Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka |
| • |
27.9.2015 19:41:25
Agatho, to zní, jako kdybys ho měla plný zuby.
|
| Alraune | 129596 |
|
|
27.9.2015 19:35:22
A není fakt problém v tom věkovém rozdílu? Že je nakonec přece jen spokojenější, když se může natřásat před vrstevnicí, než aby byl konfrontovan s mladší konkurencí?
Protože po pravdě, člověk může lyžovat i jezdit na kole, ale věk ho prostě dožene. |
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
27.9.2015 19:35:22
Možná to je jen neuazený vztah, ale on se chová s prominutím jak malej smrad. Možná by pomohlo ohnout přes koleno a nasekat mu zadek - možná na to i čeká - jenže tohle já už fakt dělat nebudu. Nemám na to. AŤ si to s ním praktikuje ta jeho zlatokopka.
|
| Elwing | 143291 |
|
27.9.2015 19:32:46
jj, vykopnout ho může vždycky. Jen musí opravdu cítit, že jedná správně, zatím váhá a třeba je to opravdu jen krize.
|
| magrata1 | 95172 |
|
|
27.9.2015 19:27:18
my jsme s manželem měli po svatbě pomalu rok krizi. Prostě jsme se spolu učili žít a nebylo to vždycky jednoduché. Třeba to je jen neusazený vztah. Určitě bych se nebalila (ani jeho) a dala tomu čas. Pokud nejde o patologie typu týrání, závislosti, patologické žárlení..., je šance na upravení situace. A v každém vztahu jsou krize, tohle je možná taky jen krize.
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
27.9.2015 19:22:09
Agatho, co je dobre nebo spatne, nevim. Ale to, co pises, by mi vadilo taky.
|
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
27.9.2015 19:21:42
Právě že už podobné snahy jsou, bohužel.
Ještě "zamlada" se právě jezdívlo na společné dovolené s bývalými, současnými, příp. i budoucími partnery. Takové to společenství, kde běžně kámen cihlu víš co. Pak přišla tahle primadona, jejímž koníčkem bylo okouzlovat všechny chlapy okolo a předvádět své zjevné i skryté půvaby. No a pán si myslel, že budu podobného ražení. Jenže já tenhle způsob života fakt nemusím, natřásat před chlapama a machrovat jak jsem boží se mi fakt příčí. Je mi dost nepříjemné, vyrazit si ven v tričku bez podprsenky, protože mi pak vadí, že po mě furt čuměj. I tak po mně furt čumí, mají občas blbý řeči, fakt to nemám ráda. Jemu to prý dělá dobře, když po jeho partnerce chlapy vejraj, zato já tyhle hry nemusím. |
| Drop | 147259 |
|
|
27.9.2015 19:21:12
máš úplnou pravdu, nejde o vánoce, nejde o vyjížďky s bejvalkou ani o jejich víkendy, ani o syna, jde o to, že on není ochotný debatovat a ještě při tom útočí
|
| Elwing | 143291 |
|
27.9.2015 19:10:06
Já bych vyčkala cca rok, jak se ještě projeví(však nikam nechvátáš), pak si napsala na papír klady a zápory vašeho soužití a rozhodla se čistě sobecky, jestli má pro tebe přínos s ním vůbec být. Biologický otec dětí není, nemusíš se nijak obětovat, můžeš brát ohledy jen na své osobní štěstí. Přinese peníze?, pomůže doma? je nějak unikátní v sexu? Může ti nabídnout něco, co jiný muž ne? Nakolik se ti péče o něho a vytváření rodinného zázemí vyplatí? Nedáváš víc než přijímáš? Prostě kupecké počty.
Tady jde i o to, že pokud životnímu partnerovi něco vadí a já to mohu změnit, tak to změním, nebo alespoň udělám nějaký kompromis, tj. třeba na to kolo s ex. pojedu jednou za měsíc a zbylé dny budu se synem sám, nebo se současnou partnerkou. To, že o tom nechce vůbec debatovat a dohodnout se, o něm nic moc dobrého nevypovídá. Bůhví, proč je tolikrát rozvedený. |
| Monty | 129940 |
|
|
27.9.2015 19:07:07
"... pak už vlastně budou trávit čas sami bez syna s tím, že si potřebujou zavzpomínat na to, jaké to bylo, když byl ještě malý..."
Agatho, a proč by měli? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.