| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztahy s ex po rozvodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 4499  [Dalších 3709 >>]
magrata1 95172
27.9.2015 15:54:12
Začni být trochu tajemná. Já tyhle hry sice nesnáším, ale když to situace vyžaduje, výjimečně nějakou sehraju. (Za 18 let tak 2-3x, častěji nehodlám)
Clary 143095
27.9.2015 15:53:26
Už spolu nežijí. Po 3 letech jí pomohl sehnat byt, zařídit hypo a přestěhoval ji do svého. Scházejí se, jak se jim chce, buď tam nebo tam a ex má klid. On právě nesnáší, když mu do jeho věcí někdo moc kecá.
Agatha Ch. 135518
27.9.2015 15:50:56
Právě že nechce mě brát sebou.
Ale já jsem naopak několikrát nabízela, že se mnou do Prahy vyrazit může, nikdo s tím tam nemá problém. Zatím to nevyšlo, ale spíš začínám mít pocit, že se mu nechce.
Anni&Annika 50178
27.9.2015 15:50:24
Aghi...ja bych se na tvem miste odstehovala. Pokud to takhle nefunguje, zbytecne bych se netrapila. Nastav zase podminky co uz jste meli, treba to bude fungovat dal. Kdyz ne, mas cely zivot pred sebou.
Je mi to moc lito, ze to vypada takhle po par mesicich.
magrata1 95172
27.9.2015 15:50:03
Jak, nemá co kecat? Já myslím, že mám co kecat do svého vztahu. Tyto hry na rodinku mi připadají ujeté, pokud vadí byť jednomu zúčastněnému.
Agatha Ch. 135518
27.9.2015 15:49:06
I já jsem exmanželka. A fakt se do svého bývalého neseru. On si našel jinou partnerku, má svůj život, mají malé dítko, chtějí být spolu. Sem tam spolu pořešíme naše děti, děti si předáme nebo převezem, ale jinak se mu do života nemám potřebu vměšovat.
magrata1 95172
27.9.2015 15:48:10
Chlapi jsou někdy na ty "ženské zbraně" a "ženské boje" poněkud tupí.
Manžel mě po svatbě dost štval tím, že se neustále zastával jedné slepice, co ho balila. On si toho nevšiml, mně nevěřil a považoval mě za žárlivku. Pořád měl pocit, že jí, chuděře nevinné, křivdím. Fakt nám zkazila prvních pár měsíců po svatbě. Pak mu to nějak docvaklo (asi najela na tvrdší strunu) a od té doby manžel odmítá i jezdit na školní srazy, že by ho zas otravovala. A ona by otravovala, minule mi podrážděně řekla, že neví, proč jedu na sraz já, že mám doma hlídat děcka, aby mohl na sraz on, že ho od školy neviděla~t~.
Takže bych tak rychle nebalila, byla bych příjemná a v pohodě, nekomentovala... Občas bych se někde zdržela, občas se vrátila víc "vyfiknutá", než obvykle. Předem bych se zeptala, jestli zas pojedou na kola, a když jo, tak by se mi ulevilo, prostě: "To je fajn, mám nějaký program, tak aspoň ti nebudu chybět.".... Kdyby mu to nedocvaklo a nedošlo k nějakému jeho snažení, vybodla bych se na něj. To by totiž znamenalo, že jsi mu volná.
JaninaH 12107
27.9.2015 15:45:37
Clary,
a jak často? Myslím si, že Aghatě jde o to, že její partner tráví se synem a jeho matkou příliš mnoho času, vzhledem k tomu, kolik volna má.
NovákováM 120401
27.9.2015 15:45:29
nemá co kecat? žijí spolu..
Agatha Ch. 135518
27.9.2015 15:44:54
Začínám mít pocit, že to druhé... ~:(
Když jsem ještě měla s dětmi vlastní bydlení, tak se tohle takhle nedělo. Od té doby, co jsme se sestěhovali, je najednou všechno jinak.
Běžně jsem mu tolerovala výlety na motorce, po kamarádech, výpravy za synem, rozjímání u piva, neměla jsem s tím problém. Ale tky jsem mohla co chvíli vyrazit někam s ním. Teď to už prostě tak často nejde. Pravda má i mnohem víc práce, ale vlastně aktivitu, kterou nejvíc omezil, je právě trávení společného času se mnou. Argument, vždyť jsem jinak s tebou pořád doma, fakt beru jako mizerný.
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 4499  [Dalších 3709 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.