| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
11.2.2024 11:06:10
Pečivo i vločky mám k snídani ráda, ale když jsem chodila po snídani běhat, pečivo mi také nedělalo dobře. Běhat po chlebu nefungovalo. Ovesná kaše šla.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
11.2.2024 11:02:12
Knedli, také už roky snídám ovoce, jelikož jsem to kdysi kdesi vyčetla
Vyhovuje mi to z hlediska chuti i trávení.K ovoci ale potřebuji i něco dalšího, dělám si snídani jako hlavní jídlo dne, pokud možno komplexní. Co pošlu do žaludku jako první, sacharid nebo bílkovinu, to jsem nikdy neřešila , jde tam prostě obojí společně ![]() |
| petluše | 39676 |
|
|
11.2.2024 9:12:50
Já snídám tvaroh. Naučil mě to syn, divila jsem s, že může snídat právě tvaroh a hele..mám po něm dost energie, dlouho mě zasytí a nehýbe mi s náladou. Po jogurtu mě bolí žaludek.
|
| babi_ | 48341 |
|
|
11.2.2024 9:09:25
Knedli, vypozorovala jsem v době, kdy jsem začala běhat - tedy až po 40, že po pečivu slaném sladkém vločkách... (odhaduji tedy lepek), mám pocit těžkého žaludku, jsem lenivější, je mi tak jako trochu nevolno, a přesto mám brzo hlad - hned jak odezní ten pocit "zabetonování".
Ani víc zeleniny ráno mi nedělá dobře. Taky těžko. Na kyselé (jogurt) nemám ráno chuť. Tak snídám vajíčka na troše ghí a hodně zeleného čaje, a to je ideál. Energie a lehkost hned tak po 20 - 30 minutách (strávení vajec?), a vydržím do oběda, pokud si teda nedám jen tak na mlsotu kousek sacharidů ke kafi v době svačiny. |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
11.2.2024 8:53:29
Stani, nieže by som Ti neverila, mňa to zaijíma (už dlhšie) tak nejak všeobecne: ako to poznáte, čo potřebujete ako prvé jedlo dňa? Je to silný fyzický (možno i psychický) pocit, potreba?
Ja som napr. 30 rokov začínala deň ovocím. Lebo som si to v 14 prečítala, že je to ok. Tento rok som prešla na protein, a i to mi vyhovuje. Ak píšem nezrozumiteľne, tak je to asi tým, že mi nie je dobre 🫣 |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
11.2.2024 8:28:14
Knedlo, ne že bych ti neverila, ale tohle je strašně individuální. Já potrebuju ráno sacharidy. Držím prerusovany pust 16/8 a první jídlo v cca 11 jsou ořechy a ovoce. Pak kafe s mlékem 😃
|
| petluše | 39676 |
|
|
11.2.2024 8:13:27
Neměřím se moc často, vážím se 1x týdne, měřím tak za 2-3 týdny. Mám přes pás a boky -2 cm. Nejvíc zhubla prsa, ale to nevadí, tamam rezervy
![]() |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
11.2.2024 8:13:26
Ahoj, nakukla som, keďže okrem ležania nič iné nedám.
MM hubne. Ako min.rok, aj tento rok ho syn vyprovokoval k stávku. Do června ak sa nedostane pod 100 kg, tak naša rodina na Vianoce odletí (destinácie plus minus určené). K tomu mu kúpil 2 knížky. Jednu všeobecnú, ale hlavne zameranú na pohyb, a druhú “Pravda o cukru”. MM už drtí druhú knížku a je zaujímavé, ako sa jeho stravovanie mení, a ako i nás - hlavne deti - napomína a vysvetľuje im. Že prvá musí do žaludku bielkovina, nie sacharid, a tak sme naše raňajky trochu pootočili. Najprv jogurt/vajíčka, semienka+ oriešky s kefírom - podľa chuti. Tak a teraz musím zavrieť 👀, bolí ma hlava. |
| apo-lena | 159305 |
|
11.2.2024 7:37:45
A co obvody? Hubnete centimetry?
|
| petluše | 39676 |
|
|
11.2.2024 7:22:53
Ahoj, tak hlásím, že váha stojí, což je divné, jim většinou správně a 3x týdně cvičím. Ubrat jídlo, přidat cvičení, nebo oboje?
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.