| Kristýna63 | 142824 |
|
|
16.3.2018 13:12:04
Souhlasím,že nejlepší je se dohodnout,jen na to musí být většinou obě strany.Když jedna strana se domluvit nechce,dělá záměrně naschvály, mohla bych se umluvit a stejně nic nezlepším.Navíc nebydlím v manželově domě,ale zpoloviny ve své,na kterou jsem celý život nemálo pracovala.Možná bude opravdu nejlepší odejít do pronájmu a mít klid.
|
| Konzerva | 153011 |
|
|
16.3.2018 12:35:48
Já si myslím, že barák v SJM jeden partner pronajmout nemůže. To není běžné nakládání s věcí a tudíž by se na tom měli dohodnout.
|
| Mortadela | 52731 |
|
|
16.3.2018 7:13:46
Kam, škoda, že jsem tohle nevěděla cca před 22 lety. Tenkrát se rozváděli moji rodiče. A tátův hlavní argument u soudu byl, že mamka si dovolila vyměnit zámek u bytu a soudkyně mu dala za pravdu! Přitom byl v době výměny už pěkných pár měsíců odstěhovaný u milenky a čekali dítě. A to jsem navíc já (bylo mi 17 let) dosvědčila, jak to s tou výměnou zámků bylo. Můj bratr totiž rozpad rodiny psychicky těžce snášel, začal se opíjet a jednou přišel domů v noci a poškodil dveře i se zámkem. Ale pro soud to byl super argument a okolnosti je nezajímaly. Mimochodem bratr se srovnal, žádný alkoholik se z něj nestal.
|
| Monika | 123907 |
|
15.3.2018 21:33:27
O trestním právu toho už vím málo, ale jsem si skoro jistá, že policie nemůže nikomu nic nařizovat o předání klíčů. To je soukromoprávní věc a rozhodovat by měl soud (netvrdím, že bys nemohla prohrát, záleží na okolnostech), případné rozhodnutí pak vykovává exekutor.
|
| jak | 39257 |
|
|
15.3.2018 19:33:16
Nasilniku, ale ona bydli ve svem.
|
| štěpka | 155338 |
|
|
15.3.2018 19:23:48
To je zvláštní, já jsem v naprosto stejné situaci musela za asistence polie klíče vydat. Tři právníci nezáviše na sobě potvrdili, že je to takto v pořádku ( nebydlí, nemá věci, je spolumajitel, má právo kdykoli vstoupit nebo dokonce spolubydlet).
|
| karma | 94498 |
|
15.3.2018 15:02:37
taky sjm. Vyměnila jsem zámky, když sice odešel za milenkou, ale chtěl bydlet doma. Pak bydlel jáinde, ale chtěl mít klíče a volný přístup. Prosila jsem, že to přece nejde. Trval na tom, že když tj jeho, mám smůlu (stavoval se tam ideálně cestou k milence, před víkendem. Navoněný, vyfintěný, at si to užiju. Prej má svůj život. Následovala hádka, měla jsem ho ráda, zůstávala jsem celý víkend s dětma v bytě a věděla, jak on si užívá.....hrozné psycho. Tak jsem vyměnila zámky.Volal i policajty, aby mi nakázali, že mu mám dát klíče. Bylo to taky psycho, myslela jsem, že budu muset klíče dát, ale Policie s ním vyběhla. Jak píše kambala. Řekli, že klíče mít nebude, neb opustil domácnost. Držím palce. Je to hrozný, ale nemusíš skákat, jak on píská, byt si člověk myslí, že jo.
|
| Ruth | 147384 |
|
|
15.3.2018 14:34:37
Musíš vyměnit zámek, protože ti poškozuje věci. Bude prskat jak sviňa, ale brzy ho to přejde. Ne-mů-že ti tam chodit jen tak, pochop to. Nevedete spolu domácnost. Ne-cho-dí za děťátkem, 17 l.dcerkou, chodí za maminkou (aby ji nasral).
Když si hodíš amatérské fotky domu na různé servry, je to na dlouho a na náhodu. Oni ti nakonec ti real.makléři stejně zavolají, ale je lepší - pro všechny strany - jednat rovnou s realitkou, ta to bude prezentovat daleko lépe na netu. I cenu ti stanoví přesněji. A, bude mít zájem, aby se to rozběhlo. Doufám, že o tom prodeji jste vážně domluveni, bacha, aby on to nebojkotoval a že může! Pro někoho je rozvodovej papír jen slabá překážka k tomu, dělat druhému peklo. |
| ..mira.. | 125101 |
|
15.3.2018 14:27:39
Já bych si zkusila najít bydlení v nájmu. Jestli pracuješ a finančně to jen trochu jde, najděte si nějaký skromný byt a odstěhujte se s dětmi z domu. Budete mít klid.
|
| Kristýna63 | 142824 |
|
|
15.3.2018 14:20:59
Ruth a co radíš?Jaké razantní kroky?
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.