To co ty, jsem měla za sebou asi tak v 27 letech. Událo se to snad během 3 let. Ač to asi mnoho lidí nepochopí, já už dneska nevím, kolik potratů mám za sebou a kolik revizí. Nemám problémy jako ty. Mě se nakonec (v mých 32 letech) podařilo dceru donosit. Od té doby bylo zase nespočet IVF, ale bohužel už se mi nezadařilo Věřím, že musíš být na dně, ale pokud toto pro tebe udělá vlastní matka, tak se pokus zase trošku věřit. Pravděpodobnost uchycení ze statistik jistě znáš, tak když to nevyjde poprvé a maminka nemá zdravotní problémy, může to vyjít podruhé. Máš úžasnou maminku. Držím ti palce. Bylo by fajn, kdyby jsi po čase přišla oznámit báječnou novinu![]() ![]() ![]() Pokud jde o podpisy, myslím, že z pošty stačí, ale nejsem právník. Zavolej si v pondělí do nějaké notářské kanceláře. Určitě ti tuto informaci po telefonu podají ![]() |
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
31.1.2015 11:11:10
to že někdo chce dítě v postatě za každou cenu, do toho se vžít umím.
Mne zarazilo, že kliniky to takhle hrnou dneska. |
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
31.1.2015 11:10:18
Ty hele, já jsem štajf. Mne to prostě připadá ze strany reprodukční klinika jako hroznej hazard se zdravím ženských.
|
| Oliverka | 70017 |
|
|
31.1.2015 11:05:03
Hroudo, v pohode. On ma kazdej nejakou starost nebo trapeni. Akorat se nam lip chape to trapeni, co jsme si prozili my na vlastni kuzi.
Zakladatelka, reci neres, ty budou a pak ustanou. Prijde jiny "skandal", jine tema. Preju zdrave miminko. |
| Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
|
|
31.1.2015 11:05:01
ještě mě napadá výměna CAR, zkoušeli jste?
|
| Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
|
|
31.1.2015 11:03:41
a vy bydlíte na malém městě?
Nešlo by aby maminka načas bydlela jinde a ty jsi nosila volné věci? Plně chápu, že nechceš řešit reakce okolí ![]() Já jsem se dokázala držet díky lidem z místní diskuze, některé jsem poznala osobně a když bylo nejhůř, dokázaly mi i sehnat terapeuta . A to mě naštěstí minuly drby malého města, v té době bych se s tím těžko vyrovnávala. Máš se o koho opřít? Mimo partnera a maminky? A co maminka? Pro ni to je jistě taky náročné ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.