| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztahy s ex po rozvodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 4499  [Dalších 3969 >>]
Elwing 143291
31.12.2015 9:44:36
Podezrele cernobile...
Berengarie 145586
31.12.2015 9:37:59
Pokud ho budeš utvrzovat v tom, že on je úžasný a ona je špatná, moc mu tím nepomůžeš. Jedinou pomoc, kterou bys mu snad mohla poskytnout, by byl impuls od tebe, aby přestal vidět věci černobíle a zamyslel se nad tím, v čem on sám není dokonalý a co by mohl zlepšit. Ale je to s nejistým výsledkem - připustit, že on sám může být chybující, je tak náročné ve srovnání s tím, kdy si svůj bezvadný sebeobraz buduje na základě svalování viny za všechno špatné na někoho jiného.
JoanaZP
  • 
31.12.2015 8:53:04
Měla jsem kolegyni v práci, se kterou jsem si dobře rozuměla. Pak se rozváděla a když jsem slyšela, jaké má plány s dětmi, jak je otci nebude dávat, jak mu všude zatopí atp. přestala jsem si s ní rozumět. A to jejího muže neznám ani z fotky. Nemám tohle ráda. Jednou je konec a ačkoliv to bolí, musí se jít dál a postarat se o to, aby děti vyrůstaly v klidu.
Kaja222 116819
31.12.2015 8:29:05
to by to cele vysvetlovalo
Kukurice29+3. 116346
31.12.2015 8:15:05
Proč ji ignoruješ? Mstí se snad tobě? Bránit se asi nemůže nijak. Možná se s ní snažit mluvit, komunikovat přes někoho třetího( někoho profesionálního).
Girili 117849
31.12.2015 1:26:54
A s cim presne potrebujes pomoci?
Je mi to s podivem, ze dotycna byla tvoje nejlepsi kamaradka a ted ji takhle nemuzes prijit na jmeno a vse je tak krasne cernobile...
JÁJA 4D 112019
31.12.2015 1:09:51
Mám pět let rozvedeného kamaráda, kterému se jeho ex neustále mstí - ubližuje mu, ač se k ní chová slušně. Neustále si ho předvolává na sociálku kvůli dětem - mají střídavou péči a obviňuje ho, že děti týrá - přitom se jim dost věnuje a sportuje s nimi / což ex vytáčí - podle její představy mají být děti doma a nic nedělat - ideálně sedět u PC nebo u televize. /.
Prosím o radu, co dělat, aby mu už dala konečně pokoj. Kamarád si našel přítelkyni, po rozvodu byl hodně nešťastný. Nyní začal novou etapu života, s ex se vyrovnal, nic ji nedluží, je to férový chlap. Jeho ex byla moje nejlepší kamarádka, posledních 5 let ji těžce ignoruju.
Díky za pomoc.~;((
BeRuSkA07 84769
19.11.2015 14:35:31
Holky já už to k soudu taky dala, žádám o vyšší výživné. Důvod proč ho mám roky stejné je ten, že jsem ex žádala o navýšení a ten mě vždy poslal do háje a vyhrožoval mi třeba že si zažádá o snížení výživného, přitom jeho poměry se strojnásobili k lepšímu za těch 7 let. A když teda se do toho nepočítá příjem přítele manželovy ex, proč se teda do toho počítá výživné mého syna, které je jen jeho?
sovice 18997
19.11.2015 13:33:47
Beruško,

máš moc věcí dohromady.

a) pokud máš pocit, že by tvůj ex měl platit víc - má na to příjem a vaše dítě má nadstandardní vydání - požádej o zvýšení (ideálně nejdřív přímo jeho a pak případně soud)

b) velmi podstatná informace je příjem tvého manžela.
Líza 17721
19.11.2015 13:18:31
Beruško, začnu od konce. Že ty máš nízké výživné už roky (žádala jsi o zvýšení?), to nijak nesouvisí se zbytkem příběhu. Nefunguje to stylem "když já, tak ona taky".
Proč jejího přítele neberou v potaz, ale tvoje příjmy ano, má pravděpodobně vysvětlení v tom, že vy jste manželé, takže máte společné finance, oni ne.
Ke zbytku se vyjádřit neumím, jestli jsem něco nepřeskočila, tak ani nepíšeš, z jakého příjmu se to výživné bude vyměřovat.
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 4499  [Dalších 3969 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.