| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Přirozený porod

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3286  [Dalších 3176 >>]
Dana 143148
16.11.2016 13:47:21
Rodit doma mi připadá, jako vracet se o řadu let dozadu nebo někam do oblastí, kde není dobrá lékařská péče. Takové zbytečné riziko bych nikdy nepodstoupila, zvlášť, když nemusím.
Drop 147259
16.11.2016 13:46:18
Haaribo, tomu nějak nerozumím. Že zdravotníkům není jedno, když je dítě s vážnými zdravotními komplikacemi? Tak to já tohle nerozlišuju, dítě nebo dospělý, pokud člověk potřebuje pomoc, tak jde o to mu ji co nejrychleji kvalifikovaně poskytnout, ne? Emoce personálu jsou až na posledním místě, to si pak můžu vyřešit doma, že mě nějaký případ dostal víc než jiný. Ale s odvedením mé práce to nemá nic společného. Pokud udělám chybu, tak je to samozřejmě velký průšvih, protože v tomhle oboru je to často chyba nevratná, na rozdíl třeba od práce v kanceláři.
withep 93862
16.11.2016 13:45:10
Commer, co je na ní zajímavého, pokud tedy je pravdivá (spíš ne). Myslíš, že něco takového tady hrozí? ~:-D

Nejsme povinni převzít něčí model se vším všudy, včetně legalizace marihuany a eutanázie ~;)
Drop 147259
16.11.2016 13:39:33
jsem se právě dozvěděla v jedné diskusi jinde, že v Holandsku platí zdravotní pojišťovna jenom porody doma, pokud k porodu v nemocnici není nějaká zdravotní indikace, jinak pokud chcete rodit v nemocnici, tak si musíte připlatit zdravotní pojištění, v souvislosti s touto nekonečnou debatou v ČR docela zajímavá informace
.kili. 125672
16.11.2016 13:28:11
"štrasburský soud mě potěšil "

no, mne také, i přes pětičlenný jednotný disent
.kili. 125672
16.11.2016 13:25:57
"Holanďanky mají široké pánve. Navíc je tam všude blízko a s dojezdy sanitek nejsou problémy."

šířka pánve na to nemá žádný statisticky významný vliv, každá žena (vyjma anatomických abnormit) vyšší než 155 cm může porodit p.v.n.,

sanitky a jejich dojezdy atc už vůbec nic neovlivní.
.kili. 125672
16.11.2016 13:21:48
" nikdo z nich nebyl spokojený. "

se zdravotní péčí není spokojenost nikde, což má své ratio
Kafe 134466
16.11.2016 12:36:49
forget - Holanďanky mají široké pánve. Tam si průměrná česká žena kalhoty opravdu nekoupí - široké přes boky a úzké přes nohy. Navíc je tam všude blízko a s dojezdy sanitek nejsou problémy. Kvalitu holandského zdravotnictví mohu posuzovat jen zprostředkovaně přes kamarády, kteří to zažili na vlastní kůži a nikdo z nich nebyl spokojený.
Haaribo 87262
16.11.2016 11:26:24
Libiku a to je prave to...spousta lidi si mysli, ze zdravotnici pausalne berou praci jako delnici ve fabrice. Treba tu rutinni I jo, ale pak jsou situace, ktere resi nekolikrat denne zachranka, ktere se resi na oddelenich typ jip a aro a ver mi, ze zvlast, pokud jde o deti, je to takovy napor na psychiku, ze se ti o tom ani nezda a s clovekem to vzdycky zamava. Pokud zvlast po techto lidech budes ty a tobe podobni plivat a bude se sirit blud, ze unesou vsechno a je jim to sumak, budou se stejne chovat I k Vam. A vubec se jim nedivim. Vsem, co tady zbrojite proti zdravotnikum bych doporucila treba tydenni staz u zachranky, treba by vas to probralo vic, nez kopnuti do zadku! A nezapomen se ohradit kecy, ze je to poslani...to je blud, kterym se krmi holky na zdravotkach, ale nastupem do provozu brzy pochopi, ze si o ne spousta lidi jen otre boty. A ani psychotesty by tohle nezvratily...to by ve zdravotnictvi nemel kdo slouzit!
Ano, at se vymysli ruzumny kompromis pro ty, kterym soucasne porodnice nevyhovuji. Ale tyhle steky me uz fakt stvou a doufam, ze uz se nikdy na oddeleni nevratim prave kvuli takovym, jako jsi ty.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3286  [Dalších 3176 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.