| Carollyn | 131058 |
|
|
13.8.2018 15:46:52
On si s každým, kdo mu šlápl na kuří oko, vyřizuje svoje spory přes knihy nebo fejetony a zdá se mi, že se nezastaví před ničím, odhalí cokoliv ze soukromí, jenom aby druhou stanu dostal do úzkých.
Jako jo, rozvedli se, jako jo, ona ho asi opustila, když na tom byl zdravotně špatně, jako jo, asi se nezachovala nejlíp (domů jsme jim ale neviděli, že),ale proč se v tom takhle patlat na veřejnosti?! Jestli to má být psychoterapie, tak nevím, jestli je to dobrý směr. O svou exku se otírá dost ve všech rozhovorech. |
| Ruth | 147384 |
|
|
13.8.2018 15:27:38
Možná vedoucího LN taky nějaká nakopla, tak má škodolibou zábavu, že si to s těma ex rozdává někdo jinej... Já to za dobrý nápad nepovažuji a nezávidím té nové přítelkyni.
A vůbec. neměl by mu nějakej doktor poradit, že to škodí zdraví? Nebo kamarád? |
| libik | 142094 |
|
|
13.8.2018 15:27:26
Viewegh je dobrý řemeslník, co přes všechnu slávu a prachy nepřekročil své malé poměry a nevystoupil ze svých mindráků.
Zpočátku řešil, jak je neskonale chytrý, potom zkoušel lámat tabu popisem svých onanií a toho, jak těm jeho milionům obdivovatelek, co se mu cpou do ložnice, smrdí po ránu z pusy a pak už se jen vezl. Mírně mu věřím obdiv a lásku k rodičům. Čtivý je, ale 2-3 kousky stačí. |
| libik | 142094 |
|
|
13.8.2018 15:15:25
No to je idiot (koupil jsem Popelce zimní kabát
)Já být Veronikou, spojím se třeba s Monty a začnu v konkurenčním deníku sázet fejetony o jeho sexuální nedostatečnosti. |
| Carollyn | 131058 |
|
|
13.8.2018 14:08:48
Četla jsem jenm ten fejeton o Brně. Je fakt, že moc dobré místo na ubytování to nebylo, na druhé straně byla blbost, že by mu tramvaje jezdily pod okny nepřetržitě celou noc. Tramvaje končí v 11 v noci, takže potom je jenom jednou za hodinu rozjezd autobusů a je klid
. Asi to bylo málo dramatické, tak tomu chtěl dodat šťávu.Jinak MV na mně působí takovým dost vyšťaveným dojmem, ta nemoc ho asi vážně sebrala a žije už z podstaty. Ničeho nového se o něj už nedočkáme. Má ale asi pořád celkem stálou fanouškovskou základnu, takže knihy ještě nějaký čas určitě bude prodávat. Já osobně jsem od něj pár knížek četla, některé se mi líbily, jiné méně, ale když to začal sekat jako Baťa cvičky, tak už jsem ho číst přestala, píše dost monotematicky. |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
13.8.2018 14:07:33
Tak já myslím, že "negativní reklama taky reklama" a nebýt této zmínky, tak bych si to já třeba vůbec nerozklikla.
Je možné, že jim je úplně jedno, co napíšou, podstatné je, aby to četlo co nejvíc lidí. A když to bude kontraverzní, tak to bude splněno. |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
13.8.2018 13:58:55
No, vysoké mínění o sobě mu tedy nechybí....
|
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
13.8.2018 13:57:32
Já jsem to o tom Brně taky četla, říkala jsem si, "aby ses nepo, ty primadono"... Teď mě jen dalším výlevem ujistil o mém mínění.
|
| Monika | 123907 |
|
13.8.2018 13:38:18
U V. mě to nepřekvapuje vůbec, ale vydavatele novin taky moc nechápu. Možná jim vždycky slíbí, že "příště už ne" a pak na poslední chvíli zase dodá z nedostatku jiných nápadů "pokračování" a jim se nechce shánět, co by tam šoupli místo toho? Případně má V. smlouvu na určitý "normostran" každý týden a jejich složení si noviny ani nevyhradily posuzovat? Ale to snad ne ...
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
13.8.2018 13:24:05
"taky na mě působí jako někdo, kdo nemá žádnou hloubku a přesah, jen řemeslo. "
taky tak. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.