| Martule, 2děti | 112996 |
|
|
28.9.2011 17:46:04
Taky nevím jak nám to půjde s tím každodenním cvičením doma. Už máme každodenně cvičit logopedii a sotva stíháme. Ale předškolák by měla být jen letos, tak snad budeme stíhat.
|
| Mlada | 36824 |
|
|
28.9.2011 17:08:21
Ozvu se na mail. Jen pro mě bude úspěch už jen, pokud syn začne spolupracovat.
|
|
|
28.9.2011 17:03:07
Mlado, kdyby ses chtěla dělit o zážitky a způsobech nucení syna do práce, byla bych ráda. Jsem na to fakt zvědavá. Hlavně aby to pomohlo. Možná by bylo zajímavé porovnat i přístup a postupy, nevím, jestli my taky pojedeme podle dr. Heyrovské - ještě jsem to jméno neslyšela.
|
| Pajuška35 | 122334 |
|
|
28.9.2011 16:51:08
Dcera na kurz chodila, ale je pravda, že je to už 12 let
. Byla jsem tam spokojená, začínali s kreslením houbou, pak přešli na štětec a pak až na fixu. Krslili se velká kola, šnečci a ležaté osmičky. V době kdy probíhala grafomotorika tak by správně neměla vůbec brát do ruky nůžky, pastelky a tak. |
| Mlada | 36824 |
|
|
28.9.2011 16:45:50
Ano, do podobného kurzu jsem přihlásila syna. Pokud se podaří překonat jeho bojkot (na prvním setkání ani nemuluvil), tak nás čeká každodenní cvičení. Nějak tu ruku rozhýbat musíme.
Je to kurz podle dr. Heyrovské. |
|
|
28.9.2011 16:37:27
Mám předškolačku. V úterý nám začíná kurs grafomotoriky, účast rodiče nutná. Máme mít připraveno: oblečení, které není problém zašpinit, houbičku zastřiženou do špičky, rozpuštěné barvičky ve skleničce a velké papíry. Uvolňování ruky začne v rameni. Původně jsem si představovala, že budeme jen kreslit kolečka, teď se zdá, že to není jen tak. Dokonce máme po dobu trvání kursu zakázáno vybarvovat obrázky a stříhat. Každý den máme trénovat co se jednou týdně dovíme. Kurs bude končit v prosinci. Je vás víc, co jste přihlásili své děti do grafomotoriky? Jak to probíhá u vás?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.