| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztahy s ex po rozvodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 4499  [Dalších 3819 >>]
Lenka
  • 
27.9.2015 19:41:25
Agatho, to zní, jako kdybys ho měla plný zuby.
Alraune 129596
27.9.2015 19:35:22
A není fakt problém v tom věkovém rozdílu? Že je nakonec přece jen spokojenější, když se může natřásat před vrstevnicí, než aby byl konfrontovan s mladší konkurencí?
Protože po pravdě, člověk může lyžovat i jezdit na kole, ale věk ho prostě dožene.
Agatha Ch. 135518
27.9.2015 19:35:22
Možná to je jen neuazený vztah, ale on se chová s prominutím jak malej smrad. Možná by pomohlo ohnout přes koleno a nasekat mu zadek - možná na to i čeká - jenže tohle já už fakt dělat nebudu. Nemám na to. AŤ si to s ním praktikuje ta jeho zlatokopka.
Elwing 143291
27.9.2015 19:32:46
jj, vykopnout ho může vždycky. Jen musí opravdu cítit, že jedná správně, zatím váhá a třeba je to opravdu jen krize.
magrata1 95172
27.9.2015 19:27:18
my jsme s manželem měli po svatbě pomalu rok krizi. Prostě jsme se spolu učili žít a nebylo to vždycky jednoduché. Třeba to je jen neusazený vztah. Určitě bych se nebalila (ani jeho) a dala tomu čas. Pokud nejde o patologie typu týrání, závislosti, patologické žárlení..., je šance na upravení situace. A v každém vztahu jsou krize, tohle je možná taky jen krize.
Rodinová 140078
27.9.2015 19:22:09
Agatho, co je dobre nebo spatne, nevim. Ale to, co pises, by mi vadilo taky.
Agatha Ch. 135518
27.9.2015 19:21:42
Právě že už podobné snahy jsou, bohužel.
Ještě "zamlada" se právě jezdívlo na společné dovolené s bývalými, současnými, příp. i budoucími partnery. Takové to společenství, kde běžně kámen cihlu víš co.
Pak přišla tahle primadona, jejímž koníčkem bylo okouzlovat všechny chlapy okolo a předvádět své zjevné i skryté půvaby.
No a pán si myslel, že budu podobného ražení. Jenže já tenhle způsob života fakt nemusím, natřásat před chlapama a machrovat jak jsem boží se mi fakt příčí. Je mi dost nepříjemné, vyrazit si ven v tričku bez podprsenky, protože mi pak vadí, že po mě furt čuměj. I tak po mně furt čumí, mají občas blbý řeči, fakt to nemám ráda. Jemu to prý dělá dobře, když po jeho partnerce chlapy vejraj, zato já tyhle hry nemusím.
Drop 147259
27.9.2015 19:21:12
máš úplnou pravdu, nejde o vánoce, nejde o vyjížďky s bejvalkou ani o jejich víkendy, ani o syna, jde o to, že on není ochotný debatovat a ještě při tom útočí
Elwing 143291
27.9.2015 19:10:06
Já bych vyčkala cca rok, jak se ještě projeví(však nikam nechvátáš), pak si napsala na papír klady a zápory vašeho soužití a rozhodla se čistě sobecky, jestli má pro tebe přínos s ním vůbec být. Biologický otec dětí není, nemusíš se nijak obětovat, můžeš brát ohledy jen na své osobní štěstí. Přinese peníze?, pomůže doma? je nějak unikátní v sexu? Může ti nabídnout něco, co jiný muž ne? Nakolik se ti péče o něho a vytváření rodinného zázemí vyplatí? Nedáváš víc než přijímáš? Prostě kupecké počty.

Tady jde i o to, že pokud životnímu partnerovi něco vadí a já to mohu změnit, tak to změním, nebo alespoň udělám nějaký kompromis, tj. třeba na to kolo s ex. pojedu jednou za měsíc a zbylé dny budu se synem sám, nebo se současnou partnerkou. To, že o tom nechce vůbec debatovat a dohodnout se, o něm nic moc dobrého nevypovídá. Bůhví, proč je tolikrát rozvedený.
Monty 129940
27.9.2015 19:07:07
"... pak už vlastně budou trávit čas sami bez syna s tím, že si potřebujou zavzpomínat na to, jaké to bylo, když byl ještě malý..."

Agatho,
a proč by měli?
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 4499  [Dalších 3819 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.