| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztahy s ex po rozvodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 4499  [Dalších 3929 >>]
Tante Bante 147015
28.9.2015 9:22:27
Minimálně drtivá většina. A z toho zbytku zase lví díl se pak ukáže, že to byl alzheimer.
Tante Bante 147015
28.9.2015 9:20:41
No přesně, To neustálé pyskování, komentování, nic není dost dobré, všemu rozumí nejlíp, že už toho "hodně zažil"....jo, třicet let jezdil na chalupu, to se do člověka zapíše...neeeeeee
magrata1 95172
28.9.2015 9:20:19
Já jsem skoro dva roky netušila, že má o mě manžel zájem. Nijak nenaznačoval, jen byl nablízku, když jsem to potřebovala. Byl tak dlouho můj kámoš a důvěrník, až se mi rozsvítilo, došlo mi, jak jsem vedle něj svobodná a jak je mi dobře a zamilovala se. Třeba máš taky takového kamaráda. Nebo ho potkáš. Moc ti to přeju.
Nejsem příznivcem ukvapených konců, ale tady to asi jinak nepůjde, pokud nechceš dělat vola.
Tante Bante 147015
28.9.2015 9:18:42
Ano. Opravuji, správně to mělo být, že mně se žádný šedesátiletý chlap nelíbí. Nelíbí v tom smyslu, že bych ho chtěla za muže, jinak to může být člověk, se kterým je radost mluvit nebo pracovat, znám takové, ale je to menšina, nemůžu si pomoct, daleko častěji jsou to rádobymoudří zapšklí prudičové, kteří se vyžívají v tom, když někde mohou dělat potíže a tím na sebe obracet pozornost, navíc bývají extrémně nesamostatní, co se týče sebeobsluhy a buťo úplně rozložení nebo naopak takoví ti šlachovití cyklisti/lyžaři, kteří se nejraději bací o tom, kdo je jak tlustý.
Já je prostě jako skupinu nemusím, ale uznávám, že výjimka je pak zase příjemný společník, když je to chlap, který něco umí (jiného než jezdit na kole) a je ochoten se podělit, tak to je nádhera.
Jako sexuálního partnera jsem jednou měla tu čest s mužem, kterému bylo necelých pade, na pohled úplně OK, ale reálně to byla spíš rehabilitační dílna. A ještě se mu pak muselo říkat, jaký je tygr, protože jinak příště stávkoval úplně. Zlý sen.
magrata1 95172
28.9.2015 9:12:41
jo, dědci jsou čím dál víc ubrblaní. Vidím to i na taťkovi a tchánovi, na skoro všech starších chlapech. Občas je nějaká výjimka- manžel měl takového dědu. Ale na jednoho dědouška připadá deset dědků. Bohužel.
Elwing 143291
28.9.2015 8:18:08
O tu krásu nejde, ale začínají senilnět, jsou víc podráždění, protivní a nemají moc už nervy na malé děti. Je mu už šedesát a obávám se, že časem by stejně zvítězila pohodlnost a klid, před mladým hezkým tělem Agathy s přívažkem těch dětí.
Ráchel, 3 děti 76748
28.9.2015 0:42:19
"Zádnej šedesátiletej chlap neni hezkej."
tak to bych teda netvrdila
Saamajna 115449
28.9.2015 0:22:23
S litosti pro ne bych se nezatezovala, na to je spousta jinych kandidatu ~d~.

Koukala bych, aby bylo dobre mne s nekym, kdo si me zaslouzi. ~c~
Anni&Annika 50178
28.9.2015 0:09:44
Verko..tak tohle zrovna zapomen, to je blbost jak hrom...proc myslis, ze by ses nemohla zamilovat tak jako ja?

delat nekteremu z nich spolecnost jen proto, ze bych se mohla mit lip po financni strance.
Agatha Ch. 135518
28.9.2015 0:05:19
Vis vlastne mi jich je lito.
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 4499  [Dalších 3929 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.