Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| *Owls* | 35567 |
|
|
27.9.2015 12:11:13
Mandelinko, pokud to vyhovuje všem, tak proč nejet společně? ALe musí to vyhovovat. Jinak to z mého pohledu standardní není.
Kdyby chtěla být ex Agátina manžela kamarádkou, tak by se snažila sprátelit i s Agátou. Ne? Ale nechtít, aby 14 letý syn jezdil sám s otcem... To je fakt trapný ![]() |
| Elwing | 143291 |
|
27.9.2015 12:10:49
No právě, klukovi se mu věnuje nejlíp teď, kluk je už skoro dospělý, soběstačný, neomezuje ho, může s ním dělat jako s parťákem vlastně cokoliv. Ta expartnerka na těch výletech je opravdu divná, zvlášť když je klukovi tolik. Nicméně si myslím, že na dítě se tvůj chlap spíš vymlouvá.
|
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
27.9.2015 12:09:48
Že bych pro něj nebyla dostatečně zábavná a atraktivní? Hele, i to je možná možné
![]() V tom případě fakt nešápu, co by po mně ještě chtěl... ![]() |
| JaninaH | 12107 |
|
27.9.2015 12:09:03
To nevíme, jestli je ex volná.
Ale bát se o čtrnáctiletého syna tak, že ho nepustim na výlet s vlastním tátou, to je divné, hodně divné. Buď je paní opravdu přehnaně úzkostlivá, nebo ex nevěŕí, nebo tím něco sleduje. Nepříjemná situace. ![]() |
| *Owls* | 35567 |
|
|
27.9.2015 12:06:13
14 let????? Tak to jsem s tou patnáctkou nebyla tak moc daleko
V tom případě chápu náročné cyklo výlety s velkým synem, ale absolutně nechápu exmanželku na nich. Nechápu, že to není trapné jí, nechápu, že to není trapné synovi a absolutně nechápu, že tvůj manžel nechápe, že se to tobě nelíbí S 15 lety jsem si dělala legraci a myslela jsem, že se mluví o nějakem tří-čtyř leťákovi. |
| Ruth | 147384 |
|
|
Maťo,někteří chlapi jsou schopni mít rádi několik žen, trávit s něma čas, aby byli všichni spokojeni, hlavně děti. Zní to tak dobře...
Jsem ráda, že nejsem (už) jedna z účastníků řízení. |
| Elwing | 143291 |
|
Tak asi ho s tebou ty vejlety zase až tak nebaví, no. Z každého těží prostě jen to nejlepší, co mu může dát. Ty jsi taková ta tolerantní, co mu poskytne zázemmí a na zábavu má holt někoho jiného. Přijde mi spíš jako chlap, co si dělá co chce a co je nejlepší a nejzábavnější pro něj.
|
| Ruth | 147384 |
|
|
27.9.2015 12:00:17
Mandelinko, o co, že až příští léto pojedete na dovolenou a on pozve slečnu, že to té dívce bude vadit? Právě proto, že jsi v pohodě (a on taky)? To žádná baba nezkousne...
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
27.9.2015 11:59:22
Agatho, myslím si, že každý člověk má nějaké priority...partneři by je asi měli v vzájemně znát. Pak je nic moc nepřekvapí ( i když se samozřejmě mohou během života měnit a posouvat, třeba jen dočasně).
A já teda chci být jednou z hlavních priorit . Pokud to tak je, partner se podle toho taky ale chová...mezi těmi dalšími "hravými aktivitami".Nejde jen brát, ale taky dávat a není od věc si to ve vztahu tak nějak přirozeně nastavit. Tolerance fajn, ale ne bezbřehá... . |
| Maťa. | 21117 |
|
|
27.9.2015 11:57:58
A neobviňovala by som len exku...tá je voľná. Ale Tvoj chlap sa chová neštandardne. Dávala by som si na neho bacha.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.