| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztah k sobě

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 9939  [Dalších 9829 >>]
libik 142094
27.8.2022 15:03:03
Saamajno, dcera tam pracuje, je dohodnuta se zaměstnavatelem předběžně na 9 měsících a pak krátký úvazek, druhý zkrácený úvazek bude mít otec dítěte, prostřídají se u malého bez chůvy.
Rodičovství je tam podporováno jinak.

Mně to blízké není , ale není to můj život~d~
Saamajna 115449
24.7.2022 11:26:58
Libiku,
Pracuje tam dcera?
Tam je prece strasne kratka materska, vim od jedne zname Nemky, ze tam matky casto breci, ze musi od 3 mesicniho miminka mazat zpet do prace.
Ona to neudelala a byla za linou cernou ovci!
Spolecenskej tlak na tohle je pry obrovskej.
holkamodroočka 156337
23.7.2022 23:05:45
Líbí se mi, jak o sebe pečuje mamka. Pravidelný kadeřník a kosmetika, pedikúru zvládá sama ( má nožky jako miminko, to jsem bohužel nezdědila). Úprava horních a dolních víček, pudrové obočí, operace břicha ( měla distazu (asi) a nechala si odstranit přebytečnou kůži na břiše ( ale jinak je velmi štíhlá), a taky si nechala odstranit křečové žíly. A nakonec operace očí. Když ji srovnám s vrstevnicemi, tak je kočka. Ale ona měla šmrnc daný do vínku ~s~. Jestli má platit jaká matka, taká Katka, tak bych se nezlobila.
Silvie+dva kluci 103202
23.7.2022 22:21:19
Chodím pravidelně k holici, na kosmetiku, na dentální hygienu. Nechala jsem si udělat pudrove obočí, nemela jsem zadne a je to krásné. Na podzim si jdu na kosmetiku nechat odstranit pigmentové skvrny na obličeji. Kupuju si hodně knížek. A uvažuju o cžv specky.
Silvie+dva kluci 103202
23.7.2022 22:17:03
Ty jsi psala v nějaké diskuzi o tělovem mléku z L’Occitane, jestli se teda nepletu. Dostala jsem poukaz do tohoto obchodu a přemýšlím, co si vybrat. Dík :-)
Okolík 129526
23.7.2022 22:07:48
TaJ, z Bílé labutí mám tašku přes rameno, A4 se vejde a v případě potřeby se dají z ucha udělat popruhy batohu.~R^ je to super, chtěla jsem si totéž přikoupit v různých barvách, ale už je neměli.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
26.5.2022 8:36:03
"Nevím, jestli jsem měla v mladším věku představu, že po padesátce by člověk měl mít asistenta, ale asi jo, určitě jsem si myslela, že je jedno, co maj "babky" na sobě a že by neměly lézt za volant...
...mé dítě je sice svobodomyslné, ale nejsem si jista, jestli má alespoň rámcovou představu, co obnáší mateřství"

a nepučila ses a nepoučila... ~t~
skoro bych se vsadila, že cca za rok budeš muset uznat, že ses ve své dceři mýlila a "kupodivu" je z ní skvělá matka ~;) ~:-D
(jo, vím, píšeš to s nadsázkou, ale ten vzorec předpokladů je tam stejně ~;))
Blanče 42184
25.5.2022 13:53:41
Investovala jsem (na mě) dost velké peníze do brýlí, pořídila jsem si jedny plné multifokály s veškerýma vychytávkama, druhé kancelářské a třetí plné sluneční. Ale nosím brýle pořád a přehazovat dálku, blízko nechci. Jinak nejvíc jsem asi investovala do času, rozdělili jsme si mou práci s manželem a snažím se nepřibírat další, i volnočasovku se postupně snažím delegovat, mám radost i z toho, že pokračuje, nelpím už na tom, že ji musím táhnout. Teď jsem se teda upsala k šesti hodinám seminářů týdně v zimním semestru, to je z volnočasovkového oboru a výuka mě láká, tam si říkám, že pokud to nebude klapat, těch 13 týdnů vydržím, v létě je to jen hodina a na další rok už to nepodepíšu. Teď ten čas musím proměnit ve zvednutí mizerné fyzičky (a s tím doufám spojenou úpravou váhy směrem dolů). Údržbové věci typu kadeřník, masáže, bazén, slušné boty, kultura a oblečení nepovažuju za investici - snad jen za nadstandard oproti holému přežívání, za nějž jsem vděčná osudu, že si ho mohu dovolit.
Konzerva 153011
25.5.2022 9:37:58
Libiku,

proč píšeš o asistenci po padesátce? Jerry psala o asistenci pro 80 babičku, ne?
libik 142094
24.5.2022 22:48:25
Jerry, ty jsi roztomilá s tou asistencí~:-D

Nevím, jestli jsem měla v mladším věku představu, že po padesátce by člověk měl mít asistenta, ale asi jo, určitě jsem si myslela, že je jedno, co maj "babky" na sobě a že by neměly lézt za volant. Paradoxně moje máma byla téměř do posledního dechu nejakčnější v rodině, ale některé věci nepoužívala prostě nikdy (auto, počítač)

No, já do té Francie hodlám létat spíš s představou, že tam k něčemu budu, jelikož mé dítě je sice svobodomyslné, ale nejsem si jista, jestli má alespoň rámcovou představu, co obnáší mateřství, zatím mám dojem, že se domnívá, že mimino je něco, co je dobře skladné a přenosné, takže žádný problém ~:-D
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 9939  [Dalších 9829 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.