Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| magrata1 | 95172 |
|
|
27.9.2015 17:43:13
Možná to je důvod, proč je mi dobře s mírně mladšími protějšky. Nepotřebuju "velení", to jsem si užila od starší ségry. Potřebuju parťáka. Nějakého kmeta, kterému bych měla prokazovat úctu, bych akorát oprdla.
|
| sovice | 18997 |
|
|
27.9.2015 17:30:53
Tak teda nevím, ale kdyby na mě někdo chtěl hrát "věkovou převahu", asi by mě to našňuplo dost a možná pohnulo k protiakcím typu "na to jsi moc stár, jak jistě víš, bojím se o tvé zdraví, takže prosím tohle nedělej...". Což by teda vztahu asi nepomohlo
![]() |
| *Šárka* | 17468 |
|
|
27.9.2015 17:30:11
Hm, tak to je síla.
Původně jsem ti chtěla napsat, že já jsem bývala ta ex, která trávila s podobně starým synem a exmanželem víkendy na chalupě. Před tím proběhl náročný rozchod, rozvod, návrat k sobě, rozchod. Takže karty byly rozdané. I když jsme spolu žít nemohli, stejně nás dost věcí spojovalo. De facto jsme spolu dospěli, hodně se ovlivnili. Takže jednou, když si ex odvážel na víkend syna na chatu, se mě zeptal, jestli nechci jet s nimi. Odmítla jsem, ale když přišla nabídka podruhé, jela jsem s nimi. Místo víceméně osamoceného víkendu ve městě jsem trávila víkend (a cca další dva roky většinu víkendů) v krásné přírodě, v domku se zahradou a v celkem milé společnosti. Naše vztahy jsme nikdy nerozebírali, ani naše "aktuální" vztahy s jinými lidmi. Syn byl rád, že spolu dobře vycházíme, inicioval výlety v rámci těch víkendů a byl dost v pohodě. Zhruba po 2 letech jsme oba cca ve stejné době poznali zajímavé protějšky (navážno) a společný vkendy spontánně ustaly. Na druhou stranu uznávám, že jako nextka bych takovou situaci nesla těžce. Jo, jsem nextka a mám taky dost naloženo v této oblasti. Bydlíme v domě s rodiči partnerovy ex, takže ji vídám takřka denně. A to včetně neohlášených návštěv, kdy se mi zničehonic objeví "za zadkem" s tím, že jde za dětmi atd. Naštěstí mám úžasnou podporu v partnerovi a téměř dostavěný dům . |
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
27.9.2015 17:28:56
no ex právě zobáček už dávno není...
|
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
27.9.2015 17:28:19
Spíš mu přijde, že mu vadí, že si ten zobáček začal otevírat ten mladý zobáček
![]() podezírá mě z nedostatku respektu k němu ![]() |
| Lenka |
| • |
27.9.2015 17:27:38
Agatho, to je přirozený. Navíc co si nevybojuješ teď, později už těžko. Teď už je ta doba sundavání růžových brýlí, kdy se projeví i nepříjemné věci.
Každopádně má-li to on takhle s ex, není to pro tebe nic moc povzbudivého, bohužel, kdoví, jestli nebudeš muset časem skousávat /jestli se nepostavíš na zadní/ ještě daleko víc věcí. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
27.9.2015 17:26:55
Verko, spolecny zivot je o tom otvirat si zobacek a vysvetlovat si veci, co se nam nelibi. Bez toho by vztah snad ani nemohl fungovat.
![]() |
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
27.9.2015 17:24:40
no to snad ale neznamená, že by ho do péče dostal
|
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
27.9.2015 17:24:35
Chodili jsme spolu rok. A pak se sestěhovali před pár měsíci.
On je jinak fajn, holky s ním vycházejí, pomůže mi s nimi, vlastně jsme spolu prožili moc krásný rok. První velká krize přišla se stěhováním, bylo to dost rychlé a náročné. Ale teď se postupně sžíváme a já si začínám sem tam otvírat zobáček, když se mi něco nelíbí. A asi to neumím tak dobře, aby z toho nebylo zle. Před tím jsem tu potřebu neměla. |
| magrata1 | 95172 |
|
|
27.9.2015 17:22:16
Jako ty myslíš, že bych jela za manžela na třídní sraz?
![]() Byli jsme spolužáci- teda- on v béčku, já v áčku. Srazy máme společné, všechny akce probíhaly v rámci ročníku, takže jsou třídy dost propojené. Navíc byly třídy ještě dělené na obory, takže nebyly tak vytvořené třídní kolektivy. Ale prostě- oba jezdíme na stejný sraz sami za sebe. Teda- on nejezdí. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.