| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vztahy s ex po rozvodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 4499  [Dalších 3659 >>]
Gertruda 71818
27.9.2015 14:27:11
Hm. Tak to by me namichlo. Reakce neni moc dobra, to bude chtit dlouhou prevychovu :-)
Gertruda 71818
27.9.2015 14:26:09
Nevim, no, predpokladam, ze ziji s Agatinymi detmi, tj Agata z jejich volna ukrajuje pro svoje deti porad. Snazila bych se to smerovat na alespon obcasne stridani aktivity spolecne, klidne i s ex, ale s Agatou.
Agatha Ch. 135518
27.9.2015 14:25:39
Nemám třeba problém s jeho už dospělými dětmi. Na svatbě jeho staršího syna byl pochopitelně pár on se svou první ženou a bylo to v pohodě. Nemám problém s tím, aby se vídali kvůli školním či sportovním aktivitám (kluk hraje fotbal). Ale aby s ní musel trávit polovinu ze svého volna, to už sakra moc i na mě.
Jen jsem se včera vyjádřila, že mi to vadí, a byl oheň na střeše. Najednou mi byly vyčteny moje aktivity, známí a koníčky a všechno bylo špatně. ~:(
Tante Bante 147015
27.9.2015 14:20:04
Jo, je to hodně, mě by takový vztah nebavil. Speci, kdyby na moje protesty chlap zareagoval tak, jak píše Agáta. To bych se na to asi vykvákla, ono vztah, který probíhá jednou za dva týdny dva dny a jinak nic stejně nejspíš nebude moc pevné pouto.
Agatha Ch. 135518
27.9.2015 14:19:06
Přijdou na řadu lyže. A zase budu mimo, protože moje děti jsou malé a nejsou tak zdatnými lyžaři, jak by bylo potřeba, aby si to zbytek náležitě užil ~:(
Tante Bante 147015
27.9.2015 14:17:46
JJ, tak to je, když jde o vztahy, ve kterých se nenarodily děti, tam, kde nebyla rodina. Děti tohle mění.
Elwing 143291
27.9.2015 14:13:54
Z toho společného volna ukrajuje opravdu moc. Když máte pro sebe dva dny jednou za dva týdny a jeden den tráví s ex, je to polovina z volných víkendů. Nicméně v zimě už snad na kolech jezdit nebudou, ne? Pokud teda nevymyslí něco jiného, třeba běžky.
Drop 147259
27.9.2015 14:08:41
já mám několik partnerů, se kterými jsem si byla v nějaké etapě svého života blízká, ale nikdy by mě nenapadlo, že bych jim měla jakkoliv zasahovat do jejich současných partnerkých vztahů a jakkoliv si nárokovat nějaký čas s nimi, na to mám přátele, ale ne ex partnery, kteří si mezitím vytvořily své rodiny a svoje vztahy a to jsme spolu také dřív zažili hodně hezkého, ale co bylo to bylo, že a terazky ...
Drop 147259
27.9.2015 14:03:09
takže Mandelinko bereš za normální, že na naše rodinné výlety bude brát můj manžel svoji exmanželku a ještě nějaké expřítelkyně, se kterýmmi si kdysi tak rozuměl? A že budem jezdit jako jedna velká parta?
Já zase nechápu, že pokud se s někým rozvedu, protože si s ním už neumím představit dašlí život a všechny pokusy o nápravu selhaly, tak bych s ním měla trávit nějaký další svůj volný čas.
Tante Bante 147015
27.9.2015 14:00:54
A to je ještě další věc. Kdyby se k sobě chtěli vrátit, Agáta si ani neškrtne. Když to neudělají, tak nechtějí. Ale zjevně -podle toho, jak se ten chlap choval, když mu to Agáta vytkla- se chtějí vídat a trávit spolu čas. Což může být pro nextku tvrdé sousto, není těžké se do toho vžít. Ale nic moc se s tím nedá nadělat, než to snést nebo se na to vykašlat, pokud je ten chlap takový, že se ohradil a neposlechne.
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 4499  [Dalších 3659 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.