Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dadyna s mláďaty | 150151 |
|
3.8.2016 19:30:12
Já si vždycky po nějaké náročné a vy-írací komunikaci nahlas a zřetelně řeknu, že jsem ŠŤASTNÁ, ŽE UŽ TOHLETO NEMUSÍM MÍT DOMA KAŽDÝ DEN. Zabírá to. Většinou.
![]() |
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
3.8.2016 18:31:29
souhlasím - nehrát to s ním.
|
| Chrysantéma | 100475 |
|
|
3.8.2016 17:57:09
Zběžně jsem pročetla diskuzi a napíšu k tomu jediné = každý si k Tbě dovolí jen tolik, kolik mu dovolíš Ty sama ... Vlastní zkušenost ...
|
| Signoret | 26646 |
|
|
3.8.2016 17:23:07
Teko,
nevím, jak máš velké kluky, ale nebylo by řešení, že klukům řekneš, že budeš ráda, když se s tátou budou účastnit akcí, na které se těší, ale podmínkou je, že táta Tě o nich bude informovat VČAS? Vyjednala bych to s ním i za účasti synů, aby i jim bylo jasné, že mezi rodiči tato komunikace proběhla. Jasně, že chceš vyhovět v první řadě dětem, ale nemůžeš být zároveň otrokem manýrů Tvého ex. To, že nebere telefony vypadá, že jsou jeho naschvály. |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
3.8.2016 17:17:13
Teko,tohle chápu. Toto by me s.alo hrozne.Nektery lidi toto dělají běžne, nechápou pak proc to ostatni zúčastněne rozčiluje.Ale tohle je snad opravdu naschvál.
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
3.8.2016 17:16:48
Jano, nežije, ale jsou "spojeni" víc, než by si asi oba přáli...
Ideální je neutrální pole. P.S. - Tvůj manžel tě má asi rád...a to, co píšeš, jsou běžné rozmíšky a koření fungujícího a příjemného vztahu. ![]() Oni jsou "nepřátelé" se vším všudy a probíhá lítý boj. Jediné řešení, aby jeden (ten rozumnější) složil zbraně...nemyslím ustupovat, ale prostě nebojovat, zklidnit se...nevyvolávat další boj, protože to může být na dlooouhá léta . Pokud teda není na druhé straně vyložený agresor. |
| Koulička M | 128389 |
|
|
3.8.2016 16:52:54
Nepřistupuj na jeho hru.
Mně je taky líto, když otec dceru na něco naláká, ale se mnou to nedomluví. JE mi to moc líto, ale prostě řeknu ne, nejde to a ona se už sama naučila otce brát s rezervou a hned se ho ptá, jestli to má se mnou domluvené. Taky nastaly situace, kdy ze mne dělal tu zlou, čím je to dítě větší a starší, umí víc a víc pobrat, jak to vlastně je. Kdybych se to nenaučila kočírovat, brzy bych v tom plápolala a dítě by se jen víc a víc učilo manipulace a víc a víc by viděla, že máma se vždycky nějak na poslední chvíli zařídí. A co se týká financí, jdi k soudu a vezmi si právníka. A pokud máš něco dojednáno s jeho matkou - není nic jednoduššího, než jí říci "pardon, ale váš syn do toho hodil vidle...." bez zášti, prostě jen konstatovat a navrhnout nový termín s dodatkem "pokud zase tatínek něco nevymyslí..." A SMS omezit na pouhé předávání nutných informací, žádné dohady a hádky. Nepíšeš konstruktivně? nereaguju, nemám kredit na blbiny. |
| Silvie03 | 80313 |
|
|
3.8.2016 15:00:20
Já jsem se naučila nereagovat na jeho sms. Jde o provokaci, virtuálně jsou všichni machři. Odepíšu stručně a věcně na první sms, pak už ne.
A při kontaktu s ním radím v každé situaci nasadit úsměv. Pak bude vytočený on. |
| Točená vanilková | 18271 |
|
|
3.8.2016 14:57:53
A nemůžeš to s tou babičkou ještě domluvit na jiný termín?
Jinak - 14 dní je opravdu dlouhá doba, to už bych asi řekla napřímo - táta mi nebyl schopný říct termín toho festivalu, mezitím jsem slíbila babičce něco jiného, teď je na tátovi, aby vás od babičky vyzvedl. |
| Monty | 129940 |
|
|
3.8.2016 14:47:04
Teko,
no tak ústní dohoda zjevně nefunguje, asi to budete muset řešit soudně. Vztahy to sice nezlepší, spíš naopak, ale aspoň budeš mít něco v ruce. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.