Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ...j.a.s... | 81911 |
|
27.9.2015 15:10:36
Agi, myslím, že tvůj alarm bliká správně. Já to taky nechápu. První den ve škole, promoce, svatby, chápu, že expartnerku nelze nechat doma, ale aby spolu trávili co 14 dní? Rodinu by měl utužovat hlavně s tebou a se synem. Pokud prahne co dva týdny po společnosti exky, pak nechápu, proč se rozváděl.
To, že extka je cyklistka a ty ne, je jen výmluva. Nejvíc by mě štvalo, že nechce víc času trávit i s tebou a uzpůsobit tomu program. Anebo ať má program se synem, ale sám. Proč jim tam u toho extka cloní. Měla by nechat tento čas jemu, který s potomkem není každý den. |
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
27.9.2015 15:08:39
Něco tam prý už někde na nějaké úrovni proběhlo, ale ona prý nebude dělat klukovi zle tím, že si domů přivede jiného muže. Ovšem sponzoři tam jsou, jinak by svůj životní styl ze svého platu neutáhla.
|
| Lenka |
| • |
27.9.2015 15:05:51
Agatho, bývalá někoho měla a už nemá? To by vysvětlovalo mnohé.
|
| Lenka |
| • |
27.9.2015 15:03:18
Agatho, mne to zkratka přijde tak, že mají ještě neuzavreny vztah. Jinak tedy udělala jsi chybu, když jsi mu sama připomínala, aby se synovi víc věnoval.
|
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
27.9.2015 15:02:53
Hele díky všem. Tak nějak jsem si ujasnila to, že jemu vlastně vůbec nešlo o mě jako o lidskou bytost. Potřeboval jen někoho, kdo by se o něj postaral, když byl zdravotně, psychicky i finančně úplně v prdeli. Teď je na tom mnohem líp a proto ozvala ta jeho zlatokopka. Protože právě tenhle výraz na ni přesně sedí. Najednou totiž zůstala sama a potřebuje sponzora. Takže jdu balit a přemýšlet o tom, co vlastně dál.
|
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
27.9.2015 15:02:52
Hele díky všem. Tak nějak jsem si ujasnila to, že jemu vlastně vůbec nešlo o mě jako o lidskou bytost. Potřeboval jen někoho, kdo by se o něj postaral, když byl zdravotně, psychicky i finančně úplně v prdeli. Teď je na tom mnohem líp a proto ozvala ta jeho zlatokopka. Protože právě tenhle výraz na ni přesně sedí. Najednou totiž zůstala sama a potřebuje sponzora. Takže jdu balit a přemýšlet o tom, co vlastně dál.
|
| Binturongg | 104880 |
|
|
27.9.2015 14:59:21
Pořád nechápu, co je na tom přes čáru?
Ti dva spolu kdysi žili, spali, měli dítě. JSOU rodina. Někdo má holt rodin víc a vidím to jako problém, jenže tomu asi nelze zabránit. Pro dítě je skvělé, když na sebe nejsou táta a máma jako pes a kočka a ono může zažívat a sdílet zážitky s oběma rodiči najednou... ![]() |
| Tante Bante | 147015 |
|
|
27.9.2015 14:56:30
Ty ale žárlíš. Když si to připustíš, tak se ti to bude líp řešit, ať už uděláš cokoliv.
|
| Binturongg | 104880 |
|
|
27.9.2015 14:56:01
Jo tak to kamarádčin ex má novou přítelkyni, která mu ZAKAZUJE stýkat se s bývalou manželkou bez její přítomnosti.
Proto třeba děti nesmí jezdit za tatínkem k jeho rodičům, kam jezdí ráda matka, neb má bývalé tchány ráda a vídá je 1x ročně, ale k jeho nové přítelkyni, které se bojí a rodiče, skoro 90letí, musí přijet za nimi cca 300km. A protože děti odmítají být bez matky, jezdí s nimi i ona a žijí všichni pěkně pospolu, ač se ty dvě nesnesou... Já bych se jim do toho nemotala. Máš chlapa, který má rodinu. Do rodiny patří i matka. Pokud se nemlátí válečkama na nudle, jedině dobře - kdyby byli na kordy, stěžuješ si tu na jiné věci. Ať jezdí na výlety a Ty nedělej stíhačku. Pokud je mezi nimi něco víc, stejně tomu nezabráníš. |
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
27.9.2015 14:54:39
Mandelinko, nikdy nevíš, dokud se to nestane. Jenže tohle není to, že na ni žárlíš. Jen jsem se vyjádřila ve smyslu, tohle mi vadí a je to už přes čáru a byl problém...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.