Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anna Veselá | 126368 |
|
15.8.2015 20:24:05
Fungovalo někomu z vás spolubydlení s bývalým protějškem? Za předpokladu, že ani jeden zatím nemá nového partnera a že ve hře jsou i děti, které mají pochopitelně zájem o kontakt s oběma rodiči.
Mně i mému ex by to podstatně usnadnilo finanční a organizační otázku - on by nemusel platit svůj pronájem a výživné na děti, mně by odpadla starost ohledně hlídání dětí a jejich dopravy do školy a školky, nemusela bych shánět a platit "chůvu". Současný byt je komplet na mně, finance by byly oddělené, osobní volno na dohodě. Leč problém je ten, že se prostě nesneseme. 1,5 měsíce jsme s dětmi byli sami a bylo nám krásně, nastavili jsme si určitý režim a řád, doma byla pohoda a harmonie. Teď je třetí den u nás bývalý a až na to, že už si ke mně nic nedovolí a udržuje si odstup, je to pořád stejný ignorant a hulvát. Děcka to nejspíš cítí, protože jsou jako vyměnění a nejde s nimi vydržet. Doma chaos, binec a napětí, až je mi z toho psychicky i fyzicky blbě. Vlastně ani nevím, proč jsem na tenhle experiment vůbec přistoupila, když jsem už předem věděla kam to povede. Spíš by mě zajímalo, jestli někdo další z vás tohle po rozvodu zkusil a jak to dopadlo. Je něco takového už z principu předem odsouzeno k neúspěchu? |
| radka |
| • |
29.7.2015 10:55:02
no to se mýlíš, samozřejmě se zohledňují případné rekonstrukce a jejich financování
|
| Marcela a 3 | 65688 |
|
|
29.7.2015 10:11:26
Nejsi praštěná? Policajty, protože si přivedl návštěvu?
![]() |
| vera |
| • |
28.7.2015 19:04:18
tak se domluv s ní,že si ho sbalí a odvede k sobě.
|
| Drop | 147259 |
|
|
28.7.2015 17:00:56
přesně Z+2, dům je jeho, jenom jeho. Tečka.
|
| Veronika,Niky 5/06+Martin 5/10 | 46455 |
|
|
28.7.2015 16:30:20
jasny strucny a přesny :)
|
| Z+2 | 109449 |
|
|
28.7.2015 16:25:28
1. O děti nepřijdeš. Pokud jsi rodič je třeba jim opravdu pořádně ublížit, aby jsi o ně přišla a ani to není zaručená cesta. To, že budou mít rády i dalšího člověka váš vztah ovlivní jen minimálně.
2. To jako ona přijede za ním k Tobě a ex ve chvíli kdy jste všichni doma. Pohraje si s dětma s ním a udělá pro všechny večeři a odjede se vyspat do bytu? To je roztomilé. Dost dobře si to nedokážu představit. 3. Máš promyšlené budoucí bydlení, jsi dohodnutá s manželem na rozdělení majetku a času dětí? Pokud ne, tak doporučuji zaměřit své úsilí tímto směrem. Neprotahovat dobu nejistoty a dotáhnout vypořádání a rozvod dokonce. Určitě se Ti uleví. Neboj se dávat jasné termíny do kdy je třeba co dořešit a zjednoduš si život. Pokud tedy nechceš stalem chápavá manželka dostat ex zpět. |
| Z+2 | 109449 |
|
|
28.7.2015 16:17:13
No, takže v katastru je jen on. Jeho pozice je daleko silnější. Že jsi financovala nějakou rekonstrukci případně přístavbu vůbec neznamená, že je tvoje. Pokud je v katastru on, je jeho, ale ty máš právo na nějaké vyplacení, ale je otázka v jaké výši. Předpokládám, že v tu dobu kdy jste přestavbu prováděli jste z něčeho žili takže šance na vyplacení nějakch nákladů je. Jen těžko se dá předpokládat, že ve výši 100 procent nákladů.
|
| Veronika,Niky 5/06+Martin 5/10 | 46455 |
|
|
28.7.2015 16:14:00
uvidíme jak přijedou z dovolené - ted je ma ex a ona tam ma jet na vikend - takze uvidim jak se vrati --- a jak se budou tvarit
|
| jorad3 | 105220 |
|
|
28.7.2015 16:10:49
A co se se slečnou spojit? Obě máte stejný cíl- aby se ex odstěhoval nebo tě vyplatil a jsi jim mohla dům uvolnit. A jestli jí mají děti rádi, tak buď jedině ráda. Máma budeš vždycky ty a přece by jsi je časem nechtěla posílat na víkend k nějaké čarodějnici.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.